rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 6 iulie
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

S-a repetat ISTORIA la PETROMIDIA! După INCENDIUL din 2016, niciun VINOVAT, deși au MURIT DOI oameni! Video

În urmă cu cinci ani, în 2016, un incendiu violent a izbucnit la Petromidia Năvodari. Tragedia a băgat în mormânt doi bărbați, iar pe alții i-a trimis pe patul de spital, cu răni grave. Era o zi toridă de 22 august când, în jurul orelor 18:00, la platforma 1 DAB din cadrul rafinăriei menţionate, o echipă de lucrători efectua o reparaţie a unei conducte de transport a distilatului de vid, moment în care a izbucnit un incendiu. Și atunci, o armată de pompieri s-a luptat cu flăcările. Le-au stins, dar nu și rănile fizice și sufletești ale celor care au trăit acele momente. S-a deschis dosar penal, mai mulți ingineri șefi și compania au fost trimiși în judecată, dar speța nu s-a finalizat nici până astăzi. La cinci ani distanță, istoria avea să se repete, tragedia fiind, parcă, trasă la indigo. Un incendiu violent a izbucnit în cursul zilei de vineri, 2 iulie, la Petromidia Năvodari, incendiul izbucnind la instalația Hidrofinare Petrol - Motorină, după ce a luat foc un compresor de gaze. Șase persoane au fost rănite, una dintre ele cu arsuri de căi aeriene și pe aproximativ 45% pe suprafața corpului. Din păcate, o persoană a murit.

La ora 12:16, a fost anunțat printr-un apel la 112, un incendiu la Rafinăria Petromidia, localitatea Năvodari. În aproximativ 8 minute de la primirea apelului, pompierii au ajuns la fața locului și au constatat că incendiul se manifesta cu flacără deschisă și degajări de fum. Imediat de la primirea apelului, în vederea optimizării misiunii de răspuns, la nivelul județului a fost activat planul roșu de intervenție care presupune suplimentarea resurselor medicale la fața locului.

Bilanțul: șase victime: una a murit, alte două, transferate la București

Prioritatea echipajelor de intervenție a reprezentat-o evacuarea imediată a victimelor , dintre care, 1 cu arsuri pe 45% din suprafața corpului transportată cu elicopterul SMURD la spital, 1 cu arsuri la nivelul feței transportată la spital, 1 cu traumatism membru inferior, 1 cu traumatism lombar transportată la spital, 1 cu arsuri minore. O persoană a fost dată dispărută. Din păcate, a fost găsită moartă. Era un tânăr de 33 de ani, soț și tatăl unei fetițe de doi ani.

Peste 100 de pompieri, din Constanța și din localitățile limitrofe s-au luptat cu flăcările, iar mai multe ambulanțe și așteptau să preia răniții, pentru a-i transporta la spital. Elicopter SMURD, și alte două elicoptere de la Baza Mihail Kogălniceanu au aterizat la locul tragediei, pentru a prelua răniții.

Una dintre victime a fost transferată la București, la Spitalul Floreasca, și se ia în calcul transferul unei alte victime, tot la un spital din capitală.

Aproximativ 120 de pompieri din cadrul mai multor Inspectorate pentru Situații de Urgență Județene, Călărași, Tulcea, Ialomița și Brăila, au acționat cu următoarele mijloace de intervenție : 14 Autospeciale de stingere cu apa și spumă; 3 Autocamioane de intervenție; 4 motopompe de mică și mare capacitate; 1 autospecială CBRN; 1 autospecială transport victime multiple; 1 ambulanța SMURD Terapie Intensivă Mobilă; 6 ambulanțe SMURD Echipaj de Prim Ajutor; 6 ambulanțe ale SAJ Constanța (1 echipaj C2 și 5 echipaje B2); 2 elicoptere SMURD.

Video cu victimele preluate de echipajele SMURD

Degajare mare de noxe! Rămâneți în casă!

