REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.3° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
9.3° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

S-a rupt lanţul de iubire! Primarul de la Poarta Albă ÎL BĂLĂCĂREŞTE pe colegul de partid, Florin Mitroi

S-a rupt lanţul de iubire! Primarul de la Poarta Albă ÎL BĂLĂCĂREŞTE pe colegul de partid, Florin Mitroi

Replica API 21 februarie 2019 | 11:35 1876

Tensiuni în sânul PNL Constanţa! Un vicepreşedinte al organizaţiei judeţene, care este şi primar, a intrat într-un schimb de replici neinspirat pe reţeaua de socializare. În cadrul conversaţiei (publice!), vicele liberal a comentat despre un coleg de partid, despre care a dat de înţeles că nu ar fi un primar aşa bun cum îl laudă lumea. Situaţia a ajuns şi în atenţia preşedintelui PNL Constanţa Bogdan Huţucă, mai cu seamă că vicepreşedintele la care ne referim, Vasile Delicoti de la Poarta Albă, a criticat, în trecut, şi o colegă primar – pe Ancuţa Belu de la Mihai Kogălniceanu.

În aşteptarea unui punct de verdere al liderului PNL Constanţa (dacă va oferi vreo precizare în acest sens), vă prezentăm discuţia pe acest subiect cu Florin Mitroi, primarul vizat de atacul lui Vasile Delicoti:

Reporter: Domnule primar, în mediul online a apărut un comentariu bizar al primarului din Poarta Albă, Delicoti Vasile. Pe pagina de facebook, acesta a afirmat că Florin Mitroi are doar bani şi relaţii, dar nu e în stare să scoată două vorbe. Cum comentaţi?

Florin Mitroi: Am văzut, mi-a trimis şi mie cineva. Cum să comentez? Iniţial am crezut că cineva îi face o farsă, apoi mi s-a confirmat că profilul i-ar aparţine. Încă înclin să cred că este o confuzie sau altceva… Vasile îmi este coleg de partid şi apropiat de atâta timp încât îmi este greu să cred că ar spune aşa ceva, chiar dacă mai avem cu toţii, trebuie să recunoaştem, scăpari şi lucruri spuse la nervi pe care să le regretam ulterior. Chiar dacă afirmaţiile i-ar aparţine lui, tot nu aş comenta, din respect pentru preşedintele de partid – dl Huţucă – şi pentru colegi ca Mugurel Mitrana, Moldovan de la Albeşti, Anca de la Kogălniceanu, Cristea de la Costineşti şi mulţi alţii, alături de care am dovedit întotdeauna că politica poate fi făcută şi cu respect.

Vis a vis de afirmaţia cu relaţiile… cred că este normal ca un primar la al patrulea mandat să cunoască toţi directorii de instituţii sau miniştrii şi secretarii de stat. Suntem cu toţii oameni şi colaborăm în interesul cetăţeanului, Doamne iartă-mă. Asta înseamnă că îmi fac datoria bine, nicidecum că am ceva de ascuns. Şi apoi, Vasile este primar şi el de câteva mandate, mi-e greu să cred că el nu îi cunoaşte pe oamenii ăştia.

Dincolo de toate însă, repet, îmi este greu să cred că într-adevar el a spus aşa ceva. Suntem cu toţii primari şi ar trebui să fim un exemplu, nu ne expunem aşa în public şi nu ne bălăcărim. Eu mi-am respectat întotdeauna colegii. De asemenea, am respectat colegii de la alte partide şi chiar din străinătate, pentru că fiecare îşi face datoria cum consideră.

Că nu leg două vorbe…. am participat şi la emisiuni în direct şi cred că e uşor de demontat afirmaţia asta.

Reporter: Şi referitor la afirmaţia că dacă eraţi primar la Poarta Albă nu reuşeaţi să faceţi nimic şi că renumele dvs. este “fenomenul Peştera?”

Florin Mitroi: Partea cu Peştera şi cu Vrabie nu am înţeles-o. Nu înţeleg ce a făcut Vrabie rău sau bine sau ce o fi vrut să spună, dar nici nu este treaba mea să apreciez. Colegul meu este primar şi el la Medgidia, îi urez succes şi nu e treaba noastră cum administrează el.

În rest… când am devenit eu primar în Valu lui Traian comuna era mai mult decât slab dezvoltată, aşa că dacă am administrat atât de bine încât a devenit ce este astăzi, pot să fac asta oriunde în ţaeă, nu e o chestiune de relaţii, e o chestiune de strategie şi de minte construită din naştere pentru găsirea de soluţii pentru dezvoltare. Mulţi îşi doresc să se dezvolte ca Valu şi ne dau ca exemplu. Oamenii din tot judeţul, inclusiv din Poarta Alba, mă respectă şi sentimentul este reciproc. Şi eu sunt invidios pe dezvoltarea Timişoarei de exemplu, dar acum… ce să am cu primaril să mă apuc să îl denigrez? Astea sunt frustrări şi copilării, iar Vasile e om în toată firea, de asta şi spun că nu cred că ar fi spus aşa ceva. În plus, mai face parte şi din conducerea partidului, deci ar trebui să ne unească, nu să ne dezbine.

Rep.: Dacă totuşi afirmaţia i-a aparţinut?

