REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
15.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Sabroso, pizzeria groazei! Ce au găsit inspectorii OPC

Sabroso, pizzeria groazei! Ce au găsit inspectorii OPC

Replica API 14 iulie 2017 | 00:47 3200

După ce alaltăieri au controlat mai multe terase din staţiunea Mamaia, inspectorii OPC au descins ieri în control şi la pizzeria Sabroso de pe bulevardul I.C.Brătianu (patron - Mişu Gheorghe). Neregulile găsite i-au frapat pe inspectori. La control s-a constatat că în unitate se renovează bucătăria în timp ce se găteşte. Bucătăria de la delivery a fost închisă până la remedierea deficiențelor.

„Am găsit un șantier în lucru, din păcate, la una dintre locațiile pe care am considerat-o de la primele controale de top, și spun de top pentru că acest lanț mai are două locații pe care le-am controlat în zona Mamaia, locații pe care pe mine m-au impresionat din punct de vedere al dotărilor, al fluxului tehnologic, al depozitării, al personalului. Am avut o discuție cu administratorul acestui lanț în urmă cu aproape o lună și jumătate, când am început primele controale. L-am rugat ca pe zona Brătianu să facem în așa fel să nu mai avem plângeri și l-am rugat să facă o investiție în forță în ceea ce înseamnă zona aceasta. Am avut câteva sesizări. Din păcate, am găsit un șantier de lucru în desfășurare în paralel cu procesul de gătire, cu zone de depozitare afectate de lucrările la instalația electrică, mese reci, în care produsele stăteau la alte temperaturi decât cele recomandate, mici deficiențe la ceea ce înseamnă etichetare, dar nicio suspiciune la produse expirate, nu au timp să se strice, dar mi se pare de doi lei să ne trezim că dăm sus cu bormașina și unul frământă pizza dedesubt, cutii pentru produse proaspete lângă lada de gunoi. Dar pot să vă spun că odată ce am solicitat prezența administratorului, au demarat procedurile de curățenie. Noi vom opri prestarea de servicii până la remedierea acestor deficiențe - un șantier nu poate merge în paralel cu procesul tehnolofic de gătire și preparare a mâncării. Sper ca în cel mai scurt timp să se întoarcă pe poziția pe care și-o doresc pe piață. Au două locații care fac cinste, am văzut lanțuri mai mari care au deficiențe mai mari, oamenii sunt doritori să performeze pe piață, dar trebuie să înțeleagă că această alergare după ban trebuie oprită. Investim, facem doar pizza, după care ne mutăm în altă parte și facem lucrurile așa cum ne place și nouă acasă. Majoritatea avem copii și dânșii au copii. Copilul meu nu mănâncă cuie și sunt sigur că nici copilul lor nu mănâncă regips. Atunci trebuie să avem bunul simț și în afară de bani și de propriul buzunar să respectăm și digestia consumatorului”, a precizat comisar-șef al Comisariatului Județean pentru Protecția Constumatorului Constanța, Horia Constantinescu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Am luat un meniu de fructe de mare care pur si simplu puteau.
1
0
Isi primesc angajatii salariile la timp? Li se acorda concediul de odihna? Stie careva cum e sa fii angajatul acestui local?
2
0
Am facut sesizare la Itm constanta in legatura cu asa zis restaurant SCARBOSO am vb personal cu dnul Bola Eugen si se va duce sa faca un control conform legi
2
0
Vrei sa fac o poza cu autograf cu Domnul Horia Constantinescu de la OPC
2
1
Unde este Domnul Horia sabroso e deschis pe bratianu livreaza comenzi in continuoare meseriasii sant inaintru ca sa termine rusineeee
8
2
Bravo Horia Constantinescu...Pe ei pe mama lor...mrrrrr
9
0
Asta nu e nimica acum 3 ani tasneau viermi din mesele de ornat pizza iti era sila au gratare pe mese si pe dedesupt se strangea mizeria si se imputea si asa se orna doi bani nu se dadea sobolani misuna !!!!
12
1
Imaginile puteau fi luate de oriunde si postate ca fiind din Sabroso. Eu cred ca aici e mai mult mana concurentei.
5
17
Ba...horia asta justitiarul a pus botul la pizza lu sabroso...cred ca a facut valuri cu saraciile ca sa creasca pretul la spaga..sa mor io..
