REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
15.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Rusia confirmă că a capturat 3 nave ucrainene! Care este explicaţia!

Rusia confirmă că a capturat 3 nave ucrainene! Care este explicaţia!

Replica API 26 noiembrie 2018 | 00:00 305

Serviciul de securitate rus FSB a anunţat în cursul nopţii de duminică spre luni că navele sale de patrulă la frontieră au capturat duminică trei nave ucrainene în Marea Neagră şi că au folosit armamentul din dotare pentru a le forţa să se oprească, relatează agenţia de ştiri rusă RIA, preluată de Reuters, conform Agerpres.

Potrivit FSB, navele ruseşti au acţionat în acest mod întrucât vasele ucrainene au pătruns ilegal în apele teritoriale ruse, ignorând avertismentele de a se opri, şi au efectuat manevre periculoase.

De asemenea, RIA citează o declaraţie a FSB potrivit căreia trei marinari ucraineni au fost răniţi în incident, ei beneficiind în prezent de îngrijiri medicale. Vieţile nu le sunt puse în pericol, a mai precizat FSB, potrivit Reuters.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
"Coco, Europa nu mai depinde de mult de Rusia." lol funny man, 50% of german gaz is russian
0
0
sa-i sugi pixul lui iohanis bai putin patriot
1
0
FORTA RUSIA
2
2
Sunt dusi Ucrainieni...daca Rusia declanseaza un blitzkrieg ...razboi fulger , ocupa Ucraina intr-o saptamana . Din pacate , Romania are granita cu Ucraina , iar in fata Constantei se afla Sevastopol...Rusia .
3
1
Romanii se ocupa de razboiul dintre echipele de fotbal, nicidecum de ce este la granita noastra. Ce sa mai vorbim daca vine marele cutremur. Nu cunoastem nici locurile pt adapost. De provizii, prim ajutor, etc. aerieni.
5
0
Johanis 7 case mafiot. REZISTA.
4
7
Coco, Europa nu mai depinde de mult de Rusia.
2
5
De cand e marea azov lacul privat al ucigasului putin ? Multa muie cu cacat putin, muie dragnea, muie pesede !!!
5
9
Incearca sa provoace cva dar modul in care incearca e fumat.
4
4
voi credeti ca Rusi sunt prosti,,,va inselati.
9
4
nu va fi niciun razboi. Razboaiele sunt sa isi testeze noile arme , sa le vanda. Deja au unde sa testeze. Daca ar fi razboi mondial s-ar distruge planeta la ce armament exista.
9
4
vom fi contemporani cu un razboi. Curand.
8
6
Intentia ucrainienilor este de a atrage atentia occidentului . Spera la ajutor in lupta lor cu Rusia. Este iarna si Europa depinde de Rusia sa se incalzeasca. Italia nu are deloc depozite pentru gaz in situatia in care rusii opresc livrarile. Deci, deocamdata rusii sunt in avantaj.
17
2

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468