rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 24 octombrie
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

S-a repetat ISTORIA la PETROMIDIA! După INCENDIUL din 2016, niciun VINOVAT, deși au MURIT DOI oameni! Video

În urmă cu cinci ani, în 2016, un incendiu violent a izbucnit la Petromidia Năvodari. Tragedia a băgat în mormânt doi bărbați, iar pe alții i-a trimis pe patul de spital, cu răni grave. Era o zi toridă de 22 august când, în jurul orelor 18:00, la platforma 1 DAB din cadrul rafinăriei menţionate, o echipă de lucrători efectua o reparaţie a unei conducte de transport a distilatului de vid, moment în care a izbucnit un incendiu. Și atunci, o armată de pompieri s-a luptat cu flăcările. Le-au stins, dar nu și rănile fizice și sufletești ale celor care au trăit acele momente. S-a deschis dosar penal, mai mulți ingineri șefi și compania au fost trimiși în judecată, dar speța nu s-a finalizat nici până astăzi. La cinci ani distanță, istoria avea să se repete, tragedia fiind, parcă, trasă la indigo. Un incendiu violent a izbucnit în cursul zilei de vineri, 2 iulie, la Petromidia Năvodari, incendiul izbucnind la instalația Hidrofinare Petrol - Motorină, după ce a luat foc un compresor de gaze. Șase persoane au fost rănite, una dintre ele cu arsuri de căi aeriene și pe aproximativ 45% pe suprafața corpului. Din păcate, o persoană a murit.

La ora 12:16, a fost anunțat printr-un apel la 112, un incendiu la Rafinăria Petromidia, localitatea Năvodari. În aproximativ 8 minute de la primirea apelului, pompierii au ajuns la fața locului și au constatat că incendiul se manifesta cu flacără deschisă și degajări de fum. Imediat de la primirea apelului, în vederea optimizării misiunii de răspuns, la nivelul județului a fost activat planul roșu de intervenție care presupune suplimentarea resurselor medicale la fața locului.

Bilanțul: șase victime: una a murit, alte două, transferate la București

Prioritatea echipajelor de intervenție a reprezentat-o evacuarea imediată a victimelor , dintre care, 1 cu arsuri pe 45% din suprafața corpului transportată cu elicopterul SMURD la spital, 1 cu arsuri la nivelul feței transportată la spital, 1 cu traumatism membru inferior, 1 cu traumatism lombar transportată la spital, 1 cu arsuri minore. O persoană a fost dată dispărută. Din păcate, a fost găsită moartă. Era un tânăr de 33 de ani, soț și tatăl unei fetițe de doi ani.

Peste 100 de pompieri, din Constanța și din localitățile limitrofe s-au luptat cu flăcările, iar mai multe ambulanțe și așteptau să preia răniții, pentru a-i transporta la spital. Elicopter SMURD, și alte două elicoptere de la Baza Mihail Kogălniceanu au aterizat la locul tragediei, pentru a prelua răniții.

Una dintre victime a fost transferată la București, la Spitalul Floreasca, și se ia în calcul transferul unei alte victime, tot la un spital din capitală.

Aproximativ 120 de pompieri din cadrul mai multor Inspectorate pentru Situații de Urgență Județene, Călărași, Tulcea, Ialomița și Brăila, au acționat cu următoarele mijloace de intervenție : 14 Autospeciale de stingere cu apa și spumă; 3 Autocamioane de intervenție; 4 motopompe de mică și mare capacitate; 1 autospecială CBRN; 1 autospecială transport victime multiple; 1 ambulanța SMURD Terapie Intensivă Mobilă; 6 ambulanțe SMURD Echipaj de Prim Ajutor; 6 ambulanțe ale SAJ Constanța (1 echipaj C2 și 5 echipaje B2); 2 elicoptere SMURD.

Video cu victimele preluate de echipajele SMURD

Degajare mare de noxe! Rămâneți în casă!