La scurt timp după tragedie, năvodărenii au primit mesaj RO-ALERT cu privire la incendiul de la Rafinăria Midia. Detalii pe imaginea de mai jos! Rămâneți în case și închideți geamurile! Oamenii au părăsit plajele și s-a instalat

Imagini cu instalația care a explodat:

Video:

Ministrul Bode: Datorită pompierilor, tragedia nu s-a transformat într-o catastrofă

Ministrul Lucian Bode și Raed Arafat au mers la locul tragediei, ulterior au făcut declarații de presă. ”Datorită profesionalismului pompierului, tragedia nu s-a transformat într-o catastrofă. La 8 minute de la apel, în mai puțin de o oră, incendiul a fost localizat. La ora 15.00, incendiul a fost lichidat”, a spus ministrul MAI, Lucian Bode. Turiștii de pe litoral nu au fost, nicio clipă, în pericol. Și nu au de ce să se teamă. Instalațiile vor fi puse în funcțiune când nu va mai fi niciun pericol, a mai spus Bode.

Reprezentanții Petromidia au spus că e puțin probabil să fie vorba de o eroare umană și că reviziile instalațiilor erau la zi. Ultima dată au fost efectuate în primăvara anului 2020.

Video:

Conducerea Petromidia și-a exprimat, ca și în 2016, regretul și sprijinul pentru familiile victimelor

„Rompetrol Rafinare anunță stingerea integrală a incendiului de pe platforma Petromidia, în urma intervenției prompte a echipelor de pompieri militari, asistați de pompierii de pe platforma industrială. Prin măsurile adoptate, incidentul a fost neutralizat și nu există în acest moment niciun alt risc. Celula anti-criză Rompetrol continuă să ofere sprijin autorităților și partenerilor, precum și pentru reducerea impactului pe plan intern al acestui incident. Încă de la începutul incidentului, tot personalul a fost evacuat în siguranță, stabilindu-se un traseu și o zonă strictă, doar pentru accesul și intervenția echipelor de intervenție. De asemenea, procesele operaționale din rafinărie au fost oprite, sistemele de ventilație au fost pornite, pentru a elimina orice altă sursă care ar fi putut duce la propagarea incendiului. La nivelul rafinăriei, s-a stabilit o echipă de specialiști care, împreună cu autoritățile de resort vor stabili cauzele acestui incident. În același timp, se va realiza și o analiză a impactului asupra proceselor tehnologice, pentru o imagine clară și o predictibilitate în ceea ce privește repornirea instalațiilor din rafinărie.

Compania va continua să asigure livrarea de carburanți pentru stațiile Rompetrol din România și regiunea Mării Negre. Monitorizările făcute de autoritățile de mediu au relevat faptul că nu au fost depășite valorile limită, nefiind afectate zonele populate din apropierea rafinăriei (orașul Năvodari, comuna Corbu și stațiunile turistice din zona limitrofă). În momentul izbucnirii incendiului, în zona instalației de hidrofinare petrol motorină (HPM) se aflau 5 angajați Rompetrol Rafinare. Compania depune toate eforturile necesare pentru ca cei afectați să beneficieze de cele mai bune condiții de spitalizare și tratament al rănilor. În funcție de procedurile medicale și situația colegilor, analizăm și posibilitatea ca aceștia să fie transportați în unități specializate din afara țării, cu sprijinul companiei și al autorităților. Totodată, departamentul de resurse umane este în contact direct cu familiile celor afectați. Rompetrol Rafinare își oferă tot sprijinul pentru familia colegului care, din păcate, a decedat în urma incendiului. Condoleanțe familiei!”, a mai transmis echipa de Comunicare.

Ne pare rău...

”Ne pare rău să informăm că o persoană a fost identificată ca decedată. Rompetrol Rafinare anunță stingerea integrală a incendiului de pe platforma Petromidia, în urma intervenției prompte a echipelor de pompieri militari, asistați de pompierii de pe platforma industrială.

