rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 18 ianuarie
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

S-a repetat ISTORIA la PETROMIDIA! După INCENDIUL din 2016, niciun VINOVAT, deși au MURIT DOI oameni! Video

În urmă cu cinci ani, în 2016, un incendiu violent a izbucnit la Petromidia Năvodari. Tragedia a băgat în mormânt doi bărbați, iar pe alții i-a trimis pe patul de spital, cu răni grave. Era o zi toridă de 22 august când, în jurul orelor 18:00, la platforma 1 DAB din cadrul rafinăriei menţionate, o echipă de lucrători efectua o reparaţie a unei conducte de transport a distilatului de vid, moment în care a izbucnit un incendiu. Și atunci, o armată de pompieri s-a luptat cu flăcările. Le-au stins, dar nu și rănile fizice și sufletești ale celor care au trăit acele momente. S-a deschis dosar penal, mai mulți ingineri șefi și compania au fost trimiși în judecată, dar speța nu s-a finalizat nici până astăzi. La cinci ani distanță, istoria avea să se repete, tragedia fiind, parcă, trasă la indigo. Un incendiu violent a izbucnit în cursul zilei de vineri, 2 iulie, la Petromidia Năvodari, incendiul izbucnind la instalația Hidrofinare Petrol - Motorină, după ce a luat foc un compresor de gaze. Șase persoane au fost rănite, una dintre ele cu arsuri de căi aeriene și pe aproximativ 45% pe suprafața corpului. Din păcate, o persoană a murit.

La ora 12:16, a fost anunțat printr-un apel la 112, un incendiu la Rafinăria Petromidia, localitatea Năvodari. În aproximativ 8 minute de la primirea apelului, pompierii au ajuns la fața locului și au constatat că incendiul se manifesta cu flacără deschisă și degajări de fum. Imediat de la primirea apelului, în vederea optimizării misiunii de răspuns, la nivelul județului a fost activat planul roșu de intervenție care presupune suplimentarea resurselor medicale la fața locului.

Bilanțul: șase victime: una a murit, alte două, transferate la București

Prioritatea echipajelor de intervenție a reprezentat-o evacuarea imediată a victimelor , dintre care, 1 cu arsuri pe 45% din suprafața corpului transportată cu elicopterul SMURD la spital, 1 cu arsuri la nivelul feței transportată la spital, 1 cu traumatism membru inferior, 1 cu traumatism lombar transportată la spital, 1 cu arsuri minore. O persoană a fost dată dispărută. Din păcate, a fost găsită moartă. Era un tânăr de 33 de ani, soț și tatăl unei fetițe de doi ani.

Peste 100 de pompieri, din Constanța și din localitățile limitrofe s-au luptat cu flăcările, iar mai multe ambulanțe și așteptau să preia răniții, pentru a-i transporta la spital. Elicopter SMURD, și alte două elicoptere de la Baza Mihail Kogălniceanu au aterizat la locul tragediei, pentru a prelua răniții.

Una dintre victime a fost transferată la București, la Spitalul Floreasca, și se ia în calcul transferul unei alte victime, tot la un spital din capitală.

Aproximativ 120 de pompieri din cadrul mai multor Inspectorate pentru Situații de Urgență Județene, Călărași, Tulcea, Ialomița și Brăila, au acționat cu următoarele mijloace de intervenție : 14 Autospeciale de stingere cu apa și spumă; 3 Autocamioane de intervenție; 4 motopompe de mică și mare capacitate; 1 autospecială CBRN; 1 autospecială transport victime multiple; 1 ambulanța SMURD Terapie Intensivă Mobilă; 6 ambulanțe SMURD Echipaj de Prim Ajutor; 6 ambulanțe ale SAJ Constanța (1 echipaj C2 și 5 echipaje B2); 2 elicoptere SMURD.

Video cu victimele preluate de echipajele SMURD

Degajare mare de noxe! Rămâneți în casă!

