REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

SALVAMARII fac apel către turiști: FIȚI ATENȚI la steagurile arborate!

SALVAMARII fac apel către turiști: FIȚI ATENȚI la steagurile arborate!

Replica API 23 iulie 2018 | 00:02 284

Plajele de pe litoralul românesc sunt arhipline. Constănțenii, dar mai ales turiștii profită de zilele călduroase pentru a se bronza și pentru a se scălda în apele Mării Negre. Dar, din păcate, multe zile însorite au fost umbrite de tragedii, căci zeci de persoane și-au pierdut viața, fie în Marea Neagră, fie în lacurile din județul Constanța.

Sursă foto: Libertatea

Pe plajele de pe raza municipiului Constanța, spun salvamarii, de la începutul verii și până în prezent nu a murit nicio persoană înecată.

„Salvamarii fac în continuare apel la cei care vin la plajă să fie foarte atenți atunci cand la foișoare sunt arborate steagurile galben și roșu, care înseamnă restricții, pentru a se evita astfel evenimentele neplăcute”, au transmis reprezentanții Primăriei Constanța.

„Bilanțul nostru, al salvamarilor, până la această dată, este unul foarte bun, nu avem niciun înec și sperăm să nu avem nici până la sfârșitul verii niciun înec. Suntem pe plajă de dimineața, de la opt și jumatate și până seara târziu. Pe uscat suntem în patrulare cu tubul, pe mare cu caiace, cu bărci și cu ski-jeturi. Pentru evitarea evenimentelor neplăcute, le recomandăm turiștilor să se uite la foișoare să vadă ce steag este arborat: steagul galben semnifică faptul că au voie în apă doar persoanele experimentate, iar steagul roșu interzice intratul în apă”, a afirmat Nicolae Zderea, salvamar.

F.B.

Sursă video: Primăria Constanța, Facebook

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
bine si unde sunt aceste steaguri,sunt precum steagurile lui pristanda,doua la primarie,doua la prefectura,doua la liceul agricol pe care vrea fecalau sa-l scoata la produs
0
1
Baa, bilisti ochii la gajica ceia din dreapta foto, aia cu costum albastru indigo. Adapa-te si tu si calu tau di sub buricu ei, ca are apisoara buna acolo.
0
0
Baa io vin la mari sa vad silicoanili gajisilor tunati nu stau sa urmaresc stindardili voastri si do fi sa scap calu si sa ma ia valu nu vreau resuscitari ,ca sa ma duc dincolo cu imagine pe retina di tata nu stindard!
0
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614