La scurt timp după tragedie, năvodărenii au primit mesaj RO-ALERT cu privire la incendiul de la Rafinăria Midia. Detalii pe imaginea de mai jos! Rămâneți în case și închideți geamurile! Oamenii au părăsit plajele și s-a instalat

Imagini cu instalația care a explodat:

Video:

Ministrul Bode: Datorită pompierilor, tragedia nu s-a transformat într-o catastrofă

Ministrul Lucian Bode și Raed Arafat au mers la locul tragediei, ulterior au făcut declarații de presă. ”Datorită profesionalismului pompierului, tragedia nu s-a transformat într-o catastrofă. La 8 minute de la apel, în mai puțin de o oră, incendiul a fost localizat. La ora 15.00, incendiul a fost lichidat”, a spus ministrul MAI, Lucian Bode. Turiștii de pe litoral nu au fost, nicio clipă, în pericol. Și nu au de ce să se teamă. Instalațiile vor fi puse în funcțiune când nu va mai fi niciun pericol, a mai spus Bode.

Reprezentanții Petromidia au spus că e puțin probabil să fie vorba de o eroare umană și că reviziile instalațiilor erau la zi. Ultima dată au fost efectuate în primăvara anului 2020.

Video:

Conducerea Petromidia și-a exprimat, ca și în 2016, regretul și sprijinul pentru familiile victimelor

„Rompetrol Rafinare anunță stingerea integrală a incendiului de pe platforma Petromidia, în urma intervenției prompte a echipelor de pompieri militari, asistați de pompierii de pe platforma industrială. Prin măsurile adoptate, incidentul a fost neutralizat și nu există în acest moment niciun alt risc. Celula anti-criză Rompetrol continuă să ofere sprijin autorităților și partenerilor, precum și pentru reducerea impactului pe plan intern al acestui incident. Încă de la începutul incidentului, tot personalul a fost evacuat în siguranță, stabilindu-se un traseu și o zonă strictă, doar pentru accesul și intervenția echipelor de intervenție. De asemenea, procesele operaționale din rafinărie au fost oprite, sistemele de ventilație au fost pornite, pentru a elimina orice altă sursă care ar fi putut duce la propagarea incendiului. La nivelul rafinăriei, s-a stabilit o echipă de specialiști care, împreună cu autoritățile de resort vor stabili cauzele acestui incident. În același timp, se va realiza și o analiză a impactului asupra proceselor tehnologice, pentru o imagine clară și o predictibilitate în ceea ce privește repornirea instalațiilor din rafinărie.

Compania va continua să asigure livrarea de carburanți pentru stațiile Rompetrol din România și regiunea Mării Negre. Monitorizările făcute de autoritățile de mediu au relevat faptul că nu au fost depășite valorile limită, nefiind afectate zonele populate din apropierea rafinăriei (orașul Năvodari, comuna Corbu și stațiunile turistice din zona limitrofă). În momentul izbucnirii incendiului, în zona instalației de hidrofinare petrol motorină (HPM) se aflau 5 angajați Rompetrol Rafinare. Compania depune toate eforturile necesare pentru ca cei afectați să beneficieze de cele mai bune condiții de spitalizare și tratament al rănilor. În funcție de procedurile medicale și situația colegilor, analizăm și posibilitatea ca aceștia să fie transportați în unități specializate din afara țării, cu sprijinul companiei și al autorităților. Totodată, departamentul de resurse umane este în contact direct cu familiile celor afectați. Rompetrol Rafinare își oferă tot sprijinul pentru familia colegului care, din păcate, a decedat în urma incendiului. Condoleanțe familiei!”, a mai transmis echipa de Comunicare.

Ne pare rău...

”Ne pare rău să informăm că o persoană a fost identificată ca decedată. Rompetrol Rafinare anunță stingerea integrală a incendiului de pe platforma Petromidia, în urma intervenției prompte a echipelor de pompieri militari, asistați de pompierii de pe platforma industrială.

Prin măsurile adoptate, incidentul a fost neutralizat și nu există în acest moment niciun alt risc. Celula anti-criză Rompetrol continuă să ofere sprijin autorităților și partenerilor, precum și pentru reducerea impactului pe plan intern al acestui incident.

Încă de la începutul incidentului, tot personalul a fost evacuat în siguranță, stabilindu-se un traseu și o zonă strictă, doar pentru accesul și intervenția echipelor de intervenție. De asemenea, procesele operaționale din rafinărie au fost oprite, sistemele de ventilație au fost pornite, pentru a elimina orice altă sursă care ar fi putut duce la propagarea incendiului.