Prin măsurile adoptate, incidentul a fost neutralizat și nu există în acest moment niciun alt risc. Celula anti-criză Rompetrol continuă să ofere sprijin autorităților și partenerilor, precum și pentru reducerea impactului pe plan intern al acestui incident.

Încă de la începutul incidentului, tot personalul a fost evacuat în siguranță, stabilindu-se un traseu și o zonă strictă, doar pentru accesul și intervenția echipelor de intervenție. De asemenea, procesele operaționale din rafinărie au fost oprite, sistemele de ventilație au fost pornite, pentru a elimina orice altă sursă care ar fi putut duce la propagarea incendiului.

La nivelul rafinăriei, s-a stabilit o echipă de specialiști care, împreună cu autoritățile de resort vor stabili cauzele acestui incident. În același timp, se va realiza și o analiză a impactului asupra proceselor tehnologice, pentru o imagine clară și o predictibilitate în ceea ce privește repornirea instalațiilor din rafinărie.

Compania va continua să asigure livrarea de carburanți pentru stațiile Rompetrol din România și regiunea Mării Negre.

Monitorizările făcute de autoritățile de mediu au relevat faptul că nu au fost depășite valorile limită, nefiind afectate zonele populate din apropierea rafinăriei (orașul Năvodari, comuna Corbu și stațiunile turistice din zona limitrofă).

În momentul izbucnirii incendiului, în zona instalației de hidrofinare petrol motorină (HPM) se aflau 5 angajați Rompetrol Rafinare. Compania depune toate eforturile necesare pentru ca cei afectați să beneficieze de cele mai bune condiții de spitalizare și tratament al rănilor.

În funcție de procedurile medicale și situația colegilor, analizăm și posibilitatea ca aceștia să fie transportați în unități specializate din afara țării, cu sprijinul companiei și al autorităților. Totodată, departamentul de resurse umane este în contact direct cu familiile celor afectați. Rompetrol Rafinare își oferă tot sprijinul pentru familia colegului care, din păcate, a decedat în urma incendiului. Condoleanțe familiei!”, a transmis echipa de Comunicare.

Incendiul din 2016, fără vinovați... încă

În urmă cu cinci ani, a mai izbucnit un incendiu la Petromidia Năvodari. Și atunci, un bărbat au murit, și alții au fost grav răniți. Pe platforma 1 a S.C Rompetrol Rafinare S.A, angajaţi ai S.C Rominserv SR efectuau lucrări de reparaţii la o conductă ce transporta Distilat de Vid. În momentul efectuării lucrărilor, s-a produs o explozie care a provocat celor patru membri ai echipei de montaj arsuri grave corp. Persoanele accidentate au fost Buzoianu Ionel, Petrescu Marian, ambii decedând ulterior, Voinea Ionuţ Florin şi Duşa Iancu, aceștia fiind transportați la Spitalul Judeţean Constanţa în vederea acordării de îngrijiri medicale.

După patru ani, în vara anului 2020, procurorul Teodor Niță, din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța, a finalizat cercetările în dosar și au fost trimişi în judecată S.C. ROMPETROL RAFINARE S.A , S.C. ROMINSERV SRL, dar și trei ingineri șefi: Daniel Stanciu, Vasile Caraman și Ioan Mărginean pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, poluarea accidentală si neluarea (din culpa) măsurilor de securitate şi sănătate în muncă.

Citiți mai multe:BOMBA DE LA PETROMIDIA: inginerii nu dau doi bani pe locuitorii zonei! Rompetrol, trimisă în judecată pentru UCIDERE din CULPĂ!

Dosarul încă se află pe rolul Judecătoriei Constanța. Pe 7 iunie, s-a cerut recuzarea judecătorului. Următorul termen în dosar a fost stabilit pentru 2 noiembrie.

Probabil, că și de data aceasta, ancheta se va întinde pe câțiva ani de zile, iar victimele, cât și rudele celui care au murit, vor trăi cu speranța că se va face, cândva, dreptate.

