REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
11.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Roxana Nemeş, piţipoanca "perfectă" de la Mamaia Music Awards - vezi de ce s-a supărat!

Roxana Nemeş, piţipoanca "perfectă" de la Mamaia Music Awards - vezi de ce s-a supărat!

Replica API 12 august 2013 | 00:00 639

Atitudinea:

Atitudinea:

Prima ediţie a Mamaia Music Awards a debutat vineri seara, pe plaja Clubului Crema şi a strâns laolaltă mii de constănţeni şi turişti. Puţin după orele 21.00, vedetele au început să-şi facă apariţia pe covorul roşu, iar gazdele au fost Mc NiNO & JO (Ioana Anuţa), fostă concurentă la X Factor. Deşi cei care s-au adunat în faţa clubului Crema aşteptau cu nerăbdare vedetele preferate, scandând numele Andrei, al lui Smiley, Loredanei şi altele, ei bine, aceştia au fost uşor dezamăgiţi pentru că pe covor au călcat foarte puţini artişti, însă nu şi cei pe care îi aşteptau. Printre cei care au făcut act de prezenţă şi au vorbit cu spectatorii şi s-au fotografiat sunt Julia, Mihai Trăsitariu, Clejanii, Morandi, Lora şi alţii mai puţini cunoscuţi. După ce gazdele Mc NiNO & JO au anunţat că ceremonia de pe covorul roşu s-a încheiat, deplasându-se spre scenă, la un moment dat şi-a făcut apariţia într-o rochie roşie, lungă, Roxana Nemeş, iubita impresarului Radu Groza care s-a arătat nemulţumită de faptul că nu a fost şi ea chemată pe covor. "Gata, au plecat?! Adică am stat atât înăuntru şi am aşteptat şi nu ne-au chemat?!", s-a plâns cântăreaţa iubitului ei. Faptul că nici un artist şi nici un prezentator nu s-a mai aflat pe covorul roşu, asta nu a împiedicat-o pe Roxana să roage puţinii fotografi care mai erau în zonă s-o fotografieze şi pe ea, notează atitudineaonline.ro. Iar fotografii nu au ratat momentul, mai cu seamă că Roxanei i se vedea mai tot prin hainele purtate!

Mai facem precizarea că la Mamaia Music Awards cel mai bun cântec a fost desemnat.. "Viva Mamaia!", imnul staţiunii Mamaia, cu Loredana, Cabron, Alex Velea şi Radu Mazăre!

Citeşte mai mult: www.atitudineaonline.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272