REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.1° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.1° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

RUPTĂ în BĂTAIE de CONCUBIN, pentru că NU i-a dat bani de băutură

RUPTĂ în BĂTAIE de CONCUBIN, pentru că NU i-a dat bani de băutură

Replica API 9 ianuarie 2021 | 11:19 2923

Conflictele conjugale soldate cu violenţă au drept cauză principală consumul de băuturi alcoolice. Ion Cizmaru din Constanța şi-a snopit concubina în bătaie din cauză că aceasta nu a vrut să ii dea 50 de lei să îşi cumpere băutură şi ţigări. Conform declaraţiei victimei, relaţia dintre ea şi inculpat durează de 5 ani, din ea rezultând trei copii.

sursa foto: evz.ro

Ion Cizmaru era mereu agresiv față de victimă

Persoana vătămată a afirmat că, încă de la începutul relației, Ion Cizmaru a avut un comportament agresiv față de ea, adresându-i injurii, ba chiar lovind-o, însă l-a iertat de fiecare dată. În seara zilei evenimentului, susține victima, concubinul său a consumat băuturi alcoolice, a devenit foarte agresiv și a început să o lovească cu pumnii și picioarele în zona capului și a coastelor. Persoana vătămată a arătat că, la un moment dat, a reușit să fugă în curte, însă inculpatul a venit după ea, a tras-o de păr și a trântit-o de ciment, ceea ce a determinat-o să fugă la vecini, de unde a apelat serviciul 112. În urma loviturilor, victima a necesitat 14 zile de îngrijiri medicale.

Ruptă în bătaie pentru 50 de lei

Conform unei audieri ulterioare, victima a precizat că în acea seară, a mers la mama inculpatului pentru a-i duce mâncare la animale, iar la plecare, i-a cerut 50 de lei pentru bere şi ţigări. Când a ajuns acasă, susține persoana vătămată, Ion Cizmaru a crezut că nu vrea să îi dea banii și a început să o lovească puternic, peste față, cu palmele și cu pumnii, motiv pentru care a căzut. Victima a precizat că agresorul a continuat să o lovească cu picioarele când era căzută la sol, iar, când a reușit să se ridice și să iasă în curte, acesta a împins-o cu putere, astfel că s-a lovit cu capul de ciment. Totodată, persoana vătămată a relatat că inculpatul are un comportament foarte violent, pe fondul geloziei și al consumului de băuturi alcoolice, agresând-o în repetate rânduri, iar uneori și pe copii. Aceasta a mai arătat că, în urma faptei, a fost internată în spital timp de 2 săptămâni, după care a locuit la diverse cunoștințe sau în centre de plasament.

Victima s-a împăcat cu agresorul

Instanţa a dispus încetarea procesului cu privire la inculpatul Ion Cizmaru, cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de violenţă în familie, ca urmare a împăcării părţilor.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Banii au fost motivul de suprafata,am rupt-o cu bataia ca merge des la vecinu caci daca fac 3 teste de paternitate iese iures!
0
0
Asta e masochista rau.
1
1
Te salut draga esti talentata
3
0
Ziaristul puli! Fa diferenta intre Ciment si beton! Ziarist de 2 lei!
5
0
Daca e asta din poza e buna de pula si o vreau eu si dau 500lei
4
1
Cine a obligat-o sa stea cu un asemenea bou? Sunt destui oameni la locul lor in orasul asta!
8
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614