Și în tragedia de ieri, 2 iulie, a fost deschis dosar penal. Cercetările sunt in rem (adică asupra faptei), urmând ca, după stabilirea cauzei producerii exploziei/incendiului să fie luate măsurile în cauză.

Citește și:

Premierul CÎȚU, despre tragedia de la PETROMIDIA

VIDEO. Momentul exploziei de la Rafinăria Petromidia-Năvodari

IATĂ cine sunt VICTIMELE TRAGEDIEI de la PETROMIDIA

Mirela PASCAL

sâmbătă, 3 iulie 202131167
GANDUL.RO
Mărturisire tulburătoare a tatălui Roxanei, românca ucisă de rechin, în Egipt
Comentarii

00fani(4 noi 15:42)
Gresit ! S-a repetat istoria dela Revolutie cand au fost impuscati peste 1200 de oameni si nu este gasit vinovatul
15Turist(11 iul 13:52)
Ori bagati bani grei in Midia ori punneti nisip peste ea , si facem plaja ! Tevile alea sunt din 1977 . Azi a fost aici, si daca se muta la cracare problema ?
14gigi(8 iul 17:37)
vedeti ba si sabotaj facut de spioni rusi,ca in cehia!
47Haaaaa(3 iul 20:23)
Acum Guvernul Catu, trebuie sa-si dea demisia!! Ca la colectiv..
121anonimus(3 iul 07:50)
Dosarul din 2016 nu s-a rezolvat ca judecatorii sunt foarte destepti. Halal justitie.
49Ministrul(3 iul 07:46)
Pwlii, sta sub birou si mananca kkt
025Veniti sa dati banii(3 iul 00:49)
Oi descompuse in apa, poluare de la port, maidan de scoici in loc de nisip fin, betoane in loc de verdeata, acum face poc si Midia... Turism de 10 stele !!
513sigur(2 iul 21:22)
abia astepta catu si gasca, 10 lei va fi litrul de motorina sau benzina acum!!
120Inca in incendiu la Midia(2 iul 20:26)
Tov Nita i-a facut scapati in primul dosar asa ca nu e eroare umana, fireste
120And(2 iul 19:50)
Pentru emisiile alea de noxe, indiferent daca se duc spre oras sau spre mare tot trebuie sa raspunda cineva
129revizii(2 iul 17:20)
facute din birouri de mwisti spagari.
814Razvan(2 iul 15:09)
Inspira adanc arafat
027guigi(2 iul 14:40)
hotiile lui tariceanu si patriciu,arza-l dracii in iad.
1318dddda(2 iul 14:16)
daca aduceti pe Arafat sa conduca el situatia dati prefectu afara inseamna ca i-si ia salariul degeaba la Constanta
1117Midia(2 iul 14:05)
Se poate face plaja sub ciuperca?
1711Raed(2 iul 14:04)
E covid..e sub control..avem masca
1718Fmm(2 iul 13:53)
De sirian coclit ca ne-ai terminat psihic
1015explozii, furturi,(2 iul 13:23)
crime , talharii , droguri etc.etc am intrat in secolul... vitezei!
1816Dany(2 iul 13:14)
Profesionistii lui Peste votati Noua Dreapta sa fie bine
1526Arafate(2 iul 13:12)
Da-ti demisia.ce rost avea fanfaronada de la Perla ,ai strans pompieri si politisti ,pentru ce motiv.Pompierii tebuiau sa fie pregatiti sa intervina la Midia si poate un politist prindea criminalul din Corbu.Pe de alta parte,te dai victima in presa ca te ataca nu stiu cine..
36Mmt(2 iul 13:02)
Acolo este
4411CIRC !!!(2 iul 12:56)
Plan rosu la nivel de judet pt 2 persoane ranite ??? Culmea ISTERIEI ca sa dea bine la media
1821Niculae(2 iul 12:54)
Arafat lipsea... Miezu
188Navodari(2 iul 12:53)
Au murit multi
449ION TURBINCA(2 iul 12:45)
Orice sa fie, numai oamenii sa nu pateasca ceva! Doamne ajuta!
818gogu(2 iul 12:36)
a pornit vreun TDI...
1225Midi(2 iul 12:34)
Ehhh, acum sa-l vedem pe arafat in actiune.
mai mult...Anchete
17 mar 23:53AncheteInterlopii din 4-5, care își iau gâtul între ei, sunt din gașca lui Nas și Grigorenco

