REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.9° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
15.9° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

S-a înființat Patronatul MAREA Mamaia Constanța

S-a înființat Patronatul MAREA Mamaia Constanța

Replica API 4 februarie 2022 | 00:05 4612

Prima reuniune a Patronatului MAREA Mamaia Constanța a avut loc joi, 3 februarie, la Fratelli Ristorante Constanța. Din echipa de conducere fac parte președintele Sebastian Ionuţ Puznava alături de vicepreședinții Dincă Steriu, Daniel Ionuţ Tănase, Adrian Florin Dinu, Elena Gianina Comșa și secretarul Andrei Nicolae Tatu. Din board fac parte și Răzvan Dobre, Trandafir Marin și George Fuduli.

Patronatul Marea Mamaia Constanța s-a născut dintr-un scop comun al membrilor fondatori, acela de a promova municipiul Constanța și stațiunea Mamaia. Organizația este alcătuită din oameni tineri și dedicați, care au simțit că este nevoie de un suflu nou și au decis să se implice. Obiectivul principal al asociației este valorificarea potențialului turistic al orașului Constanța și al stațiunii Mamaia. De-a lungul timpului au fost realizate numeroase strategii de dezvoltare și promovare, dar majoritatea au rămas la stadiul de proiecte. Din acest motiv, un alt obiectiv prioritar al Patronatului MAREA Mamaia Constanța, îl constituie nu doar identificarea problemelor ci și rezolvarea lor.

Din lista de obiective mai fac parte: prelungirea sezonului estival în stațiunea Mamaia (1 mai – 30 septembrie), revitalizarea și conservarea atracțiilor turistice, afilierea la alte entități turistice relevante, buna cooperare cu sectorul public din domeniul turismului pentru realizarea unui management durabil, reprezentarea intereselor tuturor membrilor în fața autorităților.

În perioada următoare, pe agenda de lucru a Patronatului Marea Mamaia Contanța se află întâlniri cu reprezentații tuturor instituțiilor publice și cu factori de decizie din domeniul turismului.

Patronatul MAREA Mamaia Constanța invită alături operatorii de hoteluri, spații de cazare turistice autorizate și unități de alimentație publică autorizate din Mamaia și Constanța.

A.F.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Masonii! Vai de noi!
0
1
nici o sansa, la mintea lui sigur e vaccinat cu schema completa!
0
4
Halal comentariu! Daca ai norocul sa traiesti, vei deveni si tu o fosila.
5
3
Vai sa o trceti pe linie moarta pe madame Martin. Ea de unde mai suge banet.
14
0
In sfarsit niste tineri, si nu niste fosile
6
16
Daca nu avea tac-su bani, asta ajungea maturator de strazi.
14
0
Daca imi spuneti ce cauta Tatu care astazi avea masina parcata pe un loc destinat persoanelor cu handicap si cu o mare hartie organizator neversea in geam pot sa cred ca aceasta asociatie are alte scopuri si nu acela de a sifona banii
17
3

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212