REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

S-au montat piloni la intrările în parcul din Poarta 6! Maşinile nu vor mai putea intra pe alei ori pe trotuare!

S-au montat piloni la intrările în parcul din Poarta 6! Maşinile nu vor mai putea intra pe alei ori pe trotuare!

Replica API 15 septembrie 2018 | 00:00 249

Ce ziceţi de asta?

Ce ziceţi de asta?

Adio maşini parcate pe trotuarele şi aleile din parcul Poarta 6! În sfârşit, Primăria Constanţa a ascultat rugăminţile locuitorilor din zonă şi au montat piloni la intrarea în parc, pentru a împiedica şoferii să mai parcheze pe trotuar ori pe alei. Pilonii au fost montaţi în urmă cu două zile, fără un anunţ în prealabil. Aşa că, angajaţii primăriei s-au văzut nevoiţi să „închidă” zona, chiar dacă pe alee erau parcate două autoturisme. Ce-i drept, au lăsat lipsă un pilon pentru a le da posibilitatea şoferilor să scoată maşinile, acesta fiind montat ulterior.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mersul pe jos, face piciorul frumos!... Abia astept scumpirea parcarilor. Toti mitocanii cu toate cazaturile umbla creanga pe soselele orasului.
1
1
Cat de curand vor da cu subsemnatul pt.tarusi,licitatii,preturi,firme de casa ,parandarat sa vedeti cum creste populatia Madagascarului!
1
2
Foarte bine ca au fost instalti stalpii. Sunt locuri de cazare suficiente in oras, problema este ca multi nu concept sa parcheze masina la distanta si sa mearga cativa metri pe jos. Daca se poate sa intre in sufragerie cu masina. Obsesia unor soferi este sa parcheze cat mai aproape de domiciliu.
2
3
De ce au aparut stalpii aia ? De nevoie. Daca nu exista educatie si bun simt, trebuie impusa cu forta. Intr-adevar e plin de masini, ca sa nu zic cazaturile care se vad in poza, dar dupa ce se va adopta o taxa pe poluare cam de 100 eur pe an sau mai mult se mai raresc...
3
2
Frustatule... ma-ta nu a avut bani sa-ti ia masina, kkt cu ochi ofuscat ce esti!
5
1
Vasile, prostovane, te a facut mata la volan si trebuie sa ti tii rabla pe trotuar, mai amaratule?
9
6
La 300 lei cat costa un asemenea stalpisor orea cate locuri de parcare se puteau amenaja in cta? Posesorii de masini platesc o gramada de bani impozit dar in schimb ce primesc? Sa isi bage Fagadau in cur toti stalpisorii montati
7
10
Foarte bine a facut primaria constanta ,trotuarul este pentru pietonii nu pentru masinii tine-tio tot asa cu stalpisorii
9
7
Ne transformam, pe zi ce trece, in orasul stalpisorilor! Sigur nu mai avem alte probleme mai importante? Cand se termina stocul de stalpisori? Inainte de alegeti?
8
11
foarte bine! ma socheaza mania constantenilor dupa masini! am vecini care duc gunoiul la 50 m cu masina! nu v ati nascut in masini! mergeti pe jos ca tot tipati ca vreti civilizatie ca n vest! acolo lumea merge pe jos, bicicleta, autobuz.ii mai vad pe unii in trafic cu bmw in oras ca fac flashuri ca se grabesc parca au redescoperit teoria relativitatii
11
5
Asta dupa ce machidonii din primarie au distrus parcul din poarta 6
6
4
Dar foarte bine, nu mai poti sa mergi pe trotoar ca este plin de masini.
9
3
Excelenta masura
9
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108