La scurt timp după tragedie, năvodărenii au primit mesaj RO-ALERT cu privire la incendiul de la Rafinăria Midia. Detalii pe imaginea de mai jos! Rămâneți în case și închideți geamurile! Oamenii au părăsit plajele și s-a instalat

Imagini cu instalația care a explodat:

Video:

Ministrul Bode: Datorită pompierilor, tragedia nu s-a transformat într-o catastrofă

Ministrul Lucian Bode și Raed Arafat au mers la locul tragediei, ulterior au făcut declarații de presă. ”Datorită profesionalismului pompierului, tragedia nu s-a transformat într-o catastrofă. La 8 minute de la apel, în mai puțin de o oră, incendiul a fost localizat. La ora 15.00, incendiul a fost lichidat”, a spus ministrul MAI, Lucian Bode. Turiștii de pe litoral nu au fost, nicio clipă, în pericol. Și nu au de ce să se teamă. Instalațiile vor fi puse în funcțiune când nu va mai fi niciun pericol, a mai spus Bode.

Reprezentanții Petromidia au spus că e puțin probabil să fie vorba de o eroare umană și că reviziile instalațiilor erau la zi. Ultima dată au fost efectuate în primăvara anului 2020.

Video:

Conducerea Petromidia și-a exprimat, ca și în 2016, regretul și sprijinul pentru familiile victimelor

„Rompetrol Rafinare anunță stingerea integrală a incendiului de pe platforma Petromidia, în urma intervenției prompte a echipelor de pompieri militari, asistați de pompierii de pe platforma industrială. Prin măsurile adoptate, incidentul a fost neutralizat și nu există în acest moment niciun alt risc. Celula anti-criză Rompetrol continuă să ofere sprijin autorităților și partenerilor, precum și pentru reducerea impactului pe plan intern al acestui incident. Încă de la începutul incidentului, tot personalul a fost evacuat în siguranță, stabilindu-se un traseu și o zonă strictă, doar pentru accesul și intervenția echipelor de intervenție. De asemenea, procesele operaționale din rafinărie au fost oprite, sistemele de ventilație au fost pornite, pentru a elimina orice altă sursă care ar fi putut duce la propagarea incendiului. La nivelul rafinăriei, s-a stabilit o echipă de specialiști care, împreună cu autoritățile de resort vor stabili cauzele acestui incident. În același timp, se va realiza și o analiză a impactului asupra proceselor tehnologice, pentru o imagine clară și o predictibilitate în ceea ce privește repornirea instalațiilor din rafinărie.

Compania va continua să asigure livrarea de carburanți pentru stațiile Rompetrol din România și regiunea Mării Negre. Monitorizările făcute de autoritățile de mediu au relevat faptul că nu au fost depășite valorile limită, nefiind afectate zonele populate din apropierea rafinăriei (orașul Năvodari, comuna Corbu și stațiunile turistice din zona limitrofă). În momentul izbucnirii incendiului, în zona instalației de hidrofinare petrol motorină (HPM) se aflau 5 angajați Rompetrol Rafinare. Compania depune toate eforturile necesare pentru ca cei afectați să beneficieze de cele mai bune condiții de spitalizare și tratament al rănilor. În funcție de procedurile medicale și situația colegilor, analizăm și posibilitatea ca aceștia să fie transportați în unități specializate din afara țării, cu sprijinul companiei și al autorităților. Totodată, departamentul de resurse umane este în contact direct cu familiile celor afectați. Rompetrol Rafinare își oferă tot sprijinul pentru familia colegului care, din păcate, a decedat în urma incendiului. Condoleanțe familiei!”, a mai transmis echipa de Comunicare.

Ne pare rău...

”Ne pare rău să informăm că o persoană a fost identificată ca decedată. Rompetrol Rafinare anunță stingerea integrală a incendiului de pe platforma Petromidia, în urma intervenției prompte a echipelor de pompieri militari, asistați de pompierii de pe platforma industrială.

Prin măsurile adoptate, incidentul a fost neutralizat și nu există în acest moment niciun alt risc. Celula anti-criză Rompetrol continuă să ofere sprijin autorităților și partenerilor, precum și pentru reducerea impactului pe plan intern al acestui incident.

Încă de la începutul incidentului, tot personalul a fost evacuat în siguranță, stabilindu-se un traseu și o zonă strictă, doar pentru accesul și intervenția echipelor de intervenție. De asemenea, procesele operaționale din rafinărie au fost oprite, sistemele de ventilație au fost pornite, pentru a elimina orice altă sursă care ar fi putut duce la propagarea incendiului.