8
6
au aparut acei distribuitori de pizza la domiciliul solicitantului..totul normal....dar cand apare la usa ta,un individ,nespalat,barbos,jegos,cu sapca pusa la misto...cu slapi in piciare,care asteapta nerabdator sa-i dai...macar un leu ...ciubuc....daca nu-i dai,ATENTIE..data viitoare vei primi o PIZZA..ganisita cu ..muci din belsug si cu ceva flegme grase....acesti indivizi s-au aciuat pe limga asa zisele PIZZERII, si fac trafic la comanda...nu sunt angajati...sunt indivizi fara ocupatie,care primesc ceva de la patroni,care le spu asa: lasa ca te descurci..stii tu...asta va asteapta...
10
1
Se pare ca Horia ii lauda asa suna articolul. Nu a dat nici o amenda ceva? Cat a luat de la patron de nu a dat amenda? Ca asa se lauda ca e corect; asta e corectitudine?
12
3
mai ramane sa faca bucataru si o laba in mancare ce scarbos baga-mi-as pl in el de restaurant si am mancat de vreo 5 ori de acolo
13
2
Mie mi se pare ca mai mult il lauda chiar daca a gasit nereguli. Nu mai am incerdere in nici un restaurant, toate sunt la fel!
23
0
Deci sa inteleg ca de astazi nu se mai numeste Sabrosso ci SCABROSSO??!?!
23
6
Ar fi trebuit sa mearga la dabo doner , zona ITM, vara trecuta se faceau renovari in masa si in acelasi timp se preparau produsele pentru clienti
17
0
O cocina de restaurant.
17
4
Nu degeaba i se spune Scarbosso!!!
18
4
MACAR EI RENOVEAZA!!! Nu stau ani de zile in aceleasi conditii mizere ca altii!!! DATI CU PIATRA IN CEI CE INVESTESC SE STRADUIESC SA IMBUNATATEASCA SERVICIILE! Uitati-va in gradina voastra!
22
28
domnule director bola eugen, dvs nu vedeti cum lucreaza salariatii sabroso?cu cabluri deasupra capului,,,pe cand un control, accidentele de munca nu institutia dvs le verifica? care a fost ultimul control la sc georgio fast srl -sabrosso?
30
2
Sa vina si seara sa vada cum se plimba sobolanii prin bucatarie ..
21
2
Roni este un sclav si un caine in firma asta
21
4
Usor,usor aflam ca in toate restaurantele e la fel,voi invata sa gatesc cu siguranta...
18
2
Eu am gasit un ciob gigantic in papabasi in mamaia
10
3
Tavanul este dat jos de 3 zile, renovarile facandu se seara, dupa inchidere. Seara acoperindu se totul cu plastic pt a nu fi praf pe produse.
7
24
Cu produsele expirate ce fac? Toti stim ca au produse la limita expirarii asa cum si adivin a ajuns "mare afacere" . Niste scursuri de oameni care cumpara marfa care sta sa expire in 3-4 zile si o baga la vanzare. Da stiu ... nasul lui e la opc ...
32
4
Sabroso are cea mai jalnica mancare. Fratilor fiti prudenti si nu cautati pretul cel mai mic. Acolo nu este mancare si otrava. La Sabroso totul este chimical,cauciuc.
35
2
Mai ia niste lectii de logica. Clientii intrebau de comenzi iar cei de la Sabroso le ziceau ca au pana de curent si de aia nu pot livra. Nu ca era control. Ca doar nu erau prosti sa zica faptul ca au control in desfasurare si de aia nu onoreaza comenzile.
25
0
Nu am inteles mai nimic din articolul asta, care e treaba cu pana de curent? Jurnalist mai incoerent si mai prost puteati sa gasiti?
11
8
Frate se revoneaza,inchizi in puii mei...dar romanul e destept tot trebuie sa faca bani...jalnic
35
3
Dar de ce s-au dus cand stiau ca locatie de pe bratianu este in renovare ? Ca sa aibe ce poze sa arate la prosti care comenteaza fara sa stie de ce arata asa locatie in momentul asta , sa se duca opc dupa finalizare lucrarilor si o sa linga de pe jos si o sa mai vina si alta data
11
29
sunt alte restaurante mai jalnice, totusi la Sabroso nu gasesti carne imputita pe jos, oua tinute la peste 20 grade, ligheane cu carne tocata infecta..
19
17
Inchis de tot asa trebuie facut, machedonul asta balos s-a facut om vanzand din serparia asta oamenilor!!!
32
9
Groaznic!!!! De ce numai OPC-ul? Cum au luat avizul de la ISU? Cablurile acelea vraiste pe acolo....Respecta legislatia? DSV-ul, DSP-ul , nu trec pe aici? Sau legea este doar pentru unii?
42
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218