Indivizii implicați în scandalul de pe strada Sălciilor din cartierul Km 4 – 5 sunt Virgil Pase, zis Vira, în...23031

9 ian 00:00AncheteFEMEIA care și-a BĂTUT cu BESTIALITATE copila se RĂZBUNA pe SOȚ! A fost REȚINUTĂ! Video16161
9 dec 00:18AncheteȘMECHERUL săltat de MASCAȚI era ESCORTĂ ACTIVĂ pentru FEMEI și BĂRBAȚI! VIDEO127225
18 dec 23:34AncheteREGLARE de CONTURI în INCENDIUL din Km 4-5 cu MINORI băgați la ÎNAINTARE?!

Bilanțul în urma teribilului incendiu din zona Km 4 – 5, din noaptea de 15 spre 16 decembrie, când un bloc a luat...55773

5 iun 00:00AncheteConacul gangsterilor din Palazu Mare, confiscat de Regatul Unit al Marii Britanii45844
15 mai 23:11AncheteImagini de la scandalul cu macete din clubul Breeze din Mamaia! Victima este Bogdan Mocanu! Video23942
14 mai 00:22AncheteUn afacerist de top din România vrea să demoleze Vila Reginei Maria, din Mamaia

Un afacerist din Mureș, asociat la SC Vulturii Mării SRL, vrea să demoleze Complexul Bar Orient – Restaurant...11855

7 feb 00:00AncheteDetalii de la CRIMA din Constanța: victima a fost găsită cu un cuțit în gât13830
4 feb 20:55AncheteUn interlop din Brăila a fost arestat după un șantaj făcut la Magnum Games!49692
4 feb 12:06AncheteUn escroc din Murfatlar se dă tâmplar și înșeală lumea

Victimă a unei înșelăciuni, o femeie din județul Constanța a făcut publică escrocheria în care a fost...9346

26 ian 23:53AncheteDetalii BOMBĂ din dosarul inspectorilor ANAF: Nu punem botul la o sticlă de whisky; Să vezi tu şpagă la noi, nu asta!11626
20 ian 00:11AncheteGIOLACAI, pe mâna PROCURORILOR după ce și-a TERORIZAT NEVASTA17806
Vremea
30.5°26.8° - 30.5° miercuri, 6 iulie 2022
ConstanțaUmiditate: 47%
Vânt: 5.03 m/s
Presiune: 1012 milibari

Loto
6/49424419282613
5/403327383218
joker28272059
Horoscop
mai mult...SPSportRT
6 iul 21:36SportTenis: Djokovic, în semifinale la Wimbledon

Jucătorul sârb de tenis Novak Djokovic (3 ATP, principal favorit) s-a calificat miercuri în semifinalele turneului de...342

6 iul 21:36SportÎnot-CE 2022 de juniori: David Popovici, calificat fără emoţii în finala de la 200 m liber la Otopeni

David Popovici, dublu campion mondial de seniori, s-a calificat cu al doilea timp în finala probei de 200 m liber,...327

6 iul 21:34SportBaschetbalista americană arestată în Rusia îi scrie lui Joe Biden din închisoare

Starul baschetului feminin din SUA și, totodată, una dintre cele mai bune jucătoare de baschet din lume, Brittney...789

6 iul 21:35SportUn fotbalist din Premier League și al naționalei Angliei a fost arestat pentru viol

Un fotbalist din Premier League, care era așteptat să participe la Cupa Mondială din această iarnă, a fost arestat...483

Local
6 iul 23:43LocalBărbat în pericol de înec, la Techirghiol

Serviciul Județean de Ambulanță a fost solicitat să intervină marți, 5 iulie, în Techirghiol, la Zarguzon, acolo...698

