REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.2° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

MARIA Sabrina NEDELCU, fost consilier județean PSD, dă ȚEPE cu VACANȚE

MARIA Sabrina NEDELCU, fost consilier județean PSD, dă ȚEPE cu VACANȚE

Replica API 12 ianuarie 2021 | 23:58 10669

Fostul consilier județean PSD, Maria Sabrina Nedelcu, s-a remarcat, în 2017, nu cu inițiative benefice pentru constănțeni, ci printr-un conflict cu protestatarii #rezist, pe care i-a catalogat „putori”. Nedelcu deține o agenție de turism, ce funcționează pe societatea Princess Active Company, cu sediul în clădirea Milenium de pe Mamaia. De luni de zile, o familie din Constanța se chinuie să recupereze peste 1000 de euro, după ce a plătit niște servicii de care nu a mai beneficiat. Deși a fost amendată și somată de OPC să restituie banii până la data de 31 decembrie, firma Princess Active Company pare că sfidează orice regulă de bun simț.

În noiembrie 2019, familia C. din Constanța împreună cu câțiva prieteni au apelat la serviciile firmei de turism Princess Travel din Constanța, pentru o vacanță în Paris. Rezervarea a fost făcută pentru luna aprilie 2020, însă a intervenit contextul pandemic, așa că deplasarea nu a mai avut loc, zborurile fiind anulate. Prietenii și-au recuperat banii, în schimb familia C. a decis să opteze pentru o altă vacanță în Turcia, pentru luna septembrie 2020, achitând în plus o diferență de 200 de euro. Cu o săptămână înainte de plecare, clienții au fost contactați de către reprezentanții agenției de turism, pentru a-i convinge… să nu mai plece. ”Nu am fost de acord. Ne-am fi asumat orice risc. Atunci am spus să ne returneze banii. Ne-au dat înapoi doar cei 200 de euro, nu și cei peste 1000 de euro. Au spus că ne vor restitui suma însă, într-un final, n-au mai răspuns la telefon”, a declarat, pentru Replica, I. C. Întrucât își doreau vacanța în Turcia, membrii familiei au mers la altă agenție de turism, beneficiind fix de aceleași servicii.

Agenția Sabrinei Nedelcu, amendată de OPC

La întoarcerea în țară, I.C. a contactat din nou agenția de turism a Sabrinei Nedelcu, într-o ultimă încercare de a-și recupera banii. În zadar, așa că a formulat plângere la Protecția Consumatorului, în octombrie 2020. ”Cei de la Protecția Consumatorului ne-au răspuns că au amendat societatea și a somat-o ca, până pe 31 decembrie, să ne restituie banii. Nu i-am primit nici până astăzi”, ne-a mai declarat I.C. Aceasta este dispusă să meargă în instanță pentru a-și face dreptate. Însă, nu pentru că ar sta în loc de această sumă, ci pentru a-i da o lecție patroanei.

Reprezentanții firmei fostului consilier județean nu au putut fi contactați pentru un punct de vedere. În anul 2019, societatea Sabrinei Nedelcu a avut o cifră de afaceri de 1.007.758 lei și un profit de 343.394 lei și a avut 5 angajați.

Nedelcu i-a numit PUTORI pe protestatari

Reamintim că fostul consilier județean PSD s-a remarcat în 2017 printr-un mesajul nervos postat pe facebook, adresat protestatarilor împotriva ordonanței de modificare a legilor penale. „Practic, România nu este de acord ca, atunci când furi, să fii grațiat şi să poţi returna banii. România vrea să plătească 2.000 de RON pe lună pentru acela care a furat 20.000 de RON. Da tare deștepţi sunteți sclipitorilor!

Şi poate îmi spuneţi şi mie care este munca voastră şi cu ce cotizaţi voi la stat, ăştia care vă aduceţi de la 09 dimineaţa la proteste? Putorilor!”. De menționat că, până atunci, Sabrina Maria Nedelcu nu a avut nicio inițiativă sclipitoare și nici nu a scos, vreodată, vreun cuvânt în ședințele CJC. De altfel, la acea dată, PSD a transmis un comunicat prin intermediul căruia își cerea scuze, în numele pesedistei.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
V-ati recuperat banii de la agentia de turism? Sunt unul dintre cei inselati
0
0
o rabla ordinara!! putoare mizerabila ! daca da tepe va dati seama din ce fam de depravati face parte !
1
0
Ce maimuta nashpeta cordeza???de unde ati scos panarama asta penala traseista?
4
1
cit de prost trebuie sa fi ca sa te duci in vacanta prin agentie?si mai prost,prin agentia unei oesediste???iti cauti tzeapa,o primest gratis!
6
0
fetita asta este in psd Acolo a invatat sa fure
6
0
Dc sunteti rai ? ase marita si fata acum si ii stricati imaginea! Oare io fi cerut voie lui Brailoiu?
5
1
Ce de futangii pe aici
6
5
Cine putea sa promoveze astfel de oameni pe hotul de Tit Brailoiu pe Sabrina curvulina doar un presedinte bun al psd constanta. Felicitari presedintelui psd promoveaza doar personalitati foarte destepte
14
2
ce legatura are psd cu faptu ca fetita asta da tepe? pe principiul asta, toti coloratii din piata chiliei sunt psdisti fata doar e foame de bani, probabil i a obosit gura
6
5
cind auzi de tepe si paparude instinctiv te duci cu gindul la psd
10
1
Nu mai aveti locuri la C.R.A.P pentru aceasta escroaca???
5
1
Curvustinaaa. Sa presreze ceva oral de banii aia.
10
2
Tiiit Liviu Brailoiu io tragea sub coada curvistinei astei care trage tepe !
21
3
Ii dadeam la muie in toaleta in mamaia pe 50 de ron..acu e vedeta. Makidoanca imputita
16
3
O curva! O.s ugea prin toaletele din cluburile din Cta E cunoscuta ca mare s ugatoare!
26
2
ce vulpe frate ! Taraturi ca asta gasesti oriunde pe centura. Nu vezi ce buze de trompeta are ? La fel ca "profesoara'' de la bariera de pe Caraiman !
23
1
Este prea mult 500 . 500pentru o luna poate. 40- 45 dau.
9
0
Vulpea la strugurii care nu ajunge zice ca-s acri.
3
12
sa faca plangere la politie si parchet, sa vezi atunci cum da banii inapoi
10
0
E frumoasa
5
16
Doar cu rezisti : a avut dreptate !
3
9
Caractere de psd-isti aroganti ,hoti si needucati
13
3
Asta nu o ardea cu senatorul ala mitocan, ciufulitul cu nume de claxon.....imi scapa acum?
31
2
Tipic a la PSD. Hoata si curva.
39
5
Remarcile facute sunt corecte si au acoperire.
21
0
ce vreti sa faca o putoare pesedista?sa fure,asta stie! numai prostii se duc prin agentii,desteptii fac booking.dar cind esti prostan,platesti la maimute ca asta!
48
7
trebuia sa ne spuneti si numele familiei inselate.
12
16
Sabrina - Boys , Boys, Boys ... and you're a bloody bitch
24
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218