REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
14.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Robert Boroianu, fostul secretar general al PNL Constanţa, precizări în legătură cu divergenţele de opinie dintre el şi preşedintele organizaţiei, Bogdan Huţucă

Robert Boroianu, fostul secretar general al PNL Constanţa, precizări în legătură cu divergenţele de opinie dintre el şi preşedintele organizaţiei, Bogdan Huţucă

Replica API 8 iunie 2019 | 00:00 316

Deputatul Robert Boroianu a fost revocat, joi, 6 iunie, în cadrul Biroului Permanent Județean, din funcția de secretar general al PNL Constanța, Organizația județeană. Teoretic, lipsa de implicare a deputatului în chestiunile formaţiunii a condus la această revocare însă, realitatea este alta: părerile şi opiniile diferite legate de anumite aspecte au stat la baza deciziei preşedintelui PNL Constanţa.

„Domnul Huţucă a considerat că-şi doreşte un alt secretar general cu care poate să lucreze mai bine, având în vedere faptul că eu sunt şi deputat, am şi activitate multă la Parlament, sunt şi om de afaceri şi trebuie să mă implic, uneori, în afacerile personale, şi probabil că a considerat că un om din partid cu mai mult timp liber poate să facă mai multe lucruri pentru partid. Ştie mai bine ce are de făcut şi consider că a gândit foarte bine când a luat acastă decizie”, a declarat fostul secretar general al PNL. De fapt, acesta consideră că în spatele deciziei preşedintelui PNL Constanţa au stat şi divergenţele pe care cei doi le au de aproximativ un an de zile. „În ultimul an de zile, există divergenţe de opinie între ceea ce gândeşte domnul preşedinte şi ceea ce gândesc eu. Mă refer la situaţia de la municipiu care este, din punctul meu de vedere, delicată. Ar trebui să ne uităm mai bine peste rezultat. Într-adevăr, alegerile au confirmat că PNL a câştigat, numai că, cu un ochi plâng şi cu unul râd. Pe de o parte, mă bucur că s-a confirmat faptul că cei 27 de primari sunt valoroşi pentru partid şi şi-au făcut treaba dar, în acelaşi timp mă uit peste situaţia municipală, acolo unde nu reuşim după trei ani de la alegeri să construim o echipă. Şi au apărut divergeţele între mine şi domnul preşedinte. Iată că alegerile din 26 mai au arătat că la municipiu avem o problemă”, a mai spus Robert Boroianu. Concret, opiniile diferite au apărut din momentul în care Boroianu a început să-l susţină pe Muhamad Murad, considerând că este omul potrivit să preia frâiele oraşului. „În urmă cu un an am venit cu o soluţie, o propunere şi am spus că, la municipiu, pentru a putea câştiga alegerile, trebui să venim cu om de calibru, un om care să poată să aducă acel plus care ne lipseşte, respectiv Mohamed Murtad. Din păcate, nu s-a dorit această candidatură care ar fi venit dintr-o zonă independentă în care oamenii de afaceri din Constanţa au încredere. Eu am fost întotdeauna adeptul soluţiei care să fie câştigătoare pentru PNL. Domnul Huţucă a avut o altă viziune, o respect. De atunci, consider că au apărut divergenţe. În rest, am colaborat bine pe celelate probleme legate de partid . Sunt destui oameni de valoare în PNL care au timp şi pot să preaia această funcţie”, a conchis Boroianu.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272