REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Sabrina NEDELCU, acuzată de o nouă ȚEAPĂ cu VACANȚE, de 10.000 euro!

Sabrina NEDELCU, acuzată de o nouă ȚEAPĂ cu VACANȚE, de 10.000 euro!

Replica API 16 martie 2021 | 00:39 8340

Fostul consilier județean PSD, Maria Sabrina Nedelcu lovește din nou cu țepe de vacanță! Alți clienți o acuză că refuză să le restituie avansul plătit pentru o vacanță în Singapore și Bali. Aceștia au demarat procedurile pentru a o acționa în instanță, în timp ce o altă clientă a deschis, deja, proces la Judecătoria Constanța. Maria Sabrina Nedelcu nu mai poate fi găsită în clădirea Milenium de pe Mamaia și nici la telefon.

Fostul consilier județean PSD, Maria Sabrina Nedelcu, care s-a remarcat, în 2017 printr-un conflict cu protestatarii #rezist, pe care i-a catalogat „putori”, continuă să facă ”victime”. Nedelcu deține Agenția de turism Princess Travel, ce funcționează pe societatea Princess Active Company, cu sediul, până de curând, în clădirea Milenium de pe Mamaia. Replica a scris, recent, cum, de luni de zile, o familie din Constanța se chinuie să recupereze peste 1000 de euro, după ce a plătit niște servicii de care nu a mai beneficiat. Iată că nu este singurul caz, alte 3 familii se află în aceeași situație, iar o alta a deschis acțiune în instanță.

Maria Sabrina Nedelcu

Iulia I, medic stomatolog din Constanța, împreună cu alte trei familii, a accesat un pachet de la Princess Travel, în februarie 2020, constând în pachet turistic de 15 zile, bilete avion plus cazări, în Singapore și Bali. Prețul vacanței a costat 5000 de euro, însă fiecare familie a achitat un avans, una 2800, alta 3600 euro, iar cealaltă-3000 de euro, pentru rezervarea și achitarea biletelor de avion. Adică, un total de aproximativ 10.000 de euro.

Din cauza pandemiei, nu au mai putut pleca și, luni de zile, au fost ”duși cu zăhărelul” că vor primi banii înapoi. ”Suntem un grup de 3 familii, 10 persoane iar, în urmă cu un an și o lună, în februarie 2020, am achiziționat un pachet turistic de 15 zile, bilete avion plus cazări, în Singapore și Bali. La momentul februarie 2020, fiecare familie a achitat un avans - o suma cuprinsă între 2700 și 3600 euro. Avansul inițial a permis rezervarea și achitarea biletelor de avion. În mai 2020 reprezentanta agenției de turism ne-a adus la cunoștință că toate zborurile cu Qatar - compania aeriană care comercializase biletele- se suspendă pe orice ruta Europa Asia și că suntem sfătuiți să acceptăm voucherele emise de Qatar( în valoare de 110%), pe care urma să le folosim atunci când contextul va fi favorabil unor noi planuri de călătorie. Ne-am dat acordul și prin corespondență via e-mail am primit o nouă " dovadă " care confirmă plata avansului către agenția de turism Princess Travel.

În următoarele luni, una dintre familii a luat legătură telefonic cu un reprezentant al agenției pentru a întreba dacă totul este în regulă. La singurul număr de telefon pus la dispoziție de către Princess Travel a răspuns o voce masculină care a asigurat interlocutorii că nu există motive de îngrijorare.”, a declarat, pentru Replica, Iulia I, care a plătit un avans de 3000 de euro.

Nimeni nu a mai răspuns la telefon, iar agenția și-a mutat sediul din clădirea Milenium

De câteva luni de zile, nimeni nu a mai luat legătura cu clienții. Aceștia au încercat să contacteze reprezentanții agenției de turism, în zadar, însă. Nu au mai răspuns la telefon, iar la sediul din clădirea Milenium nu au mai fost găsiți. ”Totuși, atât la finele anului trecut cât și în februarie 2021 am încercat să contactăm agenția. Nu ni s-a răspuns, așa că am mers fizic la adresa la care a funcționat respectivă. Ni s-a menționat de către vecinii de palier de la Mileniun Business Center că nu suntem nici primii nici ultimii care încearcă să dea de ei, că din iunie nu au mai trecut pe acolo nici măcar pentru a-și ridica presa/corespondență, iar de curând a fost reziliat și contractul de închiriere a spațiului în care au funcționat”, a mai precizat Iulia I.

Femeia a demarat propria anchetă și a aflat de la colaboratori că Sabrina Nedelcu le-a solicitat returnarea banilor încă din mai 2020. ”În urmă unei conversații telefonice și a unei corespondențe scrise, reprezentanții Qatar ne-au înștiințat că agenția a solicitat în mai 2020 ( când pe noi ne ducea de nas cu "vouchere") returnarea banilor pe biletele de avion. De asemenea, în aceeași luna mai 2020 Princess Travel a solicitat returnarea banilor pentru asigurările individuale de călătorie (încheiate cu Generali Asigurări), fapt confirmat de către asigurător”, a mai precizat clienta.

