REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.1° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.1° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

SĂLTAT DE MASCAŢI, din faţa Gării: constănţean acuzat că a dat o spargere de 4,7 milioane de euro în Spania!

SĂLTAT DE MASCAŢI, din faţa Gării: constănţean acuzat că a dat o spargere de 4,7 milioane de euro în Spania!

Replica API 17 august 2018 | 00:00 474

Un constănțean căutat de autoritățile din Spania pentru că, alături de alți indivizi, a spart un magazin din care a furat mai multe obiecte de lux în valoare de 4,7 milioane de euro, a fost reținut de polițiștii constănțeni. Complicele lui, tot constănțean, a fost prins de oamenii legii din Constanța la sfârșitul lunii iulie.

Oamenii legii din Constanța desfășurau cercetări pentru depistarea lui Cosmin Andrei Hodobeț, de 30 de ani, pe numele căruia exista un mandat european de arestare emis de autoritățile din Spania. El a fost dat în urmărire internațională, fiind acuzat de comiterea unor infracțiuni de furt calificat și constituirea unui grup infracțional organizat, și anume că, alături de alți indivizi, ar fi spart un magazin din Spania, de unde ar fi furat mai multe obiecte de lux, precum ceasuri și bijuterii. Prejudiciul total a fost estimat la 4,7 milioane de euro.

Poliţiştii din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale al IPJ Constanța, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române, l-au prins în zona Gării Constanța.

Pentru depistarea acestuia, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române. În acțiune au fost angrenați luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale Constanța.

De menționat că, la sfârșitul lunii iulie a.c., respectiv pe 24 iulie a.c., polițiștii au dat de urma unui alt constănțean, Suliman Engin, de 29 de ani, despre care se crede că a fost complice la spargere cu Andrei Cosmin Hodobeț.

F.B.

Citește și: Suliman de la Constanţa a dat ‘lovitura’ în Spania: a FURAT BIJUTERII de LUX de MILIOANE de EURO!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Da mi si mie numarul lui, vreau si eu 2 grame. Merci
3
0
Sa mai ziceti ca diaspora nu aduce bani in tara . Uite exemplu concret . Pai asta a adus cat 1000 de capsunari la un loc ca aia iau cate 50 euro la zi din care mai mananca platesc chirii . Aici nici o cheltuiala dintr un foc . Pai ce sa fav si noi multinationalele ne fura pe o parte noi trebuie sa recuperam altfel ,
7
0
Pesti curve si hoti asta e romania
8
5
Popor de tigani smardoi si hoti
6
6
Raducanu Razvan vinde droguri in orasul Mangalia!
10
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218