REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.5° Constanța Sâm., 11 Mai 2024
Anul XX Nr. 6726
16.5° Constanța Sâmbătă, 11 Mai 2024 Anul XX Nr. 6726
 

RELATĂRILE unei tinere care era OBLIGATĂ să se PROSTITUEZE: Mă droga şi aveam target de 1.000 de euro pe zi

RELATĂRILE unei tinere care era OBLIGATĂ să se PROSTITUEZE: Mă droga şi aveam target de 1.000 de euro pe zi

Replica API 23 mai 2019 | 15:58 1826

Scoasă afară pe geam şi ameninţată că va fi aruncată pe fereastră

Scoasă afară pe geam şi ameninţată că va fi aruncată pe fereastră

Sursa foto MilanoToday

Memet Ali Gener a fost condamnat, de prima instanță, la 9 ani și 4 luni de închisoare, el fiind acuzat de mai multe fapte, între care și trafic de persoane, proxenetism, deținere de arme și consum de droguri. Decizia nu este definitivă. Însă, declarațiile făcute de victimă sunt de-a dreptul șocante. Aceasta a relatat cum era obligată să consume droguri, era bătută frecvent, efectiv călcată în picioare și i se pusese target de 700 de euro pe zi, care crescuse apoi la 1.000. Dacă nu îl atingea, suporta consecințele: era amenințată că va fi aruncată pe geam și, bineînțeles, primea "corecții" fizice.

Totul a început la începutul lunii octombrie 2016, când inculpatul a recrutat o tânără, inducând-o în eroare că vor pleca în Germania unde vor face bani împreună, fără a-i relata modalitatea.

Astfel, a ținut-o la domiciliul său din România circa două săptămâni, după care, la sfârșitul aceleiași luni, a transportat-o în orașul Bottenborn din Germania cu un autoturism condus de un prieten al său, și a adăpostit-o într-o garsonieră închiriată de el, în scopul exploatării sexuale, prin obligarea la practicarea prostituției într-un club.

Partea vătămată a arătat că a locuit cu inculpatul, era îndrăgostită și spera să aibă o relație viitoare împreună. Ea a declarat că a fost abuzată fizic și psihic și chiar lovită frecvent. De obicei, inculpatul începea să o lovească în zona capului și apoi contin ua în alte zone ale corpului pentru a o determina să practice prostituția.

"Erau tarife speciale în funcție de perversiunile la care eram supuse!"

”M-a lovit pentru că nu am reușit să mă angajez nici la al doilea interviu și nu reușeam să fac bani. În a treia zi am intrat la clubul respectiv, unde trebuia să mă prostituez. La club era un tarif pe care orice femeie trebui a să îl respecte.Tariful era pentru fiecare client 50 euro/jumătate de oră, 100 de euro pentru o oră și în funcție de perversiunile la care eram supuse, era un tarif special între 50 și 100 de euro.

Taxa pe care o plătea fiecare femeia la club era de 100 de euro pe zi. În acea perioadă, câștigam zilnic între 700 și 1.000 de euro sau între 600 și 1.000 de euro. Banii îi dădeam inculpatului iar eu păstram doar 100 de euro pentru intrarea în club și 30 de euro pentru taxi.

Am făcut acest lucru de la sfârșitul lunii octombrie 2016 până în 20-23 aprilie 2017. În toată această perioadă am fost agresată fizic și psihic, de fiecare dată când nu-i aduceam suma de bani cerută sau când afla că mama mea face demersuri pentru a mă scoate de acolo. Prima dată cerea 700 de euro, apoi a crescut până la 1.000 de euro.

Îmi reproșa că puteam să fac mai mult. Eram supusă la perversiuni, bătută, scuipată, înjosită, în văzul lumii, respectiv, în fața unui restaurant. În fața restaurantului m-a agresat pentru că am intrat înăuntru fiindu-mi foame și nu am rămas cu el afară să fumeze o țigară. Mă bătea pentru lucruri banale”, a spus femeia, potrivit rolii.ro.

Cred că îmi punea și altceva, în afară de canabis, în băuturi și țigări

De asemenea, ea a precizat că inculpatul îi dădea alcool și țigări care conțineau canabis. ”Cred totuși că îmi punea în țigări sau în băutură și un alt drog pentru că eu nu puteam să gândesc lucid, mă simțeam ca un roboțel, iar după ce îmi dădea acel drog, inculpatul mă întreba cum mă simt.