La nivelul rafinăriei, s-a stabilit o echipă de specialiști care, împreună cu autoritățile de resort vor stabili cauzele acestui incident. În același timp, se va realiza și o analiză a impactului asupra proceselor tehnologice, pentru o imagine clară și o predictibilitate în ceea ce privește repornirea instalațiilor din rafinărie.

Compania va continua să asigure livrarea de carburanți pentru stațiile Rompetrol din România și regiunea Mării Negre.

Monitorizările făcute de autoritățile de mediu au relevat faptul că nu au fost depășite valorile limită, nefiind afectate zonele populate din apropierea rafinăriei (orașul Năvodari, comuna Corbu și stațiunile turistice din zona limitrofă).

În momentul izbucnirii incendiului, în zona instalației de hidrofinare petrol motorină (HPM) se aflau 5 angajați Rompetrol Rafinare. Compania depune toate eforturile necesare pentru ca cei afectați să beneficieze de cele mai bune condiții de spitalizare și tratament al rănilor.

În funcție de procedurile medicale și situația colegilor, analizăm și posibilitatea ca aceștia să fie transportați în unități specializate din afara țării, cu sprijinul companiei și al autorităților. Totodată, departamentul de resurse umane este în contact direct cu familiile celor afectați. Rompetrol Rafinare își oferă tot sprijinul pentru familia colegului care, din păcate, a decedat în urma incendiului. Condoleanțe familiei!”, a transmis echipa de Comunicare.

Incendiul din 2016, fără vinovați... încă

În urmă cu cinci ani, a mai izbucnit un incendiu la Petromidia Năvodari. Și atunci, un bărbat au murit, și alții au fost grav răniți. Pe platforma 1 a S.C Rompetrol Rafinare S.A, angajaţi ai S.C Rominserv SR efectuau lucrări de reparaţii la o conductă ce transporta Distilat de Vid. În momentul efectuării lucrărilor, s-a produs o explozie care a provocat celor patru membri ai echipei de montaj arsuri grave corp. Persoanele accidentate au fost Buzoianu Ionel, Petrescu Marian, ambii decedând ulterior, Voinea Ionuţ Florin şi Duşa Iancu, aceștia fiind transportați la Spitalul Judeţean Constanţa în vederea acordării de îngrijiri medicale.

După patru ani, în vara anului 2020, procurorul Teodor Niță, din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța, a finalizat cercetările în dosar și au fost trimişi în judecată S.C. ROMPETROL RAFINARE S.A , S.C. ROMINSERV SRL, dar și trei ingineri șefi: Daniel Stanciu, Vasile Caraman și Ioan Mărginean pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, poluarea accidentală si neluarea (din culpa) măsurilor de securitate şi sănătate în muncă.

Citiți mai multe:BOMBA DE LA PETROMIDIA: inginerii nu dau doi bani pe locuitorii zonei! Rompetrol, trimisă în judecată pentru UCIDERE din CULPĂ!

Dosarul încă se află pe rolul Judecătoriei Constanța. Pe 7 iunie, s-a cerut recuzarea judecătorului. Următorul termen în dosar a fost stabilit pentru 2 noiembrie.

Probabil, că și de data aceasta, ancheta se va întinde pe câțiva ani de zile, iar victimele, cât și rudele celui care au murit, vor trăi cu speranța că se va face, cândva, dreptate.

Și în tragedia de ieri, 2 iulie, a fost deschis dosar penal. Cercetările sunt in rem (adică asupra faptei), urmând ca, după stabilirea cauzei producerii exploziei/incendiului să fie luate măsurile în cauză.

Citește și:

Premierul CÎȚU, despre tragedia de la PETROMIDIA

VIDEO. Momentul exploziei de la Rafinăria Petromidia-Năvodari

IATĂ cine sunt VICTIMELE TRAGEDIEI de la PETROMIDIA

Mirela PASCAL

sâmbătă, 3 iulie 202130486
SKINMED CLINIC, Centrul de Excelență Dermatologie București
IATĂ ce MĂSURI TREBUIE să RESPECTĂM!
GANDUL.RO
„Ne vom întâlni în ceruri!” Scrisoarea Isabellei către Raisa, fetița ucisă de un polițist pe trecerea de pietoni
Comentarii