La nivelul rafinăriei, s-a stabilit o echipă de specialiști care, împreună cu autoritățile de resort vor stabili cauzele acestui incident. În același timp, se va realiza și o analiză a impactului asupra proceselor tehnologice, pentru o imagine clară și o predictibilitate în ceea ce privește repornirea instalațiilor din rafinărie.

Compania va continua să asigure livrarea de carburanți pentru stațiile Rompetrol din România și regiunea Mării Negre.

Monitorizările făcute de autoritățile de mediu au relevat faptul că nu au fost depășite valorile limită, nefiind afectate zonele populate din apropierea rafinăriei (orașul Năvodari, comuna Corbu și stațiunile turistice din zona limitrofă).

În momentul izbucnirii incendiului, în zona instalației de hidrofinare petrol motorină (HPM) se aflau 5 angajați Rompetrol Rafinare. Compania depune toate eforturile necesare pentru ca cei afectați să beneficieze de cele mai bune condiții de spitalizare și tratament al rănilor.

În funcție de procedurile medicale și situația colegilor, analizăm și posibilitatea ca aceștia să fie transportați în unități specializate din afara țării, cu sprijinul companiei și al autorităților. Totodată, departamentul de resurse umane este în contact direct cu familiile celor afectați. Rompetrol Rafinare își oferă tot sprijinul pentru familia colegului care, din păcate, a decedat în urma incendiului. Condoleanțe familiei!”, a transmis echipa de Comunicare.

Incendiul din 2016, fără vinovați... încă

În urmă cu cinci ani, a mai izbucnit un incendiu la Petromidia Năvodari. Și atunci, un bărbat au murit, și alții au fost grav răniți. Pe platforma 1 a S.C Rompetrol Rafinare S.A, angajaţi ai S.C Rominserv SR efectuau lucrări de reparaţii la o conductă ce transporta Distilat de Vid. În momentul efectuării lucrărilor, s-a produs o explozie care a provocat celor patru membri ai echipei de montaj arsuri grave corp. Persoanele accidentate au fost Buzoianu Ionel, Petrescu Marian, ambii decedând ulterior, Voinea Ionuţ Florin şi Duşa Iancu, aceștia fiind transportați la Spitalul Judeţean Constanţa în vederea acordării de îngrijiri medicale.

După patru ani, în vara anului 2020, procurorul Teodor Niță, din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța, a finalizat cercetările în dosar și au fost trimişi în judecată S.C. ROMPETROL RAFINARE S.A , S.C. ROMINSERV SRL, dar și trei ingineri șefi: Daniel Stanciu, Vasile Caraman și Ioan Mărginean pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, poluarea accidentală si neluarea (din culpa) măsurilor de securitate şi sănătate în muncă.

Citiți mai multe:BOMBA DE LA PETROMIDIA: inginerii nu dau doi bani pe locuitorii zonei! Rompetrol, trimisă în judecată pentru UCIDERE din CULPĂ!

Dosarul încă se află pe rolul Judecătoriei Constanța. Pe 7 iunie, s-a cerut recuzarea judecătorului. Următorul termen în dosar a fost stabilit pentru 2 noiembrie.

Probabil, că și de data aceasta, ancheta se va întinde pe câțiva ani de zile, iar victimele, cât și rudele celui care au murit, vor trăi cu speranța că se va face, cândva, dreptate.

Și în tragedia de ieri, 2 iulie, a fost deschis dosar penal. Cercetările sunt in rem (adică asupra faptei), urmând ca, după stabilirea cauzei producerii exploziei/incendiului să fie luate măsurile în cauză.

Citește și:

Premierul CÎȚU, despre tragedia de la PETROMIDIA

VIDEO. Momentul exploziei de la Rafinăria Petromidia-Năvodari

IATĂ cine sunt VICTIMELE TRAGEDIEI de la PETROMIDIA

Mirela PASCAL

sâmbătă, 3 iulie 202129878
SKINMED CLINIC, Centrul de Excelență Dermatologie București
GANDUL.RO
Angela Similea, în doliu! A murit de COVID la 78 de ani
Comentarii

