REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

S-a urcat BEAT la volan și a intrat cu mașina în șanț de două ori! Ce le-a spus polițiștilor

S-a urcat BEAT la volan și a intrat cu mașina în șanț de două ori! Ce le-a spus polițiștilor

Replica API 8 mai 2018 | 00:00 295

Urmează apelul

Urmează apelul

foto: http://obiectivbr.ro

Gigel Bratu a fost condamnat, de Judecătoria Mangalia, la un an și patru luni cu suspendare, pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe (art.336 NCP). Decizia nu este definitivă și poate fi atacată cu apel. Acesta a condus un autoturism, înmatriculat în Bulgaria, și a pătruns în șanț. La spital, după ce i-au fost recoltate probe biologice, a rezultat o alcolemie în sânge de 2,80 g . Însă, el a declarat că a consumat alcool după producerea accidentului.

Gigel Bratu a fost trimis în judecată pe 22.06.2017, condamnat de prima instanță în aprilie anul curent, iar evenimentul s-a petrecut în 2015. În fapt, potrivit rolii.ro, s-a arătat că la data de 3.02.2015, în jurul orele 19.00, lucrătorii din cadrul Postului de Poliție Chirnogeni se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza localității Chirnogeni, ocazie cu care au fost sesizați de către o persoană cu privire la faptul că un autovehicul a intrat într-un șanț situat în apropierea locuinței lui.

Deplasându-se la fața locului, lucrătorii de poliție au găsit autovehiculul marca Volvo cu numere de Bulgaria, care se afla în șanțul de colectare a apelor pluviale din dreptul locuinței persoanei care a sunat la 112, iar în interiorul autovehiculului, la volan, lucrătorii de poliție l-au găsit pe inculpat, care nu avea o vorbire coerentă și prezenta halenă alcoolică.

Având în vedere acest fapt, se mai arată în rechizitoriu, inculpatul a fost condus la Spitalul Mangalia, unde inculpatul a acceptat să îi fie recoltată o singură probă biologică de sânge, iar la ora 20.45 inculpatul prezenta o alcoolemie de 2,80 grame la mie în sânge. Însă, inculpatul a precizat că a consumat băuturi alcoolice după producerea accidentului.

”Potrivit declarației martorului S. O., acesta l-a scos pe inculpat din mașină și l-a așezat pe marginea drumului, a încercat să scoată autovehiculul din șanț și a constatat că sistemul de direcție era defect și apoi i-a propus inculpatului să lase mașina în locul respectiv și chiar s-a angajat să o tracteze a doua zi, însă inculpatul s-a urcat din nou la volanul autovehiculului cu intenția de a-și continua drumul dar după aproximativ 20 de metri a intrat din nou în șanț. Urmare acestui fapt, martorul S. O. a sesizat telefonic organele de poliție iar până la venirea lucrătorilor de poliție, nu l-a văzut pe inculpat consumând băuturi alcoolice”, se mai arată pe rolii.ro. Acum urmează a se judeca apelul.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Se practica betia la volan ! Avem sef de post Racaru politia Costinesti,primarul comunei Costinesti Traian Cristea ,Balan Alexandru ,Balan Virgil PATRONII FIRMEI SC VIRALEX COMPLEX 2015 prin care se spala banii publici s.a.m.d.
5
1
Aceea este o poza de arhiva, probabil!
1
0
Ala e Renault Megane toata ziua...unde vedeti voi Volvo...
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102