00fani(4 noi 15:42)
Gresit ! S-a repetat istoria dela Revolutie cand au fost impuscati peste 1200 de oameni si nu este gasit vinovatul
15Turist(11 iul 13:52)
Ori bagati bani grei in Midia ori punneti nisip peste ea , si facem plaja ! Tevile alea sunt din 1977 . Azi a fost aici, si daca se muta la cracare problema ?
14gigi(8 iul 17:37)
vedeti ba si sabotaj facut de spioni rusi,ca in cehia!
47Haaaaa(3 iul 20:23)
Acum Guvernul Catu, trebuie sa-si dea demisia!! Ca la colectiv..
121anonimus(3 iul 07:50)
Dosarul din 2016 nu s-a rezolvat ca judecatorii sunt foarte destepti. Halal justitie.
49Ministrul(3 iul 07:46)
Pwlii, sta sub birou si mananca kkt
025Veniti sa dati banii(3 iul 00:49)
Oi descompuse in apa, poluare de la port, maidan de scoici in loc de nisip fin, betoane in loc de verdeata, acum face poc si Midia... Turism de 10 stele !!
513sigur(2 iul 21:22)
abia astepta catu si gasca, 10 lei va fi litrul de motorina sau benzina acum!!
120Inca in incendiu la Midia(2 iul 20:26)
Tov Nita i-a facut scapati in primul dosar asa ca nu e eroare umana, fireste
120And(2 iul 19:50)
Pentru emisiile alea de noxe, indiferent daca se duc spre oras sau spre mare tot trebuie sa raspunda cineva
129revizii(2 iul 17:20)
facute din birouri de mwisti spagari.
814Razvan(2 iul 15:09)
Inspira adanc arafat
027guigi(2 iul 14:40)
hotiile lui tariceanu si patriciu,arza-l dracii in iad.
1318dddda(2 iul 14:16)
daca aduceti pe Arafat sa conduca el situatia dati prefectu afara inseamna ca i-si ia salariul degeaba la Constanta
1117Midia(2 iul 14:05)
Se poate face plaja sub ciuperca?
1711Raed(2 iul 14:04)
E covid..e sub control..avem masca
1718Fmm(2 iul 13:53)
De sirian coclit ca ne-ai terminat psihic
1015explozii, furturi,(2 iul 13:23)
crime , talharii , droguri etc.etc am intrat in secolul... vitezei!
1816Dany(2 iul 13:14)
Profesionistii lui Peste votati Noua Dreapta sa fie bine
1526Arafate(2 iul 13:12)
Da-ti demisia.ce rost avea fanfaronada de la Perla ,ai strans pompieri si politisti ,pentru ce motiv.Pompierii tebuiau sa fie pregatiti sa intervina la Midia si poate un politist prindea criminalul din Corbu.Pe de alta parte,te dai victima in presa ca te ataca nu stiu cine..
36Mmt(2 iul 13:02)
Acolo este
4411CIRC !!!(2 iul 12:56)
Plan rosu la nivel de judet pt 2 persoane ranite ??? Culmea ISTERIEI ca sa dea bine la media
1821Niculae(2 iul 12:54)
Arafat lipsea... Miezu
188Navodari(2 iul 12:53)
Au murit multi
449ION TURBINCA(2 iul 12:45)
Orice sa fie, numai oamenii sa nu pateasca ceva! Doamne ajuta!
818gogu(2 iul 12:36)
a pornit vreun TDI...
1225Midi(2 iul 12:34)
Ehhh, acum sa-l vedem pe arafat in actiune.
mai mult...Anchete
9 ian 00:00AncheteFEMEIA care și-a BĂTUT cu BESTIALITATE copila se RĂZBUNA pe SOȚ! A fost REȚINUTĂ! Video

O femeie ce nu poate fi numită „mamă”, fiind vorba de Oana Georgiana Gogoi, s-a filmat când își bate cu...13648

9 dec 00:18AncheteȘMECHERUL săltat de MASCAȚI era ESCORTĂ ACTIVĂ pentru FEMEI și BĂRBAȚI! VIDEO123946
15 sep 00:06AncheteEXCLUSIV! TÂNĂR BĂTUT cu BÂTE în plină STRADĂ, din SENIN, și lăsat lângă CALEA FERATĂ!8895
18 dec 23:34AncheteREGLARE de CONTURI în INCENDIUL din Km 4-5 cu MINORI băgați la ÎNAINTARE?!