Eu nu am încercat să fac ceva pentru a ieși din situația respectivă deoarece inculpatul a spus că-i va face rău fratelui meu, iar mie îmi era frică. Inculpatul nu îmi dădea voie să vorbesc cu părinții, iar cu fratele meu vorbeam pe ascuns, dar nu puteam să-i spun nimic pentru că în locul în care stăteam pereții erau subțiri, erau în jurul nostru alți prieteni de ai lui care puteau auzi.

La club erau femei puse să stea cu ochii pe mine. Inculpatul știa tot ce se întâmpla acolo, respectiv cât lucrez și cât stau jos. La club aveam un telefon de pe care discutam cu inculpatul și pe care acesta îl verifica, respectiv, să vadă mesajele și apelurile.

Specific că atunci când am ajuns în Germania nu am avut acces la telefon o săptămână sau două”, a mai declarat ea. Inculpatul s-a întors în România prin ianuarie-februarie 2017 ca să își rezolve niște treburi și s-a întâlnit cu avocatul, el fiind cercetat într-un dosar de conducere fără permis.

”După ce inculpatul a plecat în România, eu am rămas în Germania, fiind supravegheată de un prieten de-al lui, lucru pe care l-am aflat abia la sfârșit, cu câteva zile înainte să plec. M-am întors în România deoarece m-a chemat mama inculpatului pentru a merge la poliție să dau o declarație.Nu știam exact despre ce este vorba, dar am înțeles că era ceva împotriva mamei mele.

Spun acest lucru deoarece și mesajele pe care le trimiteam mamei erau controlate sau mi se spunea exact ce trebuie să conțină. După plecare a inculpatului în România, am locuit singură câteva luni, respectiv din februarie până în aprilie, perioadă în care nu am mai consumat droguri și alcool, începând să gândesc mai limpede.

Mama mea m-a sunat de Paști și i-am spus că nu știu în ce zi dar că săptămâna viitoare vin acasă. În această perioadă l-am contactat telefonic pe fratele meu. Nu avem cum să-i spun nimic pentru că prin pereți se auzea orice. Inculpatul mă amenința în această perioadă prin telefon, spunând că va pune pe cineva să mă bată dacă nu ajungeam la timp la club.

Când se închidea clubul, luam taxiul să merg acasă. Eu spun că în această perioadă eram controlată deoarece când mergeam cu taxiul trebuia să fie o altă mașină în fața sau în urma mea.

