REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Sală de jocuri din județul Constanța, SPARTĂ de un MASCAT înarmat cu un CUȚIT: 'Culcaaat!'

Sală de jocuri din județul Constanța, SPARTĂ de un MASCAT înarmat cu un CUȚIT: 'Culcaaat!'

Replica API 6 decembrie 2019 | 00:00 349

Un client: 'Am crezut că e Jandarmeria și am plecat'

Un client: 'Am crezut că e Jandarmeria și am plecat'

Un tânăr care a împlinit 18 ani în februarie anul acesta a fost condamnat, de către instanța de fond, la 2 ani și 4 luni pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată și la 2 ani pentru săvârșirea infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal. Astfel, i s-a aplicat inculpatului pedeapsa cea mai grea, de 2 ani și 4 luni închisoare, la care s-a adăugat un spor de 8 luni, rezultând o pedeapsă de 3 ani închisoare, cu suspendare. Decizia încă nu este definitivă.

Organele de urmărire penală au sesizat Poliția, la data de 24.04.2019, cu privire la faptul că, în noaptea de 23 spre 24.04.2019, o persoană necunoscută de sex masculin, prin amenințarea cu un cuțit, și prin legarea cu mâinile la spate, a unui angajat al unei săli de jocuri de noroc, a sustras suma de 8.125 lei din încasările agenției. Audiat fiind, angajatul a susținut, în esență, faptul că în noaptea de noaptea de 23 spre 24.04.2019, în timp ce se afla la serviciu, în funcția de supraveghetor jocuri la agenția de pariuri Get´s Bet, s-a întrerupt curentul electric. Imediat a intrat în incinta localului o persoană de sex masculin, care i-a îndreptat o lanternă în față, motiv pentru care nu a mai putut să fixeze și alte detalii. A mai declarat faptul că autorul i-a strigat să se culce pe podea, acesta s-a aplecat la sol, și a simțit vârful unui obiect ascuțit, probabil un cuțit, în zona omoplatului. Apoi, individul i-a legat mâinile la spate cu o pereche de șoricei de plastic zimțați, și a luat suma de aproximativ 10.000 lei din sertarul localului, iar apoi a aplecat. Cum a reușit să-și desfacă strânsoarea, a și apelat 112, polițiștii venind la fața locului în scurt timp, inclusiv agenții de pază Zip Escort.

În local mai era o persoană ce juca la aparatele de jocuri, care a declarat faptul că în noaptea respectivă se afla în incinta sălii de jocuri, și, la un moment dat, a pătruns înăuntru o persoană de sex masculin ce purta o cască de protecție folosită de motocicliști, avea în mână o lanternă și s-a dus direct la casier, strigând la acesta Culcaaat!!! Crezând că este Jandarmeria, martorul s-a speriat și a ieșit rapid din local, după care a plecat spre casă. Cu ocazia cercetării la fața locului, au fost ridicate înregistrările video surprinse de camerele de supraveghere din interiorul localului, ce funcționau în sistem infraroșu, precum și înregistrările video surprinse de camerele de supraveghere ale primăriei, instalate pe DN 39. Astfel, la scurt timp a fost identificat și depistat făptașul. Audiat fiind în calitate de inculpat, C.G. a recunoscut săvârșirea faptelor ce i se impută, a descris cu lux de amănunte tabloul infracțional, și, mai mult, a declarat faptul că hainele pe care l-a purtat cu ocazia săvârșirii faptelor le-a aruncat în apă, astfel încât să nu fie identificat de organele de poliție.

Liliana IONIŢĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Talharie calificata , amenintari si ia 3 ani cu suspendare , ha ha ha, deci la urmatoarea fapta provavil va lua ....5 ani cu executare doar ca se va trece la alt nivel...posibil infige cutitul ala pana la urma ca nu i-a iesit din prima
0
0
Prea putine aceste sali de jocuri ,cum sa reuseasca tinerii la testul PISA ?Mai multe sunt toaletele ecologice cu caractere permise !
1
0
Nu cunoasteti daca isi vinde patronul afacerea pentru ca este prea riscanta,se poate sa vina si in viitor un alt tanar furios pt.ca a pierdut sa isi recupereze bani.
0
0
Asta este problema.... Vitor-ul tari are tineri c-a tine....
4
1
Noi tineri santem viitoru tari
3
3
Urat din partea tanarului, dar nu ne pare rau pentru sala de jocuri mecanice.
8
1
Judecatorii din Constanta sunt cei mai corupti. Asteptam sa ii controleze cineva si pe ei
16
0
Si i-au dat cu suspendare ...buna treaba !
14
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272