Bilanțul în urma teribilului incendiu din zona Km 4 – 5, din noaptea de 15 spre 16 decembrie, când un bloc a luat...53476

24 aug 23:05AnchetePANICĂ în zona DELFINARIU! A AMENINȚAT cu ARMA ȘOFERII din TRAFIC! Video7558
11 aug 00:13AncheteUn INCONȘTIENT a ARUNCAT cu SCAUNE din HOTELUL în care era CAZAT, în MAMAIA. VIDEO!30122
25 aug 00:10AncheteImagini EXCLUSIVE de la BĂTAIA din OSTROV, încasată de un POLIȚIST!

Un bărbat a fost agresat de mai mulți indivizi în fața unei discoteci din comuna constănțeană Ostrov. Evenimentul...59235

27 aug 00:08AncheteUn ANGAJAT al PENITENCIARULUI Poarta Albă, SANCȚIONAT din cauza mesajelor de pe WhatsApp!80578
24 noi 22:02AncheteUn MACARAGIU din CONSTANȚA, cu APUCĂTURI de INTERLOP, face CONTRABANDĂ43558
19 noi 22:04AncheteCUM poate AJUNGE Romeo HANȚI la un PAS de PUȘCĂRIE

Romeo Hanți, fost partener de afaceri și prieten cu regretatul Petrică Iordache (decedat în 2007), a fost trimis în...5760

6 sep 00:14AncheteA TERORIZAT POARTA 6: Se DEZBRACĂ și se MASTURBEAZĂ în fața TRECĂTORILOR! VIDEO53779
10 aug 09:28AncheteANCHETĂ cu SURPRIZE, la NĂVODARI, într-un DOSAR al Parchetului de pe lângă Judecătorie18857
Vremea
1° - 2.3° marţi, 18 ianuarie 2022
ConstanțaUmiditate: 65%
Vânt: 11.26 m/s
Presiune: 1013 milibari

Loto
6/49134240143723
5/408136172338
joker456108296
Horoscop
mai mult...SPSportRT
18 ian 00:00SportTenis: Franţa nu-i va permite lui Novak Djokovic să participe la turneul de la Roland Garros

Guvernul francez, care în urmă cu zece zile susţinea că tenismanul sârb Novak Djokovic ar putea participa la...113

18 ian 00:00SportAuto - F1: Fernando Alonso, operat pentru îndepărtarea plăcilor de titan fixate pe maxilar

Pilotul spaniol Fernando Alonso, dublu campion mondial de Formula 1, a suferit o intervenţie chirurgicală pentru...79

18 ian 00:00SportFotbal: Campioana Inter Milano, ţinută în şah de Atalanta în Serie A

Inter Milano, campioana en titre a Italiei la fotbal şi actualul lider al clasamentului, a obţinut doar o remiză...72

18 ian 00:00SportBob: România a calificat două echipaje masculine şi unul feminin la JO 2022

România a calificat echipajele masculine de bob-4 şi bob-2, precum şi echipajul feminin de bob-2 la Jocurile Olimpice...68

Local
18 ian 00:10LocalRAZII în județul CONSTANȚA: AMENZI pe BANDĂ RULANTĂ!

Polițiști din cadrul Secției 9 Rurală Topraisar, împreună cu polițiști ai Biroului Rutier Mangalia și cei ai...295

18 ian 00:10LocalDOSAR PENAL pentru un tânăr care a prezentat certificatul de VACCINARE al altei persoane

Polițiști din cadrul Secției 2 au identificat, la data de 16 ianuarie a.c., în jurul orei 22.00, un tânăr, de 19...758

18 ian 00:11LocalMINORĂ DISPĂRUTĂ! Dacă ați VĂZUT-O, sunați la 112!