Iulia I. a mai precizat faptul că întreaga corespondență a fost purtată cu Rodica Baciu, directorul agenției Princess Travel, care actualmente figurează drept administrator al unei noi firme cu același profil , Travel Collection, din Năvodari. Aceasta a precizat, pentru Replica, că nu mai lucrează pentru Sabina Nedelcu din mai anul trecut, când și-a dat demisia. ”Am lucrat la această societate, nu știu ce să vă zic. Rămăsese câteva cazuri de rezolvat, nu știu ce s-a mai întâmplat. Nici eu nu reușesc să dau de Sabrina Nedelcu”, a declarat Rodica Baciu. Aceasta a pus bazele agenției Travel Collection în iunie 2020, momentul dispariție fără urmă a "răposatei" Princess Travel", dar spune că fostul consilier județean PSD nu are legătură cu această societate. Mai mult, Rodica Baciu apare ca fiind unic asociat.

Sabrina Nedelcu, chemată în instanță de un alt client

Aceasta a contactat o firmă de avocatură iar luna aceasta a demarat procedurile pentru a acționa agenția de turism în instanță, De altfel, n-ar fi singurul proces. Pe 11 martie, Mihaela M., o altă clientă țepuită, a cerut, pe calea ordonanței de plată, de la agenția de turism, recuperarea banilor.

Sabrina Nedelcu nu a putut fi contactată pentru un punct de vedere, așa că așteptăm, cu interes, dreptul la replică.

Citește și:

MARIA Sabrina NEDELCU, fost consilier județean PSD, dă ȚEPE cu VACANȚE

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un taran coclit care a facut pescarie in Spania poarta 5 zile o camasa si chilotii ii schimba cand se coc ciresele
5
0
un jeg cu chilotii cacati si branza la pula...de fugeau pizdele de la OCCIDENT sau ONE Million....al draq da nesimtit...
5
0
Apai pizdeta asta poa sa faca 10k din doua futaiuri ca loretta, care te bagi sa.i astupi datoria?
7
1
Gogule unde plm te duci tu cu 199 de euro in Singapore si Bali? la Faurei?
4
0
avans de 3000 de euro ? Cit de prost sa dai atatia bani ? .Pe aventurescu.ro sunt vacante in Dubai 7 zile transport cazare cu 199 euro .
3
3
Care ma claxon?? Deputatul TITI Brailoiu???? O tragea in teapa??
8
1
ca nespalatul de claxon o tragea el in teapa.
6
1
NU POTI EMITE FACTURA IN EURO, TRANSFORMI DIN EURO IN LEI SI PUNCT !
7
0
Asta nu o ardea cu batranelul ala ciufulit, cu nume de claxon.....TitTit Brailoiu?
10
1
excroaca din familie.tacsu si masa amandoi excroci condamnati.
16
1
Prostanii astia cu bali,etc,isi merita soarta.ba berbecilor,mergeti in plm intro statiune civilizata,gen dubai,cumparati-va bilete si faceti cazare pe booking,dacda vreti tari exotice.va duceti la babuini ca sa va intoarceti cu viermi in voi,si mai cotizati la toate coardele pesede.nu stiti ca pesede este partidul hotilor si tilharilor? Cit de prsti puteti fi? pesedeilor,voi sa mergeti cu panarama asta sau alte agentii de securisti!
12
7
Ca sa vedeti ce increngatura de firme , multe de fatada , ... tour , travel , happy holidays ... bla , bla , bla ... isi bat joc de clienti
18
0
Ce pretentii sa ai la o PSD-ista ,niste infractori tepari nu va mai incurcati cu ei
10
4
sabrino o am mare rau 22 cm, vin la tata sa-ti scot ochii din cap ca la melci
3
6
ca cine da atitia bani pe o vacanta nu i-a prea muncit, probabil vreun patron care plateste minim si restul in mana dar asmute angajatii pe bugetari ca au primit voucere de vacanta!! ei vedeti ma acum de ce nu ati primit si voi la privat voucere dobitocilor!!!
5
20
Cand Tit nu mai este la putere, afacerile curvelor lui cad. Cand Rodica o musca de cur pe Sabrina, prietenia se strica si devin rivale. Dar nu te supara Sabrina, Rodica este mai buna, asa a fost si mereu va fi !!
13
1
Barhalescu si-a falimentat propriile firme,ce-ai vrea sa faca cu turismul decat furaciuni.
15
0
Ca d-aia are carnet de membru PSD.
24
5
Asta-i turismul constantean cu conducatori ca Barhalescu,Martin etc. Adunatura de golani, tepari,jigodii.
44
1
Asa e in Cta. Cativa oameni cu carte si bun simt , restul o adunatura din toate scursurile pamantului. Tepari, hoti, profitori , inculti.
42
2
Sabrino, Sabrino....
22
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218