REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.9° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
13.9° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Să fie bogăţie! Noul director al RAEDPP vrea să cumpere maşini noi pentru instituţie

Să fie bogăţie! Noul director al RAEDPP vrea să cumpere maşini noi pentru instituţie

Replica API 11 aprilie 2019 | 00:00 752

Fostul deputat Florin Gheorghe are cheltuieli „grele”

Fostul deputat Florin Gheorghe are cheltuieli „grele”

Florin Gheorghe

Consilierii locali municipali constănţeni vor fi convocaţi, la sfârşitul lunii, în şedinţă. Proiectele care vor intra la vot au început să fie discutate la comisiile de specialitate. Printre acestea se numără şi bugezul local, cu modificări faţă de varianta iniţială, dar şi proiectul de buget al Regiei Autonome de Exploatare a Domeniului Public şi Privat (RAEDPP).

RAEDPP, instituţie condusă în prezent de fostul deputat Florin Gheorghe, anunţă, prin proiectul ajuns în atenţia consilierilor locali, intenţia de achiziţiona maşini noi. Conform documentaţiei aferente proiectului, RAEDPP estimează pentru anul 2019 venituri în sumă de 20.053 mii lei şi chletuieli de 20.003 mii.

În privinţa chletuielilor, atrag atenţia următoarele: pentru achiziţia de autoturisme noi, conducerea regiei propune alocarea sumei de 216 mii lei, în timp ce pentru reabilitarea Pieţei Abator – suma de 134 de mii de lei.

Regia Autonomă „Exploatarea Domeniului Public și Privat” Constanța, este înființată prin HCLM Constanța nr. 332 / 02.08.1996 și administrează, gestionează și întreține fondul locativ de stat, spații cu altă destinație, terenurile, piețele agroalimentare, târguri, oboare, bazare, platouri și grupuri sanitare, apaținând domeniului public și privat al municipiului Constanța şi le exploatează eficient prin închirieri, servicii , prestaţii şi alte activităţi prevăzute la legile în vigoare. Conform HCLM nr. 499/19.12.2001, Regia Autonomă „Exploatarea Domeniului Public şi Privat” Constanţa administrează unităţile de învăţământ preuniversitar, clădiri şi terenuri aferente acestora.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
buna "mirela". daca ai fi prietena cu mioara, nu i-ai expune viata privata aici. ii e suficient un nenorocit care isi baga nasul unde nu ii fierbe oala. dupa cum vezi, daca am ceva de comentat o fac la vedere, cu numele real, ceea ce ar trebui sa faci si tu. stiu, v-ati plictisit, nu mai aveti ce cacat sa mancati, stiu. sterge insinuarile ca nu o sa ii faci rau decat prietenei tale.
0
2
Mai tovarasee frustrat iar te-a luat capul, oricat te-ai ascunde sub diverse nume esti atat de usor de identificat incat si unul care te-a vazut o singura data te recunoaste.Eu, daca as fi in locul Mioarei, te-as actiona in judecata. Sa-ti fie rusine , douazeci si ceva de ani a fost cea mai minunata, iar acum ca nu mai e cu tine, o faci in fel si chip.
6
0
La RAEDPP se aplica majorare de 500 % la impozitul pe cladirile lasate in paragina?
3
1
sa se aplice legea cu spanzuratoarea in fata poporului.
1
1
Eu vreau masina de serviciu un Jaguar X-type, cu pilot automat. La o adica, sa sufle pilotul in fiola!
2
6
Retardu vrea masina de la stat.... ce lepra ordinara
7
3
Succes florin!
6
9
Din banii cetatenilor, nu? Daca traia Ceausescu mergeati cu autobuzul.
10
1
traseistul asta nu a realizat nimic in viata lui.voi il promovati pentru ca e pedelist vopsit de securitate si I se vad epoletii.cum a ajuns se apuca de hotii, sa isi cumpere masina noua pentru el platita din bani publici, oricum legal este sa isi cumpere masina romaneasca cu motor de maxim 1,6, sa il vedem.piata din abator nu a fost niciodata rentabila si vrea sa o repare tot cu firma lui beca de la curtea de conturi.inchipuitul asta crede ca daca e in gasca cu machidonii lui fagadau, va fi lasat de capul lui de securitate si mai crede ca il da afara pe apevistul ciobanu, socru lui tutuianu
17
4
Poate fi ceva cu dedicatie,vreo firma anume aleasa ca dealer.Acum ceva timp,Primaria a achizitionat niste autoturisme,iar specificatiile corespundeau exact cu masinile vandute de o firma din Alba-Iulia!Dar firma de acolo avea un actionar din C-ta,bun prieten cu Mazare si Nicusor,aparea des alaturi de Raducu prin poze!Nu credeti?Verificati!Si mai angajati la DNA,ca nu mai fac fata cu atatea dosare,in C-ta zici ca totul este legal!
15
2
Din echipa AROGANTILOR!
7
5
Concurs joi, loc ocupat marti. Vrei masini noi, cand primaria vrea taxe mai mari pt ca nu fac fata la cheltuieli. Numai neaveniti promovati. Nu verificca nimeni cum sa ocupat postul ?
15
4
Sa cumpere! Ce ? Cumpara de la el? La cate ruine RAEDPP pline de tigani sunt prin oras, de-ti vine sa te muti in Congo, cum sa nu cumpere? Face RAEDPP la bani cu ei de poa sa-si cumpere si Bentley. Pe persoana fizica. Noi Curte de Conturi si DNA om mai avea prin tara asta?
15
2
Cred ca mata il tine
7
22
E nul! Zero barat! Cine il tine in brate nu inteleg?
22
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272