REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.9° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
14.9° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Rusia anunță un blocaj în negocierile cu SUA

Rusia anunță un blocaj în negocierile cu SUA

Replica API 7 februarie 2022 | 12:40 818

Ambasadorul Rusiei la Washington, Anatoli Antonov, anunță că negocierile ruso-americane de la Viena, de pe 3 februarie, nu au evoluat favorabil. Potrivit acestuia, Statele Unite au dat răspunsuri negative la propunerile Rusiei de normalizare a activității misiunilor diplomatice, informează Interfax.

Anatoli Antonov

„Pe 3 februarie, adică alaltăieri, au avut loc la Viena consultări ruso-americane pe tema iritanților. Colegii ruși au ajuns acolo cu un program pozitiv care vizează un singur lucru: să anuleze, să înlăture toate restricțiile asupra activităților. a diplomaților din Statele Unite ale Americii și din Rusia, să le permită diplomaților să lucreze în pace, să oprească războiul vizelor, să restabilească activitatea normală a misiunilor noastre diplomatice”, a spus Antonov pe canalul de Youtube.

„Din păcate, am primit un răspuns negativ în timpul acestor consultări”, a adăugat el.

Răspunzând unei întrebări despre o ruptură de facto a relațiilor diplomatice dintre Federația Rusă și Statele Unite, ambasadorul a menționat că „această problemă este de competența președintelui nostru”.

„Vom lucra aici până la ultimul diplomat și vom face totul pentru a ne apăra interesele naționale, încercând în același timp să normalizăm relațiile ruso-americane, pentru că sunt convins că toată lumea pierde din starea lor săracă, indiferent ce spune cineva”, a spus Antonov.

Anterior, la 1 februarie, Ambasada SUA la Moscova a declarat că nu ia în considerare ordinul Departamentului de Stat, conform căruia câteva zeci de diplomați ruși trebuie să părăsească Washingtonul în ianuarie și iunie a acestui an, drept expulzare a diplomaților, potrivit stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
da ma , cica sa nu fie rachete sa ajunga le iei dar ale lor sa ajunga oriunde. cat tuoeu au mujicii!!
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272