REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
20.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

REGULAMENTUL PARCĂRILOR PUBLICE din Constanța a FOST APROBAT!

REGULAMENTUL PARCĂRILOR PUBLICE din Constanța a FOST APROBAT!

Replica API 23 aprilie 2021 | 16:39 10370

Consilierii locali municipali au fost convocați în ședință ordinară, vineri, 23 aprilie, începând cu ora 09.30. Aceștia au votat și regulamentul de organizare și funcționare a parcărilor publice din municipiul Constanța. Proiectul a fost adoptat. A avut 19 voturi pentru și 8 împotrivă.

Proiectul de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare a parcărilor publice din municipiul Constanța inițiat de primarul Vergil Chițac a fost amplu dezbătut de aleșii locali.

Nu au lipsit nici „înțepăturile” dintre cei de la PSD și PNL

Iată discuțiile dintre aceștia:

„Regulamentul parcarilor a fost realizat corect pentru constănțeni și, totodată, pentru a utiliza transportul în comun. Primele 30 de minute de staționare vor fi gratuite, asta dovedește că cei care au făcut acest proiect o mobilitate cât mai bună”, a declarat Rusu.

Costin Răsăuțeanu: „PSD Constanța are amendamente:

Dorim să unificăm zona 0 și zona 1 și să eliminăm zona 2, nu suntem de acord cu vinieta. Totodată, dorim scăderea tarifului la 2 lei cu tot cu TVA și completarea regulamentului pentru autoturisme hibrid. Mai vrem modificarea perioadei de tarifare ca între ore 18.00 și 08.00 să fie parcarea gratuită și sâmbătă - duminică parcarea să fie gratuită.”

Ionuț Rusu: „Nu există nicio vinietă, iar despre mașinile hibride, acestea sunt deja implicate în regulament. Trebuie să faceți o lectură.”

Felicia Ovanesian: „Regulamentul a fost făcut în 2018 și anulat de instanță pentru că era peste 30 de nereguli. Diferența dintre acest regulament și acela este că PSD nu prevedea nicio alternativă de plată. Acesta, de astăzi, are prevăzute alternative. Există N alternative de plată. Una este legalitatea regulamentului și alta este aplicarea lui. Regulamentul pe care îl aveți în față este legal și are acordul instanței. Dacă lipsește indicatorul că parcarea se plătește, constănțeanul nu va plăti parcarea.”

Amendamentele PSD nu au trecut.

În schimb, proiectul a fost adoptat. A avut 19 voturi pentru și 8 împotrivă.

DETALII despre TARIFELE PARCĂRILOR, AICI:Iată TARIFELE stabilite în REGULAMENTUL PARCĂRILOR. Va fi VOTAT vineri!

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
"Era peste 30 de nereguli"? Era, da acum nu mai ie!!!
0
0
ce mweee va da pnl'u!!!!!
5
1
Vrem doar mokangeala, asa ne-a obisnuit PSDul, vrem mokaa, mici, bere, parcare. Pe vremea lui Mazare primeam faina orez pui, acum primim sapun si pasta de dinti, ce sa facem cu astea?? Ca nu tin de foame
9
15
puneti taxe peste tot sa luam salarii mari in primarie
13
3
mokangiilor, a venit timpul sa platiti! paltiti! bmw-ul cere!
7
6
D-nu viceprimar Rusu, de ce nu va duceti la servici cu ct bus, si va duceti cu Porsche ?Tu ma obligi sa circul cu alte mijloace , daca eu am masina?Nu iti este rusine mai golanule, care nu stii sa vorbesti, sa explici ceva, spagagiule notoriu. CINE va mai alege pe voi PNL, SA DE-A DZEU COVIDUL SA-I OMOARE PE EI SI FAMILIILE LOR. Sunteti cei mai mari hoti, mincinosi, voi a-ti fii trebuit sa fiti arestati pentru declaratii mincinoase, escrocilor. Chitac vino cu metropolitanul de la eforie, nu cu skoda, jigodie ordinara. Constantinescu vino cu microbuzul ,nu nu JEEP-ul. rusineeee
8
4
HahahahajajhHaaaaahaaHa HaaaaaaHaa....innsfarsit
3
3
Pentru ceea ce face acest primar de kkat, eu, de acum inainte, la absolut oate alegerile voi vota numai cu PSD. Jos pnl si usr
22
4
Pai un flex si toate indicatoarele date jos
12
3
Balena cu BMW Pescarilor la BM. Mie nu-mi luati locul de parcare ca va sug pe toti.
5
3
Esti un cretin.Mortii matii tu vii cu autobuuul ,bai jegule.Te doarevin pla de noi,tu stai in Eforie.Trebuie intrat peste el in primarie si dat afara.Sa plece cu totii cretini de consilieri
24
2
Primare, intai realizezi infrastructura si apoi ceri! Valabil si ptr. voi consilieri locali. Nu va mai saturati de furat jigodiilor!
29
2
Constanteni trebuie sa ne mobilizam sa blocam primaria,pt al face pe acest primar de 2 bani,sa renunte la acest regulament aberant care ne jecmaneste pe toti.
37
2
Japca pe fraieri,l-ati votat fraierilor pe amiralul da balta Chitac? Platiti acum.
40
4
La Paris este parcare cu plata intre orele 9-20, de luni pana sambata. Duminica si sarbatorile legale nu se plateste parcarea. Bine, acolo nu sunt asa multe autovehicule!!!
22
4
Super... pentru toti smecherii cu 20 lei la peco...
11
19
Vrem o tara ca afara dar cand e vb de obligatii nu ne place noi vrem doar drepturi
9
33
Dvs.... ATI fost?
11
6
Vrem o tara ca afara dar cand e vb de obligatii nu ne place noi vrem doar drepturi
12
38
Cand se lanseaza aplicatia pentru rezervare loc parcare?
13
16
A-TI FOST PE LA SCOALA?
24
10
A-ti vrut schimbare..
24
14
nenorocitii de la USR ne jepcaresc si de ultimul leu din buzunar. CARAGHEORGHE,OCHIULET, COCARGEANU au votat sa ia si pielea de pe noi. am votat USR cu speranta de schimbare si acum ne lasa in chiloti si cu copiii flamanzi
47
12
asa merita toti constantenii.
53
3
Aveti incredere in W.C. Wergil Chitac este cel mai tare.
54
13

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102