REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.2° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.2° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

SANCŢIUNI pentru ‘rezervarea’ ilegală a locurilor de parcare, cu PET-uri sau CĂRĂMIZI!

SANCŢIUNI pentru ‘rezervarea’ ilegală a locurilor de parcare, cu PET-uri sau CĂRĂMIZI!

Replica API 16 noiembrie 2018 | 00:00 234

Polițiștii locali constănțeni sunt atenți la tot ce înseamnă parcare neregulamentară în municipiul Constanța! De asemenea, sunt vizați inclusiv proprietarii de autoturisme care își „rezervă” locurile, în mod ilegal, folosindu-se de diverse obiecte.

Astfel, din totalul de 247 de persoane care au fost sancționate în cursul zilei de miercuri, 14 noiembrie a.c. (valoarea totală a sancțiunilor este de peste 67.000 de lei), aproximativ 20% au fost sancționați pentru opriri sau staționări neregulamentare pe principalele străzi și bulevarde.

De asemenea, au fost constatate și 46 abateri de la prevederile H.C.L nr. 184/2013 privind îmbunătățirea activităților de gospodărire, protecția mediului, întreținere și înfrumusețare. În această situație s-au aflat patru constănțeni care au fost sancționati contravențional cu suma de 400 lei, fiecare, deoarece depozitaseră diverse obiecte pe domeniul public al unității administrativ teritoariale în scopul “rezervării” unui loc de parcare.

„Solicităm cetățenilor să sesizeze aspectele legate de ocuparea cu diverse obiecte și fără drept a domeniului public al municipiului Constanța la numerele de telefon 0241/484205 sau 0799/606142(WhatsApp), iar dispecerul de serviciu va trimite un echipaj pentru verificarea celor semnalate.

Numai împreună putem asigura un climat public civilizat și în siguranță în municipiul Constanța!”, au transmis reprezentanții Poliției Locale Constanța.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cand faci sesizare o dau la intorsatura...de parca s-ar crede la Buzau.
0
0
Tudorel Dogaru nu vede nici macar ca in panarama aia de cladire de pe str Amzacei unde functioneaza Politia Locala nu exista locuri de parcare ...totul este o harababura ...totul arata a ghetou...
1
0
Tudorel Dogaru nu vede Eximia, Raiffaisen Trocadero,Raiffaisen de langa City, Integra, Mrini, notarii din Tomis III...
0
0
Noul regulament al parcarilor rezidentiale este atacat, suspendat deci... In ce baza se dau amenzile daca sunt ridicate placutele?
0
0
mda cand te improprietaresti singur pe spatiul iei amenda dar cand altii arunca gunoaie pe spatiul public de langa proprietatea ta tot tu iei amenda, pai zi bai primar de cacao cum e - sunt sau nu sunt proprietar pe spatiul public? sau pe spatiul public eu numai obligatii iar tu numai drepturi? pe vremea lui pastaie nu era asa-plateam taxa pe locul de parcare si aveam locul asigurat, nu plateam nu aveam, plateam taxa pe gunoi mare ce-i drept, primaria facea curat pe domeniul ei din jurul blocului. de cand a venit boul asta de fagadau e dezastru. e timpul sa amintim psd cui datoreaza puterea.
2
0
Aceeasi moda de a rezerva locuri pt sefuti o au si marinaretii de la academia navala, comandamentul flotei si restul de pe str. Fulgerului. Au efectuat si lucrari pe domeniul public, pun tot felul de table si bidoane care pun in pericol siguranta tuturor. Se poate verifica noaptea sau dimineata devreme, inainte de aparitia la munca, cand stau fraiericii si muta tablele pt a parca sefu masina. Au curtile goale si parcheaza haotic in zona.
1
1
faceti dracului o lege a parcarilor. daca am luat loc de parcare pai tata sunt stapan pe el atata timp cat e platit. nu vine altul parcheaza pe el si daca te iei de el tot tu pici pe locul doi
0
0
Nesimtitii de soferi parcheaza in dreptul portilor si optureaza accesul in curte pentru diverse mijloace de locomotie. Proprieterul ce sa faca ?; sa stea cu miinile in sin?Rezolvati situatia parcarilor , nu unblati cu prostii.Soferii nu respecta nici o cutuma scrisa ,sau nescrisa.
0
6
care ai pus o piatra in fata portii mele ?
2
1
Este corect ! Daca nu esti atent sau la intuneric risti sa iti avariezi masina !
1
0
Foarte bine . bravo. Mooye psd mooye psd mooye psd.
13
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920