6 iul 23:43LocalPompierii români intervin pentru stingerea unui incendiu la nord de Atena

Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă informează marţi că 28 de pompieri români cu trei maşini de stingere...368

6 iul 23:43LocalPrimele semnale ale crizei imobiliare: prețurile apartamentelor au scăzut în ultima lună

738

6 iul 23:42LocalAcesta este secretul pentru alegerea celui mai bun Crock Pot

Mesele gătite acasă sunt adesea prima victimă a unui program agitat. Dar dacă nu sunteți dispus să sacrificați...355

6 iul 23:42LocalAnunț al Societății Termoficare, legat de procesele verbale de stabilire a consumurilor de energie termică

Începând cu data de miercuri, 06 iulie 2022, până vineri, 08 iulie 2022, reprezentanţii asociaţiilor de...468

6 iul 23:12LocalCopiii ucraineni nu vor mai putea face şcoală în limba maternă la Constanţa

Şcoala ucraineană de la Constanţa ar putea fi închisă şi sute de copii refugiaţi din calea războiului ar...2122

6 iul 23:44LocalRAEDPP continuă reparația imobilelor din zona peninsulară

Regia Autonomă „Exploatarea Domeniului Public și Privat” Constanța continuă seria reparațiilor imobilelor...383

6 iul 23:44LocalInspectorii ITM, acțiuni de control în domeniul construcțiilor

Având în vedere obiectivele specifice ale Inspecției Muncii stabilite prin lege cât și prin Programul Cadru de...462

6 iul 23:44LocalBeți și fără permis, pe drumurile din Constanța

484

Politică
6 iul 00:07PoliticăIohannis: Nu avem un plan de a intra într-un procedeu de austeritate

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, marţi, că în prezent nu există "un plan" pentru România de a intra...317

6 iul 00:06PoliticăIohannis: Este nevoie de revizuirea şi modernizarea Constituţiei

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat marţi că "este nevoie de revizuirea şi modernizarea Constituţiei", dar acest...283

6 iul 23:28PoliticăAUR solicită BNR scăderea dobânzilor

286

6 iul 00:07PoliticăGeoană: NATO nu are în vedere desfăşurarea de întăriri în Suedia şi Finlanda

NATO nu are în vedere desfăşurarea de întăriri în Suedia şi Finlanda după ce aceste două state vor deveni...256

6 iul 13:40PoliticăIohannis: Nu putem să dăm toţi banii pentru a subvenţiona preţul la benzină şi să nu facem investiţii

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, marţi, că statul român nu poate aloca toţi banii pentru a compensa...542

6 iul 00:06PoliticăOrban: Guvernul loveşte în micii întreprinzători, în acţionari, în românii cu venituri independente

Guvernul loveşte în micii întreprinzători, în acţionarii companiilor, în românii care obţin venituri din...346

6 iul 23:28PoliticăGabriela Firea anunță corectarea unei legi strâmbe și odioase

Ministrul Familiei, Gabriela Firea anunţă că părinţii copiilor cu afecţiuni grave - precum boli ale structurilor...478

6 iul 23:34PoliticăCurtea Europeană de Justiție nu va fi sesizată în dosarul Hidroelectrica, în care apare și Elena Udrea

DNA a primit răspuns negativ din partea magistraților Curții de Apel București la cererea de sesizare a Curții...387

6 iul 23:29PoliticăProiect: Impozitul specific va fi abrogat

779

Interviuri
19 mai 00:12InterviuriMohammad Murad: Nu m-am predat lui Cristian Radu și nu mă voi preda! VIDEO

A lăsat mediul de afaceri, după 30 de ani, pentru a începe o carieră în politică. Are încredere că poate schimba...7193

18 mai 00:10InterviuriLiviu Brăiloiu: Rămân în PSD. Bun, rău, de pușcăriași… eu acolo rămân. Video

Într-o perioadă în care toată lumea aleargă după putere și funcții, Tit Liviu Brăiloiu, fost senator PSD de...4187

