REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

S-a PREZENTAT la AUDIERI cu un CUȚIT: E GREA VIAȚA pe STRADĂ!

S-a PREZENTAT la AUDIERI cu un CUȚIT: E GREA VIAȚA pe STRADĂ!

Replica API 21 ianuarie 2021 | 00:28 2374

Un individ cunoscut cu antecedente penale s-a prezentat la audieri, în urma unui mandat de aducere, având la el un cuțit. Acesta le-a spus oamenilor legii că îl ține asupra sa întrucât e grea viața pe stradă. A încercat apoi ”s-o dreagă”, menționând că doar ce-l cumpărase pentru a-l folosi la pescuit, însă nu i-a mers. Astfel, a fost trimis în judecată și pentru portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, alegându-se cu o pedeapsă cu executare (mai avea condamnări). Decizia nu este definitivă.

sursa foto: unimedia.info

Magistrații Judecătoriei Constanța l-au condamnat pe Adrian Răduș Râmescu la 2 ani și 6 luni de închisoare, în regim de detenție, el având și condamnări mai vechi. Decizia nu este definitivă și deja a fost înregistrat apelul, care se va judeca pe 4.03.2021.

Potrivit anchetatorilor, anul trecut, doi oameni ai legii, ambii din cadrul IPJ Constanța - Poliția municipiului Constanța - Biroul Rutier, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, respectiv pentru executarea mandatului de aducere emis de Serviciul Rutier Constanța, s-au deplasat la Biroul Supravegheri Judiciare din cadrul IPJ și l-au identificat pe inculpat. În temeiul mandatului de aducere, cei doi agenți ai statului l-au condus pe inculpat la sediul Serviciului Rutier Constanța în vederea audierii acestuia într-un dosar penal.

Detalii despre dosarul de la Rutieră AICI: ȘMECHERIILE unui CONSTĂNȚEAN, URMĂRIT ca-n FILME

Ajunși în incinta Serviciului Rutier organele de poliție, înainte de a-l conduce în biroul unde urma să aibă loc audierea, au efectuat un control corporal și au găsit asupra inculpatului, în buzunarul drept din față al pantalonilor, un cuțit de tip ”fluture” având lungimea lamei de 10 cm. În procesul verbal de sesizare întocmit la data depistării, organele de poliție au consemnat că fiind întrebat despre portul cuțitului găsit asupra sa, inculpatul ar fi răspuns: ”Îl țin pentru auto-apărare, este grea viața pe stradă”.

A fost trimis în judecată pe 4.11.2020, la Judecătoria Constanța, fiind condamnat pe 21.12.2020. Inculpatul a depus apel și urmează a se judeca pe 4.03.2021.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
de aceea trebuie sa purtam si noi arme de foc cu testare psihologica aviz medical examen de teorie si practica plus permis inregistrat la militie ca la autovehicule sau mai dur daca trebuie dar neaparat trebuie sa ne inarmam sau murim
0
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614