În clădirea în care locuiam, orice sunet era auzit și eu dacă vorbeam la telefon se auzea…”, a adăugat tânăra. Totul a ieșit la iveală când femeia a ajuns în țară. Prima instanță l-a condamnat pe individ la ani grei de închisoare, acum urmând a se judeca apelul. Termenul a fost fixat pe 20.06.2019.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Acest dosar este fabricat Domnisoara era de mult timp pe treaba. Asta a fost scuza ei cand au aflat parintii ei ce face ea. Sunt o familie saraca care vor sa ia de la baiatul asta foarte multi bani. Sanchi daune morale 200 de mii euro. Ea a venit singura din germania cu 20 de mii de euro. Sa va interesati sa aflati adevarul.
0
2
Aaa ala care zice cu grigorenco.. birlic.. spune ca pe printesa o cheama daiana, statea la stadion, slabita cu tate mari cu vergeturi. Da in gat ca lumea
0
0
Trebuie legi k in serbia,p viata la asemeni proxeneti.urgent trebuie modificata lege impotriva pestilori p viataaaa.moarte tiganilorii,
3
0
cand incepem sa ii omoram ???
4
1
daca ne ia cu "target"...e clar panarama
2
1
Locuiesc pe Lapusneanu vis a vis de fostul Nord acolo unde isi desfasoara actvitatea niste proxeneti sub deviza Heavens Hell in fiecare dimineata turuie manele in fata locatiei! Suntem pur si simu terorizati de acesti proxeneti!
2
1
Toate cretinele-astea cu foamea-ntre picioare isi merita soarta. Cel mai irritant e ca pe 314zda lor prospera tot felul de tigani infecti, care fac pipi cu bolta pe oamenii muncitori onest. Nu de fete cuminti ce sunt ajung in anturaj cu gunoaiele-astea, iar dupa ce-si dau seama, kitzaie de parca au fost rapite de la manastire. Please die.
8
2
se aduna iar in mamaia sa se rupa pe pastile
5
1
ia placut si ei , ani de zile, banuti casigati usurel nevoie mare, inttre picoare si mai si !!!!!!!!
2
4
VIRA VELICU CALU BIDI MANUTA PLACINTA GRIGORENCO COCO toti sunt niste pesti ordinari cu fete trimise in anglia germania spania olanda. Urmariti si arestati acesti ordinari de oameni din km 4-5 si veti descoperii multe lucruri necurate Toti sunt niste crapi ordinari vanzatori de faina niste scursuri ale societatii romane , iar ei se cred smecheri interlopi etc etc La puscarie cu voi pesti ordinari Aloo politia bcco diicot ..AUZITI
8
0
Un pic de control si pe la Musat Andrei din Constants si alti prietenii de a lui fiind niste pesti infect care duc femei prin germania, franta, etc cat si pe apartament la constant minore
6
1
Nu i iau apararea tiganilui care merita parnaie pe viatza dar nici madmoazela nu pare a fi prea inteligenta
14
5
De ce plmea ocoliti acvariul de proxeneti din Cernavoda?.Sau sponsorizarile lor sunt intocmai si la timp?.
17
1
Munca silnica pe viata pentru astfel de jeguri umanoide!!!
26
1
Putin i-a dat la turco-tatar ,dar poate in apel ii da 12 si cu contopeala din alealalte dosare se duce in 15 ca sa faca 10
19
0
Inchisoare pe viata pentru acest gen de infractori. Din pacate, sunt multi care fac banii astfel. Toti dopatii tatuati care isi plimba steroizii in masini scumpe si colate, in galben,in nichel, in culoare mata, asta fac. Pana nu o sa se dea o lege drastica, nu se v-a eradica aceasta practica. Trist este ca infractorul, este compatimit. Ca si mazare. Vai sarmanii , ce patimesc! Daca te plangi de conditii mizere in puscarii, fereste-te de rele !
29
1
adevarat i se mai spune si SLINOASA deoarece cand si-o desface pute a peste imputit multi pofticiosi alegandu-se ,, dupa ,, cu un sangar dureros .
9
4
Daca voia fugea demult de acolo mai ales ca era si libera in taxi. A fost prostovana si acum si a dat seama probabil. Asa le trebuie la curvete bravo Gener triaza neghina de fetele rele sa stim si noi ce luam de nevasta.
4
20
Ioane esti naiv,bordeluri sunt in Romania dar sunt mascate in saloane de masaj erotic,sau tu crezi ca dupa un masaj de genul asta clientul pleaca acasa ca un baietel cuminte pentru ca tinuta morala nu le permite fetelor si altceva.
19
0
Dementii acestia care se cred stapani de oameni ar trebui exterminati de pe fata pamantului. Iar fetele trebuie sa isi puna creierul la contributie si sa gandeasca inainte de a se cupla cu asemenea pitecantropi !
26
0
Curva de mai de de mai sus era o maimuta , eu la primaria cernavoda i am violat cu succes pe toti politaii de la nationala apoi pe cei de la locala cat si pe babacii spre pensie !
9
11
Cand ai plecat cu el in germania sa faceti bani ce credeai ca o sa fii managera acolo, cum credeai ca o sa faceti bani. Se kk pe ea ca o droga cu drogul canabis , ar trebui sa recunoasca ca trage speis si dava singura fara sa o oblige nimeni. Asa sunt toate boarfele profita de barbati sa ajunga in germania sau franta la produs si cand trebuie sa plateasca pentru ajutorul primit se supara. BOARFA DRACU.
11
30
Inchisoare 30 de ani acelui jeg
36
3
In Suedia , prostitutia este consuderata sclavie, si se pedepsesc clientii, nu femeile. Si s-a redus mult numarul prostituatelor, dar si consumul de droguri. Aici la noi, unii dobitoci vor legalizarea prostitutiei, adica al traficului de persoane.
29
2
Subscriu ! Boratii de tigani turci trebuiesc batuti cu batele ! Atat cioroii cat si tigancile lor imputite ! Astia nu sunt oameni , nu merita sa traiasca in Romania !
55
3
Din nou un articol despre ciorile turcesti .....trebuie o initiativa cetateneasca prin care sa deportam pe acesti borati in desertul Gobi
61
7

REPLICA

LOTO

6/49
194341463540
5/49
302723465
joker
2345344389