05Turist(11 iul 13:52)
Ori bagati bani grei in Midia ori punneti nisip peste ea , si facem plaja ! Tevile alea sunt din 1977 . Azi a fost aici, si daca se muta la cracare problema ?
14gigi(8 iul 17:37)
vedeti ba si sabotaj facut de spioni rusi,ca in cehia!
47Haaaaa(3 iul 20:23)
Acum Guvernul Catu, trebuie sa-si dea demisia!! Ca la colectiv..
121anonimus(3 iul 07:50)
Dosarul din 2016 nu s-a rezolvat ca judecatorii sunt foarte destepti. Halal justitie.
49Ministrul(3 iul 07:46)
Pwlii, sta sub birou si mananca kkt
025Veniti sa dati banii(3 iul 00:49)
Oi descompuse in apa, poluare de la port, maidan de scoici in loc de nisip fin, betoane in loc de verdeata, acum face poc si Midia... Turism de 10 stele !!
513sigur(2 iul 21:22)
abia astepta catu si gasca, 10 lei va fi litrul de motorina sau benzina acum!!
120Inca in incendiu la Midia(2 iul 20:26)
Tov Nita i-a facut scapati in primul dosar asa ca nu e eroare umana, fireste
120And(2 iul 19:50)
Pentru emisiile alea de noxe, indiferent daca se duc spre oras sau spre mare tot trebuie sa raspunda cineva
129revizii(2 iul 17:20)
facute din birouri de mwisti spagari.
814Razvan(2 iul 15:09)
Inspira adanc arafat
027guigi(2 iul 14:40)
hotiile lui tariceanu si patriciu,arza-l dracii in iad.
1318dddda(2 iul 14:16)
daca aduceti pe Arafat sa conduca el situatia dati prefectu afara inseamna ca i-si ia salariul degeaba la Constanta
1117Midia(2 iul 14:05)
Se poate face plaja sub ciuperca?
1711Raed(2 iul 14:04)
E covid..e sub control..avem masca
1718Fmm(2 iul 13:53)
De sirian coclit ca ne-ai terminat psihic
1015explozii, furturi,(2 iul 13:23)
crime , talharii , droguri etc.etc am intrat in secolul... vitezei!
1816Dany(2 iul 13:14)
Profesionistii lui Peste votati Noua Dreapta sa fie bine
1526Arafate(2 iul 13:12)
Da-ti demisia.ce rost avea fanfaronada de la Perla ,ai strans pompieri si politisti ,pentru ce motiv.Pompierii tebuiau sa fie pregatiti sa intervina la Midia si poate un politist prindea criminalul din Corbu.Pe de alta parte,te dai victima in presa ca te ataca nu stiu cine..
36Mmt(2 iul 13:02)
Acolo este
4411CIRC !!!(2 iul 12:56)
Plan rosu la nivel de judet pt 2 persoane ranite ??? Culmea ISTERIEI ca sa dea bine la media
1821Niculae(2 iul 12:54)
Arafat lipsea... Miezu
188Navodari(2 iul 12:53)
Au murit multi
449ION TURBINCA(2 iul 12:45)
Orice sa fie, numai oamenii sa nu pateasca ceva! Doamne ajuta!
818gogu(2 iul 12:36)
a pornit vreun TDI...
1225Midi(2 iul 12:34)
Ehhh, acum sa-l vedem pe arafat in actiune.
mai mult...Anchete
15 sep 00:06AncheteEXCLUSIV! TÂNĂR BĂTUT cu BÂTE în plină STRADĂ, din SENIN, și lăsat lângă CALEA FERATĂ!

Un tânăr venit în Costinești, în vacanță, cu prietenii, a avut parte de o experiență marcantă. Potrivit...7429

24 aug 23:05AnchetePANICĂ în zona DELFINARIU! A AMENINȚAT cu ARMA ȘOFERII din TRAFIC! Video7029
11 aug 00:13AncheteUn INCONȘTIENT a ARUNCAT cu SCAUNE din HOTELUL în care era CAZAT, în MAMAIA. VIDEO!29289
21 iul 00:15AncheteGRUPAREA din care făcea parte carderul GHIAȚĂ în MEXIC era condusă de CUNOSCUTUL THE SHARK! Video

Constănțeanul Mihai Ghiață era dat în urmărire prin Interpol, fiind condamnat în România la 13 ani de...6194

