REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.3° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Reprezentantă de vază a PSD Medgidia, despre o moderatoare TV: „Asta se trage din maimuţă sau maimuţa din ea?!”

Reprezentantă de vază a PSD Medgidia, despre o moderatoare TV: „Asta se trage din maimuţă sau maimuţa din ea?!”

Replica API 18 octombrie 2017 | 00:03 808

Râdem-glumim, dar unii ni se urcă în cap

Râdem-glumim, dar unii ni se urcă în cap

Luminiţa Vlădescu, viceprimarul PSD al municipiului Medgidia şi Cornelia Bereş (foto: Facebook)

Reţeaua de socializare Facebook a devenit front de luptă: politcienii lansează atacuri ori îşi îşi prezintă „marile realizări”, jurnaliştii se atacă între ei, se înjură guvernul ori preşedintele, politicienii sar la gâtul jurnaliştilor şi tot aşa. Probabil că toată lumea îşi aminteşte de Sabrina Nedelcu, consiliera judeţeană care numea „putori” românii care au ieşit în stradă pentru a protesta împotriva intenţiei de dezincriminare a faptelor de corupţie. La momentul cu pricina, PSD a „ameninţat” că o va sancţiona, Sabrina şi-a cerut scuze celor care s-au simţit lezaţi şi a explicat că, de fapt, a vrut să transmită altceva....

Între timp, „prietenii” au avut grijă să transmită tuturor din presă imagini provocatoare cu tânăra blondină. Cu alte cuvinte, a fost un spectacol de mai mare dragul! Până la urmă, PSD nu a mai sancţionat-o, episodul a fost uitat, iar toată lumea a revenit la ce îi este mai drag şi mai drag românului în momente tensionate: miştocăreala. Glumele zburdă pe Facebook, iar o postare a unui reprezentant al unei televiziuni la adresa unei moderatoare tv (de la un post central) a suscitat interes pentru toată lumea, mai cu seamă că existau motive rezonabile de amuzament.

Între comentatori s-a făcut remarcată şi fosta consilieră de la Medgidia, Cornelia Bereş: „Asta (moderatoarea tv – n.r.) se trage din maimuţă sau maimuţa din ea?!”. Un pic neinspirat comentariul, motiv pentru care ne facem datoria să amintim că Bereş a fost consilier local la Medgidia, este lider al organizaţiei PSD Medgidia, membru de partid „de când lumea” (inclusiv de când candida Alexandru Mazăre şi se constata, în 2008, că acesta avea domiciliul, în acte, la Bereş acasă, în Medgidia). În prezent, Cornelia Bereş a făcut un pas în spate, întrucât fiul acesteia, Andrei Bereş, este şi el politician. La 39 de ani, Andrei Bereş, economist, este consilier judeţean. Este la primul mandat în Consiliul Judeţean.

Alexandra CUCU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce naste din pisica soareci mananca. Distinsa doamna Beres se trateaza pe litoral cu 4 salvamari deodata...fiica dansei isi toceste dintii pe rand!
0
0
Da, domnisoara Beres care da dovada de maniere execrabile, se imbraca infiorator, si ea si fratele ei au ajuns unde sunt acum datorita mamicutei, ei sunt total pe dinafara, cand o sa dispara mamica lor de pe scena o sa fie jale! Si inca ceva, domnisoara Gabi, pantofii mamei iti sunt foarte mari si iti flencane ridicol! in picioare
1
0
Cand facea Fita Beres politica statea in genunchi sub masa lui Petre Stanca.
1
0
. gabi e o fata serioasa si muncitoare.
1
1
Am lucrat cu dna Fita multi ani si ii cunosc si caracterul si familia. Bunul simt si omenia ii caracterizeaza si nu mizeriile debitate de toti oligofrenii. Pentru aceste injurii pe care le permite ziarul ar trebui dat in judecata!!
3
2
Efectiv nu-mi vine sa cred ce vocabular vulgar puteti permite pe acest asa zis cotidian. O cunosc pe Gabi de cand era copil iar acuzatiile sunt de domeniul fantasticului. Sa va fie rusine!
3
2
Spune un nume!!!
0
0
Astea sunt vorbe de spus? Rusine!
2
0
i s au tocit dintii de la supt pwla
1
1
Ai dreptate Dumitru Stancu una este Gabi Beres..si o gurita are..e pregatita cum nu e alta in oras..pitica asta porno nu cred ca a scapat vre-un madular din gasca ei..asa ca nu o mai umfla atat..e umflata ma-sa destul
4
1
Daca mai aveti multe ca asta in psd, nu o sa va mai voteze nici bunica.
7
3
DUMNEZEU SA O IERTE PE OLGA !
6
0
ce faceti doamna Beres? Va laudati singura?
7
1
Ce stire rasuflata. Nu mai ai ce scrie si te iei ca boala de omul sanatos
3
6
Daca ar avea institutiile publice personal atat de bine pregatit precum Gabi Beres ar functiona lucrurile in tara asta. Felicitari dnei Beres pentru copii de exceptie!
4
9
Oare in PSD nu au loc decat curvele,arogantele,tampitele si penalele?
15
3
O cunosc personal pe dna Beres si o felicit pentru toata activitatea de pana acum. Degeaba faceti voi mizerii de articole ca nu veti putea sa patati imaginea acestei familii respectabile din orasul nostru!
8
12
Jurnalisti de doi bani!Mare subiect ce ati gasit. Cand facea DOAMNA Beres politica la nivel de judet voi va stergeati mucii de la nas. Credeti ca da cineva doi bani pe porcariile voastre mai hahalerelor???
8
20
Arteziana, nu cumva te numesti Luminita?
3
6
Alooooo sa stins din viata marea actrita Olga Tudorache ! Ati putea sa scrieti citeva cuvinte despre viata si cariera unei adevarate artiste !
14
0
Cu fata asta,dna beres,cred ca se traga din vaca!
13
5
Sa nu mai vb de Gabriela Beres pe care o cunoasc foarte multi barbati... cam parasuta ea.
22
1
Cu moaca asta, sigur Fita Beres se trage din maimuta. Pentru ca maimutei i-ar fi rusine sa se traga si sa si-o traga cu Fita Beres.
20
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218