Sabroso, pizzeria groazei! Ce au găsit inspectorii OPC
Sabroso, pizzeria groazei! Ce au găsit inspectorii OPC
Facebook Twitter Whatsapp Linkedin PinterestDupă ce alaltăieri au controlat mai multe terase din staţiunea Mamaia, inspectorii OPC au descins ieri în control şi la pizzeria Sabroso de pe bulevardul I.C.Brătianu (patron - Mişu Gheorghe). Neregulile găsite i-au frapat pe inspectori. La control s-a constatat că în unitate se renovează bucătăria în timp ce se găteşte. Bucătăria de la delivery a fost închisă până la remedierea deficiențelor.
„Am găsit un șantier în lucru, din păcate, la una dintre locațiile pe care am considerat-o de la primele controale de top, și spun de top pentru că acest lanț mai are două locații pe care le-am controlat în zona Mamaia, locații pe care pe mine m-au impresionat din punct de vedere al dotărilor, al fluxului tehnologic, al depozitării, al personalului. Am avut o discuție cu administratorul acestui lanț în urmă cu aproape o lună și jumătate, când am început primele controale. L-am rugat ca pe zona Brătianu să facem în așa fel să nu mai avem plângeri și l-am rugat să facă o investiție în forță în ceea ce înseamnă zona aceasta. Am avut câteva sesizări. Din păcate, am găsit un șantier de lucru în desfășurare în paralel cu procesul de gătire, cu zone de depozitare afectate de lucrările la instalația electrică, mese reci, în care produsele stăteau la alte temperaturi decât cele recomandate, mici deficiențe la ceea ce înseamnă etichetare, dar nicio suspiciune la produse expirate, nu au timp să se strice, dar mi se pare de doi lei să ne trezim că dăm sus cu bormașina și unul frământă pizza dedesubt, cutii pentru produse proaspete lângă lada de gunoi. Dar pot să vă spun că odată ce am solicitat prezența administratorului, au demarat procedurile de curățenie. Noi vom opri prestarea de servicii până la remedierea acestor deficiențe - un șantier nu poate merge în paralel cu procesul tehnolofic de gătire și preparare a mâncării. Sper ca în cel mai scurt timp să se întoarcă pe poziția pe care și-o doresc pe piață. Au două locații care fac cinste, am văzut lanțuri mai mari care au deficiențe mai mari, oamenii sunt doritori să performeze pe piață, dar trebuie să înțeleagă că această alergare după ban trebuie oprită. Investim, facem doar pizza, după care ne mutăm în altă parte și facem lucrurile așa cum ne place și nouă acasă. Majoritatea avem copii și dânșii au copii. Copilul meu nu mănâncă cuie și sunt sigur că nici copilul lor nu mănâncă regips. Atunci trebuie să avem bunul simț și în afară de bani și de propriul buzunar să respectăm și digestia consumatorului”, a precizat comisar-șef al Comisariatului Județean pentru Protecția Constumatorului Constanța, Horia Constantinescu.
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Urmareste-ne pe Google News