25 aug 00:10AncheteImagini EXCLUSIVE de la BĂTAIA din OSTROV, încasată de un POLIȚIST!58485
27 aug 00:08AncheteUn ANGAJAT al PENITENCIARULUI Poarta Albă, SANCȚIONAT din cauza mesajelor de pe WhatsApp!79946
20 iul 00:15AnchetePolițistul Moțoc are VIAȚĂ GREA în ÎNCHISOARE pentru că... NU e `CUMINTE`

Polițistul Romeo Moțoc, din Medgidia, condamnat anul trecut pentru că a luat mită de la un șofer beat, a fost...70883

16 oct 15:36AncheteFosta CONDUCERE a CT BUS, dată pe mâna PARCHETULUI, pentru management DEFECTUOS9219
6 sep 00:14AncheteA TERORIZAT POARTA 6: Se DEZBRACĂ și se MASTURBEAZĂ în fața TRECĂTORILOR! VIDEO52420
10 aug 09:28AncheteANCHETĂ cu SURPRIZE, la NĂVODARI, într-un DOSAR al Parchetului de pe lângă Judecătorie

Oamenii legii au continuat cercetările în dosarul tânărului sechestrat, dus pe câmp și torturat, în care Florin...18128

6 aug 00:15AncheteCu toate că a fost SOMAT să-și DEMOLEZE parcarea de la MODERN, Mujdaba Aican funcționează, în continuare, bine mersi45113
27 iul 09:54AncheteAlex BODI a făcut VALURI pe LITORAL cu NOUL BOLID de LUX116716
Vremea
14.4°13.3° - 14.4° duminică, 24 octombrie 2021
ConstanțaUmiditate: 44%
Vânt: 8.1 m/s
Presiune: 1029 milibari

Loto
6/49252124482
5/40392012342436
joker21918273920
Horoscop
mai mult...SPSportRT
24 oct 23:37SportEHF European Cup: Minaur Baia Mare, eliminată în turul secund

Echipa de handbal masculin Minaur Baia Mare a ratat sâmbătă, pe teren propriu, calificarea în turul 3 al European...199

24 oct 23:38SportVictorii pentru Bayern Munchen, Borussia Dortmund, RB Leipzig și Freiburg (Rezultatele zilei)

Bayern Munchen s-a impus categoric, scor 4-0, sâmbătă, în fața echipei Hoffenheim. De asemenea, Borussia Dortmund,...250

24 oct 23:39SportChelsea a rescris istoria fotbalului contra lui Norwich

Chelsea - Norwich a fost un meci al recordurilor pentru formația lui Tuchel. S-a terminat 7-0, într-o partidă în...444

24 oct 23:36SportWTA Kremlin Cup: Ekaterina Alexandrova, în finală după abandonul Mariei Sakkari

A trecut fără prea mari probleme de Simona Halep, dar nu va câștiga nici la Moscova primul titlu WTA al sezonului....304

Local
23 oct 13:38Local10 ani de ÎNCHISOARE, după ce și-a LEGAT tatăl cu LESA CÂINELUI și l-a OMORÂT în BĂTAIE

Mihai Andrei a fost trimis în judecată pentru săvârşirea infracțiunilor de lovire sau vătămări cauzatoare de...1114

23 oct 22:35LocalCOADĂ la CENTRUL de VACCINARE de la City Mall

La centrul de vaccinare deschis la City Mall mai multe persoane așteaptă la coadă pentru a primi doza de vaccin,...1532

23 oct 22:35LocalUniversitatea Ovidius organizează concurs de fotografie în cadrul unui proiect european

431

23 oct 00:06LocalCoronavirus: Polițiștii constănțeni au aplicat AMENZI în valoare de 28.000 de lei, în ultimele 24 de ore

Forțele cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice continuă să acționeze, în contextul prevenirii...378

23 oct 00:06LocalCoronavirus: Aproape 5.000 de noi vaccinări, la Constanța, în ultimele 24 de ore

De la debutul pandemiei cu noul coronavirus, la nivelul județului Constanța au fost confirmate 59.322 de persoane...585

23 oct 00:06LocalCOVID-19: 27 NOI DECESE, la Constanța

Până vineri, 22 octombrie a.c. 43.844 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat, la...902

24 oct 21:59LocalDOUĂ SOCIETĂȚI din MANGALIA își ridică BLOC în municipiu

Societățile Best Space S.R.L. și Sky Building Concept S.R.L. investesc într-un imobil în municipiul Mangalia. De...312

