REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

ȘANTAJ și AMENINȚĂRI cu MOARTEA între FRAȚI din cauza unui TEREN!

ȘANTAJ și AMENINȚĂRI cu MOARTEA între FRAȚI din cauza unui TEREN!

Replica API 6 noiembrie 2020 | 00:00 3202

Cristian Rorman este cunoscut cu antecedente penale, de dată recentă fiind condamnat pe fond, cu suspendare, pentru că a agresat un șofer de microbuz. Însă, iată că și alte fantome din trecutul lui ies la iveală. Este vorba despre un dosar penal în care a fost judecat pentru faptul că și-a amenințat și șantajat propriul frate din pricina unei bucăți de teren.

Cu ocazia audierii persoanei vătămate, aceasta a declarat că a vândut un teren dintr-o moștenire, împreună cu mama, sora și fratele său. Pentru că i se cedase o cotă parte din teren de către un văr, acesta a încasat o sumă mai mare de bani cu ocazia perfectării tranzacției. Bărbatul a mai spus că, ulterior acestei tranzacții, a început să primească mesaje pe telefonul mobil de la fratele său, inculpatul Cristian Rorman, în care acesta îl amenința cu acte de violență îndreptate împotriva sa și a bunurilor sale, în cazul în care nu îi remite suma de 5000 lei, inculpatul susținând că acești bani i se cuvin.

S-a dus cu toporul...

Persoana vătămată a mai declarat că, în timp ce ea era plecată de la domiciliu, fratele său s-a deplasat la locuința socrului său și a amenințat-o cu moartea, prin intermediul soției sale, în cazul în care persoana vătămată nu îi remite suma de 5000 lei. Chiar a scos un topor, la un moment dat. Pentru dovedirea celor sesizate, a pus la dispoziția organelor de poliție un număr de 16 (șaisprezece) mesaje tip SMS primite pe telefonul mobil personal de la fratele său Cristian Rorman.

Totodată, Cristian Rorman i-a provocat distrugeri autovehiculului fratelui său, existând o plângere la Poliție în acest sens. Rorman și-a recunoscut faptele, fiind condamnat la un an și șase luni cu suspendare. Însă, după ce va rămâne definitivă și condamnarea din dosarul în care a agresat un șofer de microbuz, cel mai probabil că se va alege cu o condamnare în regim de detenție.

Citește și: BEAT MORT, a BĂTUT un ŞOFER de MICROBUZ pentru că REFUZA să îl ia din STAŢIE

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
e un preambul pentru fapte si mai grave, este de neinteles cum poti stopa o infractiune cu o ...amenintare !
1
0
Din momement ce toata ziua avem in presa cazuri de indivizi care fac tot felul de grozavii ,dar iau pedepse cu suspendare ,atunci si unul simplu va intelege ca poate face orice.Omul asta nu va intelege nicidata de ce trebuie sa mearga la inchisoare pt ca zgariat o masina sau a aruncat niste vorbe .iar altul care a omorat un om conducand o masina beat va sta acasa.
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218