REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
16.1° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

RUŞINE NAŢIONALĂ! România nu mai are staţie de coastă!

RUŞINE NAŢIONALĂ! România nu mai are staţie de coastă!

Replica API 20 decembrie 2019 | 00:00 689

Ruşine naţională! România nu mai are staţie de coastă! Staţia de Coastă Constanţa Radio / YQI a fost desfiinţată, soarta ei fiind pecetluită încă din 2018. Din 2018 şi până în prezent, staţia, din cadrul RADIONAV, a funcţionat din inerţie, cu oameni care nu au primit salariile cu lunile.

Într-un final, inevitabilul s-a produs: angajaţii RADIONAV au fost anunţaţi că sunt şomeri! Amintim că Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă a fost înștiințată de către lichidatorul companiei cu privire la această situaţie, iar în data de 13 decembrie un reprezentant al agenţiei s-a deplasat la sediul RADIONAV pentru a informa personalul în vederea demarării procedurii pentru concedierea colectivă.

Detalii:

https://www.replicaonline.ro/cadou-de-sarbatori-concediere-in-masa-la-radionav-411368/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Toate bune si frumoase pana s-o intampla ceva pe mare si mai vedem atunci cine intra la parnaie pt profesionalismul dubios egal amatorismul demonstrat de DTN, ANCOM, ANR etc...restul sunt povesti
0
0
Bucure ne spui si noua unde esti angajat. Nu de alta dar suntem curiosi care companie firma se mai desfiinteaza falimenteaza peste un an. Macar sa stie si angajatii de acolo sa isi caute de munca din timp. Competentule
6
0
Intr-o tara in care ignoranta cumulata cu prostia unde grija fata de om nu exista nu ar trebui sa ne mai mire nimic. Dar sa distrugi o statie de coasta care avea scopul de a asigura comunicatiile radio nava-tarm sau tarm-nava la peste 150 mile marine in scopul salvarii vietii omenesti pe mare este revoltator. Se pare ca au fost directori incompetenti la conducerea companiei si pe la ministerul raspunzator. Succese eterne PSD
20
2
Pentru toti prostii care spun ca au aparut echipamente mai performante... da au aparut, dar rolul statiei de coasta este altul decat va inchipuiti. Aia nu erau centralisiti, este un servicu de siguranta.
13
2
acuma un telefon prin satelit inlocuieste cu succes toata radio loaza
9
7
Ar trebui anchetate si firmele de insolventa daca in situatii de acest gen destul de importanta nu aduc solutii care pot sa duca la redresare. Poate si pe la minister ar trebui ceva anchete.
8
0
De ce naiba mai faceti articole despre Radionav,oricum inevitabilul s-a produs.Au ramas oameni pe drumuri in preajma sarbatorilor.
9
0
Din cauza aparitiei calculatoarelor superperformante. Dar Romania numai are nici macar REGISTRU NAVAL pentru navale maritime.
11
0
Daca nu sunt necesare, de ce sa mai functioneze ?
9
7
facem noi una la voi din bani russesti e ok?
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272