17 mai 00:11InterviuriCoșa spune că autorecenzarea nu e periculoasă: Unele date sunt deja în sistem! Video

2581

20 iun 00:03InterviuriBombă! Eugen Teodorovici: Spitalul Județean Constanța nu e sigur; la primul cutremur, pică! Video

Fostul ministrul al Fondurilor Europene și al Finanțelor, Eugen Teodorovici, explică, într-un interviu acordat...4015

24 mai 00:05InterviuriCristinel Dragomir: PSD Constanța nu mai există din vina celor care îl conduc! Video

A fost două mandate vicepreședintele Consiliului Județean Constanța, dar și președinte interimar, după reținerea...4369

20 mai 00:11InterviuriLungoci: Făgădău a fost un bun manager, despre Mazăre am o reţinere... Video

Deputatul PSD, Lucian Lungoci, s-a aflat în studioul Replica de Constanţa, joi, 19 mai, unde a discutat despre legea...3382

7 mai 00:15InterviuriDezvăluiri! Care ar fi ”mecanismul jafului organizat din Mangalia”?! Video

Dacă în plan personal, Radu Cristian se poate lăuda cu o avere de invidiat, nu același lucru se poate spune despre...5783

5 mai 22:01InterviuriDelicoti: Legislația este problema reală a României în ceea ce privește administraţia publică! Video

Primarul din Poarta Albă, Vasile Delicoti, a fost prezent în studioul Replica de Constanţa, miercuri, 4 mai, în...2741

20 apr 00:04InterviuriLică Neagu: Tariful la taximetrie va fi de maxim 3,5 lei/km! Video

3020

Monden
6 iul 00:00MondenLindsay Lohan s-a făcut fată cuminte! Cu cine s-a căsătorit în secret

Lindsay Lohan, în vârstă de 36 de ani, este gata să lase trecutul întunecat în urmă și să înceapă o nouă...262

6 iul 00:00MondenCelebrul Woody Allen se retrage din lumea filmului, după acuzațiile sexuale?

Într-o apariție rară în spațiul public, regizorul și scenaristul Woody Allen, câștigător al premiului Oscar,...168

6 iul 00:00MondenTom Cruise, părăsit pentru un actor de mâna a doua! A fost înlocuit cu un „vegetarian păgân”

292

6 iul 00:00MondenRomanița Iovan a spus „DA”, în secret! Iubitul a cerut-o în căsătorie: „După 14 ani...”

Romanița Iovan a făcut marele anunț și a povestit că, după 14 ani de relație, iubitul ei, avocatul Iulian Gogan a...323

6 iul 09:37MondenRicky Martin, vizat de un ordin de protecție, în urma unui presupus abuz casnic

Ricky Martin, 50 de ani, este în centrul unui presupus scandal conjugal, în Puerto Rico, unde o instanță a emis un...289

6 iul 00:00MondenKim Kardashian, rateu de sute de dolari! O clientă a rămas cu gura căscată, iată ce a pățit

Kim Kardashian este fondatoarea brandului Skims care face furori la nivel global, având în vedere piesele comode și...280

6 iul 00:00MondenMarcel Iureş, omagiu lui Ion Caramitru: 'Sunt oameni care au în buzunarele lor binele făcut de Pino'

Gala Premiilor UNITER 2022, ediţia a 30-a, care anul acesta îi este dedicată lui Ion Caramitru, are loc la Palatul...257

6 iul 09:16MondenHBO Max opreşte producţiile din multe ţări europene

Warner Bros. Discovery a decis că este timpul să facă economii şi a oprit producţia de conţinut local din multe...192

6 iul 09:08MondenFilmul "Faithless", al cărui scenariu a fost scris de Ingmar Bergman, va fi adaptat într-un serial TV

149

Mapamond
6 iul 00:10MapamondSuedia și Finlanda au semnat protocolul de aderare la NATO