253

18 ian 00:13LocalCoronavirus la Constanța: Peste 2.500 cazuri de infectare, în rândul personalului medical

De la debutul pandemiei cu noul coronavirus, la nivelul județului Constanța au fost confirmate 73.784 de persoane...202

18 ian 00:10LocalCOVID-19: Încă 2 DECESE, la Constanţa. Persoanele erau nevaccinate

Până luni, 17 ianuarie a.c., 59.257 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat, la nivel...283

18 ian 00:10LocalBEȚI și FĂRĂ PERMIS, pe drumurile din județ

Polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat, la data de 17 ianuarie a.c., în jurul orei 1.15, un tânăr,...239

18 ian 00:11LocalACCIDENT RUTIER pe BULEVARDUL MAMAIA: a fost implicat şi un MICROBUZ

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitaţi să intervină, luni, 17 ianuarie, pe bulevardul Mamaia, în zona...707

18 ian 00:12LocalAccident rutier pe I.L. Caragiale: Un PIETON a ajuns la SPITAL

Cadrele medicale au fost solicitate luni, 17 ianuarie, să intervină la un accident rutier produs în apropierea...367

18 ian 00:12LocalINCENDIU în COMANA: A ARS o CASĂ

222

Politică
18 ian 00:11PoliticăCiucă: Au fost analizate mai multe propuneri de diminuare a impactului creşterii preţurilor la energie

Premierul Nicolae Ciucă a declarat, luni, că, la nivelul Guvernului, au fost analizate mai multe propuneri pentru...169

18 ian 00:11PoliticăOprea: PSD propune în coaliţie măsuri cu efect imediat pentru stoparea creşterii facturilor la energie şi la gaze

Purtătorul de cuvânt al PSD, Radu Oprea, a declarat luni că social-democraţii vor propune în coaliţie o serie de...146

18 ian 00:11PoliticăPropuneri proiecte de investiții din partea USR Constanța pentru bugetul 2022

208

18 ian 00:12PoliticăLucian Bode, despre cazul din Bolintin Vale: "Câteodată, polițiștii sunt în cârdășie cu infractorii"

Tragedia din Bolintin Vale a scos la iveală putregaiul din sistem, spune ministrul de Interne. Lucian Bode sustine că,...293

18 ian 00:12PoliticăMarcel Ciolacu PASEAZĂ către Nicolae Ciucă demiterea ministrului Energiei

Liderii AUR au cerut demiterea ministrului Energiei, Virgil Popescu, după ce facturile românilor au explodat. Liderul...240

18 ian 00:13PoliticăEugen Tomac iese la atac: PMP NU se pregătește de fuziunea cu PNL

256

Interviuri
5 ian 00:16InterviuriCOȘA: Voi COLABORA foarte BINE cu Marilena DRAGNEA! VIDEO

Prefectul județului Constanța, Silviu Coșa, s-a aflat în studioul REPLICA, marți, 4 ianuarie a.c., pentru a discuta...3405

21 dec 00:06InterviuriIulian SOCEANU: Până în primăvară GAZELE vor fi puse în FUNCȚIUNE! Video

Primarul orașului Techirghiol, Iulian Soceanu, s-a aflat în studioul Replica, luni, 20 decembrie, pentru discuta...5044

21 dec 00:06InterviuriCÎRJALIU, despre CIOBANU: Tu ești un MINCINOS și un zero BARAT! Video

4017

14 dec 00:25InterviuriSTELIAN Ion: PREDOIU e LEGAT de mâini și de picioare, direcționat unde vor alți POLITICIENI! Video (I)

Stelian Ion, fostul ministru constănțean al Justiției, a acordat un interviu cotidianului Replica, în care a vorbit...3412

11 dec 00:30InterviuriCHIȚAC: Nu pot să îmi imaginez PUZ-ul Peninsulei fără PORTUL TOMIS! VIDEO

Primarul Constanței, Vergil CHIȚAC, a ținut vineri, 10 decembrie, audiențe direct din studioul Replica. Edilul a...8388

10 dec 00:32InterviuriÎNGRIJIREA persoanelor VÂRSTNICE la DOMICILIU prinde contur! Video

4469

Monden
18 ian 00:00MondenDenzel Washington pregăteşte al treilea film 'Equalizer'

Denzel Washington, care este apreciat pentru interpretarea sa din „The Tragedy of Macbeth” de Joel Coen, se...82

18 ian 00:00MondenFilmul adresat copiilor și adolescenților, Harry Potter, o să fie realizat cu actori transsexuali

Producătorii de film intenționează să realizeze o serie Harry Potter cu actori transsexuali. Versiunea ar urma să...77