23 oct 22:36LocalȘedință de Consiliu Local: S-a APROBAT predarea a două TERENURI către CNI. VIDEO

Consiliul local al municipiului Constanţa va fi convocat în şedinţă extraordinară, cu convocare de îndată,...1013

23 oct 22:36LocalRAZII ale POLIŢIEI TRANSPORTURI! LEMN CONFISCAT în valoare de 28.500 de lei

868

Politică
23 oct 00:00PoliticăUSR: 'Crizatorii' sunt Florin Cîţu, echipa câştigătoare şi preşedintele Klaus Iohannis

Uniunea Salvaţi România i-a răspuns vineri preşedintelui Klaus Iohannis, susţinând că "crizatorii" despre care...270

23 oct 00:00PoliticăStelian Ion: Domnule Iohannis, vă puteţi afişa fără să vă mai ascundeţi chipul uselist

Deputatul USR Stelian Ion l-a acuzat, vineri, pe preşedintele Klaus Iohannis că, alături de Florin Cîţu şi echipa...351

23 oct 00:00PoliticăSimonis: Până în acest moment, premierul desemnat nu a solicitat PSD niciun fel de sprijin

219

23 oct 00:00PoliticăCseke Attila: Normele metodologice pentru legea care reglementează preţul locuinţelor ANL, aprobate

Guvernul a aprobat, vineri, normele metodologice pentru punerea în aplicare a prevederilor legii care vin în sprijinul...483

23 oct 00:00PoliticăGuvernul a aprobat Programul de iarnă în domeniul energetic

Executivul a aprobat vineri, la propunerea Ministerului Energiei, Hotărârea de Guvern pentru aprobarea programului de...253

23 oct 00:06PoliticăParlamentarii ar trebui vaccinați obligatoriu? Răspunsul lui Raed Arafat

1110

Interviuri
16 oct 00:08InterviuriDr. Constantin DINA: VACCINUL pe bază de ARN Mesager oferă cea mai mare PROTECȚIE! Video

Medicul Constantin Dina, consilierul personal al președintelui Comisiei de Sănătate din cadrul Camerei Deputaţilor,...7419

16 oct 00:08InterviuriBOURCEANU, PNL: Am avut un primar Mazăre care se ocupa de Mamaia și un Făgădău care se BARICADA în BIROU! VIDEO

Septimiu Bourceanu, senator și președintele Organizației Municipale a PNL Constanța, este dezamăgit de ceea ce se...2710

8 oct 00:09InterviuriPrefectul COȘA: Constanța va intra în CARANTINĂ de NOAPTE deocamdată, nu în LOCKDOWN! Video

8527

7 oct 00:07InterviuriLucian LUNGOCI, un posibil CANDIDAT la Primăria Constanța. VIDEO

Moțiunea de cenzură depusă de PSD, pentru dărâmarea Guvernului Cîțu a trecut, așa că premierul și miniștrii...2085

24 sep 23:56InterviuriCÎRJALIU: Ciobanu a CUMPĂRAT un SUV cu 3.000 de lei și l-a vândut cu 65.000 de lei! Video

Primarul din Agigea, Cristian Maricel Cîrjaliu, a fost prezent în studioul Replica, unde a discutat, în cadrul unui...4572

22 sep 00:03InterviuriDETALII INTERESANTE din CARIERA PROCURORULUI CRIMINALIST Zafer SADÎC! Video

4332

Monden
23 oct 00:00MondenRomânia merge la Oscar 2022 cu filmul lui Radu Jude: Babardeală cu bucluc sau porno balamuc

„Babardeală cu bucluc sau porno balamuc”, de Radu Jude, marele câştigător al Berlinalei de anul acesta, este...318

23 oct 00:00MondenCel de-al treilea sezon din serialul 'Succesiunea' va putea fi urmărit pe HBO GO

Cel de-al treilea sezon din serialul „Succesiunea/ Succession”, producţie recompensată până în prezent cu nouă...217

23 oct 00:00MondenLa ediţia din 2022 a concursului Eurovision din Italia vor participa 41 de ţări

209

23 oct 00:00MondenAngelina Jolie, în izolare din cauza coronavirusului. A fost expusă la el la premiera noului film

