REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
11° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Samsar de animale, impresar muzical şi agent imobiliar: face afaceri cu Primăria Constanţa, dar îşi cere falimentul

Samsar de animale, impresar muzical şi agent imobiliar: face afaceri cu Primăria Constanţa, dar îşi cere falimentul

Replica API 9 ianuarie 2019 | 00:00 1148

Dosar la tribunal

Dosar la tribunal

Unul dintre afaceriştii interesanţi ai Constanţei a decis să tragă obloanele firmei prin care a derulat business-uri cât se poate de variate, de la creşterea animalelor, la producţie muzicală şi imobiliare. Bărbatul deţine mai multe clădiri pe Bulevardul I.C. Brătianu, calitate în care s-a apucat şi de afaceri cu Primăria Constanţa, care îi plăteşte chirii de zeci de mii de euro.

Kadias SRL a înregistrat pe 27 decembrie 2018 un dosar la Tribunalul Constanţa prin care îşi cere falimentul, în calitate de debitor. Instanţa a stabilit pe 14 ianuarie 2019 un prim termen de judecată. Kadias SRL are ca domeniu de activitate intermedieri în comerţul cu materii prime agricole, animale vii, materii prime textile şi cu semifabricate şi a raportat pentru anul 2017 o cifră de afaceri de 1.697.152 şi un profit net de 28.373 lei, cu 4 angajaţi, precum şi datorii de 667.651 lei. Patronul Kadias SRL este omul de afaceri Izet Chiamuran, care are de gând să perpetueze totuşi business-ul său cu animale. Astfel, cu puţin timp înainte de a cere falimentul Kadias SRL, deşi firma are profit, acesta a înfiinţat Kadias Trading SRL, cu domeniu de activitate identic.

7.000 de euro pe lună, chiria plătită de municipalitate

Izet Chiamuran nu este doar samsar de animale, ci şi producător muzical. Kadias SRL a scos albumul de muzică house „Visez la tine” al interpretului constănţean Diler, cu Izet Chiamuran pe post de manager. Mai mult, acelaşi Izet Chiamuran a fost managerul unui alt nume, de această dată chiar foarte celebru: Valahia. Afaceristul a reprezentat trupa atunci când aceasta a scos albumul „Pisicuţa”. De-a lungul timpului, afaceristul a adunat o avere imobiliară impresionantă, Izet Chiamuran deţinând mai multe clădiri pe Bulevardul I.C. Brătianu din Constanţa. Astfel, imobilele de la nr. 9, nr. 16 sau nr. 40 aparţin afaceristului, care încasează bani frumoşi de pe urma acestora. Cel mai nou client este chiar Primăria Constanţa, care anunţa, pe 31 iulie 2018, prin intermediul primarului Decebal Făgădău, că va închiria clădirea cu trei etaje de la numărul 16 pentru deschiderea unei noi creşe, în schimbul unei chirii de aproape 7.000 de euro pe lună.

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
A fost in gasca cu pastaie si acum normal ca il ajuta sa ii inchirieze casa cu saptemii de euro din banii nostrii ai fraierilor,sia terorizat vecinii de pe bratianu cu casa lui si ia inundat casele la vecini,mergeti sa vedeti ce va spun vecinii saracii,ia nenorocit,un nenorocit de om
12
0
si-a facut o noua firma, dupa ce a cerut falimentul firmei kadias, acum isi inchiriaza villele la primarie
12
0
un escroc.. fara scoala, fara nimic, doar cu tupeu, afacerist de romanika al carui crez este : legile sunt pt prosti
13
0
Ce sa-i faci , n-ai ce sa faci ..
0
11
Terenul pe care are hidoasa constructie e primit in folosinta pe vremea lui Mazare. Inca nu e nici o cresa acolo, insa chiria merge, ca e din banii ns, ai prostilor!
18
1
e scump stalpul ? daca il puneati voi era dublu , aveati foame mare....dar mai ales sete .
0
0
Izet Chiamuran nu este nici un impresar muzical ,ia facut lui fiisu Diler un vidioclip si sa indragostit de prietena lui ,sia lasat nevasta si dupa a luato de nevasta pe aia mica,si sa ramana in depresie Diler ia achizitionat un BMW 650.UN JEG
25
3
Si pe str Amzacea 13 Primaria Constanta plateste o avere pe o rapandula de cladire ...ce face Curtea de Conturi...D N A...ce face....
11
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108