18 ian 00:00MondenSnoop Dogg şi top modelul Heidi Klum au lansat un single în colaborare

69

18 ian 00:00MondenProcesul intentat de „bebelușul Nevermind”: Spencer Elden a depus o nouă plângere împotriva Nirvana

Spencer Elden, cel care, bebeluș fiind, a apărut dezbrăcat pe coperta albumului „Nevermind” a depus o nouă...68

18 ian 13:10MondenPrinţul Harry vrea să beneficieze din nou de protecţia poliţiei atunci când se află în Marea Britanie

Prinţul Harry a lansat o acţiune în justiţie pentru a putea beneficia de protecţie din partea poliţiei, pe care ar...72

18 ian 00:00MondenNoul film "Scream" detronează "Spider-Man" de pe prima poziţie a box-office-ului nord-american

74

Mapamond
18 ian 12:55MapamondO nouă erupţie a unui vulcan subacvatic în Tonga

O altă "erupţie mare" a fost detectată la vulcanul subacvatic din Tonga care a intrat în erupţie în urmă cu trei...212

18 ian 12:55MapamondCovid-19: Mii de oameni au protestat în Ţările de Jos împotriva politicilor guvernului de combatere a pandemiei

Mii de persoane au protestat duminică în Olanda împotriva politicilor sanitare ale guvernului pentru limitarea...226

17 ian 00:00MapamondRusia: Washingtonul se va pronunţa la începutul săptămânii privind 'viitoarele etape'

228

18 ian 12:55MapamondBenjamin Netanyahu negociază un acord de recunoaştere a vinovăţiei în procesul său de corupţie

Fostul premier israelian Benjamin Netanyahu negociază un acord de recunoaştere a vinovăţiei pentru a pune capăt...290

18 ian 12:56MapamondCOVID-19: În Austria nevaccinarea va reprezenta un delict sancţionat cu o amendă de până la 3.600 de euro

Cancelarul Karl Nehammer a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că Austria va deveni la începutul...375

18 ian 12:56MapamondCriza energetică din Liban, soluționată cu ajutorul SUA

226

Sănătate
18 ian 00:00SănătateGheorghiță: „Toată strategia de vaccinare, la nivel mondial, se va schimba“

Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei naționale de vaccinare anti-COVID, spune că deocamdată este prematur...70

18 ian 12:27SănătateUn nou studiu arată că scleroza multiplă este provocată de un virus

Scleroza multiplă este foarte probabil cauzată de virusul Epstein-Barr, potrivit unui nou studiu al cercetătorilor...76

18 ian 00:00SănătateSunt degerăturile simptome cauzate de COVID? Răspunsul Adrianei Pistol și al lui Valeriu Gheorghiță

74

18 ian 00:00SănătateCum este evaluată starea de sănătate post-COVID?

Cei mai mulți pacienți diagnosticați cu COVID-19 se recuperează complet în câteva săptămâni, în absența...68

18 ian 00:00SănătateAditivul alimentar E171 va fi interzis începând din această vară. Pentru ce este folosit

Comisia Europeană a adoptat, vineri, o interdicţie de utilizare a dioxidului de titan (E171) ca aditiv alimentar,...68

18 ian 00:00SănătateDoar 4 copii la un milion riscă să facă miocardită după vaccin, față de 1 la 1.600 dacă face COVID

Datele de eficacitate și siguranță, principala preocupare și temere a părinților în cazul vaccinării anti-COVID...68

18 ian 00:00SănătateRapelul cu Vaccinul Johnson &Johson protejează 85% împotriva spitalizării

Doza de rapel a vaccinului Johnson & Johnson are o eficacitate de 85% în prevenirea spitalizării, în timpul valului...61

18 ian 00:00SănătateGheorghiță: 'Au fost foarte multe discuţii să lăsăm această variantă Omicron să se răspândească'

Coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare, medicul Valeriu Gheorghiţă, respinge ideea conform căreia s-ar putea...70

18 ian 00:00SănătateOctavian Jurma, PRESIUNE pentru închiderea școlilor: Dacă pandemia e un incendiu, copiii sunt surcele

63

Prin accesarea replicaonline.ro, sunteți de acord cu termenii de utilizare și politica de confidențialitate.
ACCEPT