Actriţa Angelina Jolie a intrat la ”superizolare” după ce s-a expus la COVID-19 la lansarea filmului...277

23 oct 00:00MondenFiul lui Clint Eastwood se joacă cu moartea. Cum s-a fotografiat Scott în timpul vacanței

Scott Eastwood este dependent de senzațiile tari! Actorul de 35 de ani care a îmbrățișat meseria de actor la...350

23 oct 00:00MondenBryan Adams a cântat la chitară până i-a dat sângele. Starul a postat o fotografie șocantă

Bryan Adams, în vârstă de 61 de ani, știe mai bine ca oricine că arta presupune sacrificiu, după aproape 40 de ani...264

23 oct 00:00MondenFilmul 'A Hero' al realizatorului iranian Asghar Farhadi va reprezenta Iranul la Oscar

Filmul "A Hero" al realizatorului iranian Asghar Farhadi, care a obţinut în luna iulie Marele Premiu al Festivalului...213

23 oct 01:23MondenIlie Năstase, primele declarații despre posibilul divorț de soția sa

Ilie Năstase a oferit primele declarații după ce soția sa, Ioana Simion, a anunțat, pe rețelele sociale, că un...751

23 oct 01:23MondenCatherine Zeta-Jones, impresionată de Castelul Peleș

622

Mapamond
23 oct 00:00MapamondCoronavirus: Moscova închide între 28 octombrie şi 7 noiembrie toate serviciile neesenţiale

Primăria Moscovei a dispus joi ca toate serviciile neesenţiale să se închidă în perioada 28 octombrie - 7...220

23 oct 00:00MapamondFacebook va remunera o parte din presa franceză în baza 'drepturilor conexe'

Compania Facebook a încheiat un acord cu o parte a presei franceze pentru o remunerare a acesteia din urmă în baza...203

23 oct 00:00MapamondRasism: Compania austriacă Meinl îşi abandonează controversatul logo

277

23 oct 23:14MapamondALERTĂ nucleară în Rusia! Un REACTOR a fost oprit în urma unei SCURGERI de vapori

Un reactor de la o staţie situată în apropiere de Rostov-pe-Don, în sudul Rusiei, a fost oprit ca măsură de...609

23 oct 21:30MapamondPandemia de Covid-19 ar putea dura un an în plus la nivel global pentru că țările sărace nu au acces la vaccinuri

Pandemia de Covid-19 ar putea dura cu un an mai mult decât era estimat din cauza faptului că țările sărace nu au...383

23 oct 21:30MapamondDonald Trump a anunţat lansarea propriei reţele sociale. Cum va funcționa `Truth Social`

270

Sănătate
23 oct 00:00SănătateStudiu: Cofeina în exces poate crește riscul de osteoporoză

Consumul de cofeină poate avea atât beneficii, cât și riscuri pentru sănătate. O echipă de cercetare australiană...211

23 oct 00:00SănătateMedic psihiatru: COVID 19 declanșează BOLI NEUROLOGIE și PSIHICE la o treime din infectați

COVID-19 declanşează boli neurologice sau psihice la circa o treime din persoanele care au trecut prin infecţia cu...589

23 oct 00:00SănătateRaport INSP: 92,1% din decesele înregistrate au fost la persoane nevaccinate

Institutul Naţional de Sănătate Publică informează joi că, în săptămâna 11 - 17 octombrie, 37,1% din totalul...193

23 oct 00:00SănătateMS: Încă 2.686 de flacoane de Remdesivir distribuite în spitale pentru tratamentul pacienţilor COVID

Ministerul Sănătăţii anunţă joi că a distribuit o nouă tranşă de Remdesivir în unităţile sanitare cu paturi...185

23 oct 00:00SănătateMinisterul Sănătăţii: 3 pacienţi infectaţi cu SARS-CoV-2, în stare critică, transferaţi în Polonia

Ministerul Sănătăţii informează că, în cursul zilei de joi, trei pacienţi infectaţi cu SARS-CoV-2, aflaţi în...189

23 oct 00:00SănătateMedic: Mulţi adolescenţi nu au avut acordul părinţilor pentru a se vaccina anti-COVID

224

Prin accesarea replicaonline.ro, sunteți de acord cu termenii de utilizare și politica de confidențialitate.
ACCEPT