Florin Mitroi: Dacă i-a aparţinut… să fie sănătos. De-a lungul timpului am trecut pe lângă atâţia oameni frustraţi care m-au denigrat în atâtea feluri, încât nici nu-mi mai bat capul. Faptele vorbesc de la sine, şi la Valu şi la Poarta Alba. Dacă stăteam să mă războiesc sau să fac plângeri penale tuturor celor care m-au jignit în mediul online, nu mai aveam timp nici să dorm. Eu sunt totuşi un om serios… Chiar mă bucur că au şi săracii oameni unde să îşi mai descarce din frustrări, să nu cumva sa le pocnească o venă.

Încă o informaţie, pentru cei care nu ştiu: Valu este comuna care a adus cele mai multe voturi pentru partid (PNL – n.r.).

UPDATE:

Primarul din Poarta Albă, Vasile Delicoti, a reacţionat, susţinând că nu a scris aşa ceva: "Conturi false se pot face... Nu e comentariul meu, sigur e mâna vărului meu, fostul poliţist Laurenţiu Delicoti, care vrea să candideze din partea Pro România şi încearcă să îl atragă de partea lui pe Florin Mitroi."

Click pe imagini:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu il mai asociati pe primarul Mitroi cu Belu Ancuta care a castigat dubios primul mandat iar la al doilea a fost ajutata de PSD. La Valu oamenii sunt foarte multumiti de primar, la Kogalniceanu lumea urla tipa plange ca plateste cele mai mari taxe si impozite de comuna din judet! !!
4
0
Mitroi, un oportunist care joaca tot timpul la doua capete. Cand cu ei cand cu ailalti. Cince stie, intelege. Delicoti, un gazar inavutit. Acum ambii pozeaza in gospodari. Banii vin si pleaca, la fel si femeile din viata lor, omenia .... mai rar pe la ei. Cel mai bine e sa nu ai de a face cu ei.
2
0
Intrati pe pagina elenei prodan pe facebook si vedeti ca nu este nici un fals este mincinosul de VASILE Las FERBINTI prostu satului care vorbeste si de Dl Adi Balagiu om nascut si crescut in comuna .Da APS are angajati din comuna .Rusine Vasile .Oameni buni de la tara au plecat domnii dar nu vom lasa noi toti mafiotii sa ma stea in fruntea comunei .Ce vor toyi DELICOTII sa ne aplecam in fata lor?NICIODATA ,niciodata nu veti fi de talia acestor domni mai VASILE SI LAURENTIU DELICOTI nu aveti nici o scoala diplomatica relatia cu omul este delicata foarte delicata ....
2
0
SA VINA DNA-UL SA II RIDICE PE MAFIOTI, AU FURAT ZECI DE MILOANE. MITROI, MATEI, DELICOTI, MAZARE STRUTINSCHI, CONSTANTINESCU, FAGADAU, BABINCIUC, TOATE CARPELE LA PUSCARIE
4
0
Domnilor nu a fost nici o iubire intre dl Mitroi si needucatul de la P.Alba Dl Mitroi provine dintr-o familie de intelectuali si sa nu uitam ca SC Vie Vin Murfatlar a fost un mare exportator de vinuri create de ingineri si lotizate si gestionate de oameni capabili,utilaje ,oamenii din subordinea dansului ,era firesc sa evolueze frumos comuna Valul lui Traian .Observati cum reactioneaza un om destept cu mult respect pentru partidul pe care il reprezinta ,Daca toate partidele ar prospecta insistent candidatii tara ar arata altfel .RUSINE,RUSINE SA-TI FIE VASILE DELICOTI
2
5
Mai usor mai nea Florine chiar esti usa de biserica ai uitat cum numeai oamenii in judet si certai senatori deputati samd chiar esti foaret curat sau acum albesti banii Scuze
7
0
un machidon si un tigan...!!!
4
0
Respect pentru Ancutza care te critica pe la spate? Nu ati cunoscut o inca cu adevarat pe aceasta persoana cu o mie de fete?
14
3
Ancuta in 2016 intr-o seara de mai a batut palma si s-a pupat cu domnii Stroe, Fagadau, Moga, apoi a doua zi a anuntat ca ramane la PNL. In 2017 a facut campanie antiPNL la alegerile de la Nicolae Balcescu pe strada la brateta cu doamna Gaju. Deci, Vasilica se zbate ptr partid Hutuca doarme in bocanci si o lasa pe Ancuta sa isi bata joc de toti liberalii din judet!
21
1
Cand primarul din Poarta Alba o sa ofere cetatenilor sai conditiile celor din Valu, atunci sa vorbeasca. Sau poate vorbeste din frustrare si neputinta. Sigur i-au ajuns si lui la urechi aprecierile cetatenilor din Poarta Alba pentru Mitroi.
8
2
Daca cei din Poarta Alba Sat,nu recunosc ce a facut primarul pentru ei,noi de aici ce sa mai zicem?Oricum fata de cei din Murfatlar ,e ok!
3
3
depozitele de lemne polueaza fonic vecinilor de vis a vis dn 3 ,va rugam mutatile in zona industriala tot odata arata si inestetic
8
0
cetatenii ai comunei poarta alba veniti in comuna valu lui traian si vedeti ce a facut mitroi ,faptele vorbesc de la sine!
15
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614