REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Românii care ne "reprezintă" în ţări străine lucrează la Mafia Jacuzzi şi sunt rude cu "Alcapone Napolion"

Românii care ne "reprezintă" în ţări străine lucrează la Mafia Jacuzzi şi sunt rude cu "Alcapone Napolion"

Replica API 29 mai 2017 | 00:50 378

Click pe imagine!

Că românii au luat calea altor ţări în căutarea unui trai mai bun este un lucru deja ştiut. Cunoscut este şi faptul că, printre ei, sunt şi mulţi care au plecat doar pentru a-şi lărgi sfera infracţională. Şi aceştia nu sunt greu de identificat pentru că, în general, cei mai mulţi au “şcoala veţii” lucrează la “Mafia Jacuzzi” şi se autointitulează Alcapone Napolion”.

Din ciclul “să mai facem şi haz de necaz” pentru a ne menţine psihicul în limite normale, ajungem la un individ care-şi spune Marcu Interlopu’ şi care se laudă că îşi duce veacul prin Belgia. Şi-a luat şi regina cu el şi, cel mai probabil, şi clanul. Şi înţelegem acest lucru din postările sale de pe reţelele de socializare, mai cu seamă din cea în care a scris: “Bună neatza la toţi preteni mei de pe fbk şi una de good morning pt voi vă pwp sa aveţi o zi minunat şi binecuvintat că facem noi ce facem dar fără dzew facem fără rost lovvvvvvvvvvvvv uuuuuuu” (greşelile gramaticale îi aparţin autorului textului – Marcu interlopu’ n.r.). Acesta a precizat foarte clar că este din Timişoara, este “Boss la Să Fac Bani Mulţi” şi are şcoala vieţii. Totodată, în postările sale apar şi alte persoane care lucrează, după cum singuri spun, la “Mafia Jacuzzi”, “Hugo Boss”, “Porno Star”, “Ciordeli” sau “Ferrari”. Şi, bineînţeles că apar nume precum: Eduardo Barossanu, Florin Bossu, Isak Bogatu, Prinţu Solomon, Samson Isus Te Iubeşte, Deniro fiu de Dumnezeu sau Alcapone Napolion, toţi cu domicilii trecute prin Irlanda, Viena etc.. Prin urmare, şi ei fac parte din cei plecaţi prin ţări străine, iar noi ar fi bine să mai facem şi haz de necaz pentru că, de fapt, situaţia chiar e de plâns...

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca nu aveti stiri, asta nu inseamna sa umpleti cu toate nimicurile stirile, o ancheta de ce nu faceti , ca au furat reprezentantii primariei tot, sau in orasul nostru nu are nimeni sange in instalatie , ori primiti bani , avantaje de nu a-ti facut nici o ancheta propie , ca aveti ce ancheta , o luati din portul Tomis Strutinski pana la iesirea din orasul mostenire a lui Mazare.
3
0
Asa e drepturile rromului mancati-as !
3
0
asa suferim prin alte tari din cauza celor ca ei.sa isi suga stiuletele singuri.si pe deasupra de cate ori ma intalnesc cu cei ca ei nu au bani de o cafea!!!dar au stiuleti.si vor avea decat stiuleti
2
0
le sugi stiuletu la analfabeti.
1
8
De ce bagati in seama toti analfabeti si toate ciorile jegoase fara o chifla in stomac? Arasel mo!!!!
18
3
Toti sunt niste pesti maidanezi.bratii societati
8
3
Ciori balistice,inculte,analfabete,din cauza la astfel de jeguri si scursuri ale societatii suntem aratati cu degetul prin toata europa...Tigani imputiti !
35
2
Sunt investitorii nostri care aduc banutul din afara sa-l cheltuim aici la noi,la mall,,care mall'',va duce iara banutul in afara si tot asa,investitorii napolion vor face un circuit al banilor,si de la guvern ne va anunta ca datorita lu napolion si fratii si surorile lui avem crestere economica,mo!Imi plac jurnalistii care au inceput sa scrie exact cum vorbeste vanghelie,fara a mai cosmetiza,corecta gramatical spusele vangheliotului,asa ca ati procedat bine,redactia, sa-l vedem si pe napolion la lucru,nu de alta dar,poate va ajunge si el primar.
5
6
ciori jegoase dale mele mancatas e fratii mei taticule.
10
2
Niste lepre astia fac umbra degeaba pamantului
22
2
tzigoinen!
17
3
Ai auzit de:cocos.base.bica.udrea.videanu.bica.etc. astia zice lumea ca au furat 2 lei.
12
11
Impuscati-i sau dati-le foc,ASA scursuri ,nici pamintul nu are nevoie de ei,dar se duc astia ,impuscati intre ei ,putorile,scursurile
27
4

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614