REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Romii care plimbă vara poneii pe plajă au ÎMPUȚIT centrul Constanței! VIDEO

Romii care plimbă vara poneii pe plajă au ÎMPUȚIT centrul Constanței! VIDEO

Replica API 14 mai 2020 | 00:18 6866

Mai mulți constănțeni din zona Dacia se plâng de faptul că, odată cu venirea căldurii, nu mai pot sta în case din cauza mirosului insuportabil de la animale.

Mai exact, este vorba despre o familie de romi care și-a făcut o ‘mică fermă’ în mijlocul urbei. Din spusele vecinilor, aceștia cresc nestingheriți o vacă, câteva oi, capre dar și vestiții ponei pe care îi observăm vara în stațiunile de pe litoral.

În mijlocul urbei, acum, că a început să se încălzească, domnește un iz pestilențial, de la animale. Povestea pare să te ducă cu gândul de un sătuc uitat de lume, unde grajdul este foarte aproape de stradă și duhoarea te lovește imediat ce ești în apropiere, însă, ghinion, nu este așa.

Ferma animalelor în... mijlocul orașului

Vorbim de zona Dacia, mai exact de strada Duiliu Zamfirescu. Vecinii unei familii de etnie romă sunt deranjați de comportamentul acestora dar și de iresponsabilitatea de care dau dovadă. Pe lângă faptul că ”produc” mormane de gunoaie, indivizii cresc și îngrijesc o vacă, câteva oi, capre dar și vestiții ponei pe care vara îi vedem prin stațiuni.

„Nu poți sta în curte de miros!”

Acum, întrucât s-a încălzit, mirosul acestor animale este insuportabil, acuză vecinii. Aceștia sunt complet dezgustați și iritați de faptele persoanelor de etnie. „Trebuie să vă spun despre infecția pe care o produc vecinii de etnie romă. Vara, aici este un miros de nu poți sta în casa ta din cauza animalelor pe care le țin în curtea unde este macaraua. Aici țin celebrii ponei pe care îi vedeți vara prin Mamaia, pe lângă vaci, oi și capre. Nu mai zic de gălăgia pe care o fac. (...) Să scăpăm odată de mizeria care se află aici. Au intrat pe terenul acesta abuziv și cresc vaci, capre, exact ca la țară. Vara nu poți sta în curte de miros” a relatat un constănțean.

Trebuie să menționăm faptul că mai sunt gospodării în municipiul Constanța în care se mai cresc păsări însă animale de genul vacă, oaie, capră în mijlocul orașului, rar întâlnești. Așadar, au acești oameni vreo scuză că transformă frumosul oraș de la malul mării într-o groapă de gunoi?

Citește și: O macara uitată în paragină de 12 ani riscă să se prăbușească în orice moment

Video:

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dar cu romanii nostri puturosi,care nu le place munca,ce facem?Hai sa fim seriosi!
3
2
Tigani fac ce vor din romania ..bravo lor
11
0
NU MAI AI VOIE IN MAMAIA CU CAI, PONEI, MAIMUTE, DOAR BOZONII CARE PARCHEAZA PE DOUA LOCURI SI CAPRIOARELE CARE IES LA AGATAT
15
1
ce debandata e in Constanta , primari de doi bani ,tip Mazare, cum , acesti tigani nu pot fi pusi sa pastreze curatenia , sau sa-si ia animalele si sa dispara in afara orasului .Ce cauta cu poneii pe plaja ? mizerie doar sa faca . Politia pentru ce este ?
19
2
Muie la tigani borati.
22
0
cu napalm nu incearca nimeni sa dezinfecteze zona?
22
0
PORC SI MAIMUTA NU AU CA SUNT LA PORTA BLANCA
16
1
Pai un oras de cacat ,ca Constanta ,pute a cacat, care-i stirea?
30
1
amenzi maxime si dosare, cum zice legea
26
1
Nu mai stergeti bai jegosilor comentariile in care se foloseste expresia de TIGAN.
29
0
Voi prpune eliberarea patrupedelor si incendierea animalelor care le tin captive.
24
0
da asociatiile alea de protectie ale animalelor de ce nu se sesizeaza cum sunt chinuiti poneii aia? aaaa nu primesc bani ca la caini !!!
27
0
Astia imput totul!
34
1
Nici banii nu au miros pentru Fagadau.
29
1
Frumosul oras a fost transformat in lada de gunoi chiar de cei alesi sa-l protejeze !
40
1
Cer drepturi fara numar, bani dati de-a moaca, pachete din ajutoare, etc. Au pretentia sa nu le spui nici tigani. In preajma alegerilor cer de la politicieni si pe masa si pe tatsu. Pe strada daca intalnesti un rom trebuie sa te dai tu la o parte sa treaca el, altfel da peste tine si te mai alegi si cu un pumn in nas. Aceasta este pleava societatii din Constanta, pe care multi politicieni vor sa o protejam si sa o integram.
57
0
Sunt vizionari! Posibil ca asta este viitorul nostru. Cu asa politicieni ne vom intoarce in timp iar pentru subzistenta microfermele sunt solutia
21
0
romani de etnie romanes
14
8

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614