Suedia și Finlanda sunt așteptate au semnat marți protocolul oficial pentru aderarea la NATO. Cele două țări...331

6 iul 23:31MapamondGuvernatorul din Odesa le cere rușilor să capituleze

Două rachete rusești au lovit săptămâna trecută un bloc de apartamente cu mai multe etaje și un centru de...410

6 iul 23:31MapamondVladimir Putin se răzbună pe Recep Erdogan

1035

6 iul 23:33MapamondRăzboiul din Ucraina: un soldat francez în vârstă de 20 de ani a fost ucis în luptele de la Harkov

Un al doilea soldat francez a murit în luptă în Ucraina. Potrivit RTL, Adrien D., în vârstă de 20 de ani, a fost...336

6 iul 23:33MapamondKadîrov a regizat o scenetă ridicolă despre o falsă capitulare a Ucrainei

Liderul cecen, Ramzan Kadîrov, a angajat un actor care să joace rolul lui Volodimir Zelenski într-o scenetă în care...455

6 iul 23:33MapamondÎn timp ce rușii 'denazifică' Ucraina, Serghei Lavrov se afișează alături de o zvastică

Rusia numește războiul din Ucraina ”operațiune specială”, iar scopul declarat al acestei misiuni este...530

6 iul 23:32MapamondItalia a decretat stare de urgență din cauza secetei

Italia a declarat luni stare de urgenţă în cinci regiuni din nord şi a anunţat deblocarea unui fond de 36,5...407

6 iul 23:32MapamondUn tânăr sub 20 de ani a provocat măcelul de la parada de Ziua Americii. Video

Cel puţin şase persoane au fost ucise, iar alte 24 au fost rănite într-un atac armat, luni, în nordul Statelor...1237

5 iul 13:52MapamondBătaie cruntă între muncitori români și ucraineni, la o fermă

2178

Sănătate
6 iul 00:00SănătatePenurie de medici în Germania după noul val Covid-19: totul ar fi început după un eveniment

Spitalele din landul Schleswig-Holstein, situat în nordul Germaniei, se confruntă cu o penurie severă de personal...198

6 iul 00:00SănătateOrganizaţia Salvaţi Copiii: Fenomenul mamelor minore, unul cronicizat în România

Fenomenul mamelor minore este unul cronicizat în România, susţin reprezentanţii organizaţiei Salvaţi Copiii, fiind...159

6 iul 00:00SănătateLaboratorul francez Sanofi va distribui 30 de tipuri de medicamente pentru ţările sărace

165

6 iul 00:00SănătateAtenție! Ibuprofenul ar putea afecta grav rinichii; simptomele pot apărea la glezne

Crampe sau dureri menstruale, febră sau inflamație, migrene sau disconfort cauzat de artrită: nu-i nicio problemă!...223

6 iul 00:00SănătatePrimele simptome că ai tiroida „leneșă.” Tot organismul are de suferit

Hipotiroidismul este o afecțiune des întâlnită mai ales la femeile de peste 55 de ani, o boală în care glanda...270

6 iul 21:42SănătateRafila: Există suficient vaccin în depozite, avem peste opt milioane de doze şi la medicii de familie

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, anunţă că activitatea de vaccinare anti-COVID se va derula prin...173

6 iul 00:00SănătatePremieră: O pacientă care suferă de 14 ani de diabet a primit o pompă cu insulină

O pacientă care suferă de diabet zaharat de mai bine de 14 ani și care era dependentă de injecțiile cu insulină a...176

6 iul 00:00SănătateMS: 7.726 de cazuri noi de infectare cu SARS-CoV-2 în ultima săptămână, aproape dublu faţă de perioada precedentă

Un număr de 7.726 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2 au fost înregistrate în perioada 27 iunie - 3...176

6 iul 00:00SănătateMS: 52 de persoane cu COVID-19 - la terapie intensivă; 16 decese raportate în ultima săptămână

173

Prin accesarea replicaonline.ro, sunteți de acord cu termenii de utilizare și politica de confidențialitate.
ACCEPT