REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° ConstanÈ›a Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
16.4° ConstanÈ›a Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Şahista Maria Anghel, o campioană care îşi respectă blazonul

Şahista Maria Anghel, o campioană care îşi respectă blazonul

Replica API 6 mai 2019 | 00:00 531

Maria Anghel (dreapta)

Eleva Liceului Teoretic Ovidius, jucătoare a echipei Palatului Copiilor Constanţa, junioara Maria Anghel a participat în luna aprilie la Campionatul Naţional de şah pentru juniori de la Călimăneşti-Căciulata.

În condiţiile în care nu a împlinit încă 15 ani, a jucat la categoria de fete 16 ani şi a reuşit o performanţă care îi menţine prestigiul în lumea tinerilor şahişti români. Astfel, la două dintre probele concursului, la şah blitz şi dezlegări, a ocupat locul 3. De menţionat faptul că este singura jucătoare din concurs care a remizat având avantaj clar cu Miruna Lehaci, membră a lotului olimpic al României, într-o dispută care a durat nu mai puţin de 6 ore! La şah rapid, Maria Anghel a ocupat locul 4, după ce a fost pe podium 8 runde din 9.

Antrenorul ei, Ciprian Nanu, de la echipa Naţională de fete, ne-a precizat că: "În toate partidele şi-a construit poziţii câştigate, dar nu a reuşit să le finalizeze pe toate cu victorii".

Antrenorul constănţean de la Palatul Copiilor, profesorul Claudiu Iordache, a menţionat, la rândul său: "Şi de această dată, Maria Anghel şi-a respectat blazonul şcolii de şah din judeţul nostru, într-un an dificil, acela al examenului de capacitate, ea cucerind două medalii de bronz la Campionatul Naţional de şah de juniori".

În anul 2019, Maria Anghel mai are două examene dificile: acela al Campionatului European Şcolar şi acela de capacitate din luna iunie. Să-i urăm succes campioanei noastre!

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Felicitari tuturor fetelor care au avut realizari frumoase! Dar trebuie putin trasa deoparte si mustruluita cea cu pantaloni blue jeans taiati in zona genunchilor. Prin tinuta ei, arata cam multa lipsa de respect fata de eveniment si fata de cei prezenti.
1
0
fetele!!!!
2
0
BRAVO MARIA.
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212