REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.2° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
11.2° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

SCANDAL cu BÂTE în fața unui bar! Ce au decis judecătorii!

SCANDAL cu BÂTE în fața unui bar! Ce au decis judecătorii!

Replica API 28 septembrie 2019 | 00:00 301

Judecătoria Constanța s-a pronunțat într-un dosar, condamnându-i pe V.I.C. la 10 luni cu suspendare și pe L.M.C. la 1 an și 4 luni. Decizia nu este defintivă și deja a fost înregistrat apelul, care urmează a se judeca pe 5.12.2019. Este vorba de un dosar în care cei doi au fost trimiși în judecată pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice și lovirea sau alte violențe.

Mai exact, o persoană a formulat plângere penală cu privire la faptul că în noaptea de 16 spre 17.06.2017 a fost agresat, fiind lovit în cap și în zona picioarelor. Persoana vătămată a arătat că în seara respectivă se afla în sala de jocuri din barul Liquid Caffe din Eforie, când a văzut cum au oprit 3 mașini, din care au coborât 6 persoane înarmate cu topoare și bâte. În momentul în care a observat că doi indivizi se îndreptau spre el, s-a speriat și a fugit către un restaurant, potrivit rolii.ro, dar a fost ajuns din urmă și agresat fizic. În declarația dată persoana vătămată a arătat că se afla împreună cu mai mulți prieteni la un local, unde sărbătorea ziua unei prietene. La un moment dat au venit cu un autoturism marca Volkswagen numiții L.S. A., V.I.C. -fratele sărbătoritei și încă un prieten de-al lor. În momentul plecării acestora de la petrecere au fost însoțiți de A.G. A mai declarat că s-a temut pentru siguranța fizică a numitului A.G., motiv pentru care i-a solicitat lui D.C. să-l sune, să-i spună să rămână în Techirghiol, deoarece vor veni ei să îl ia de acolo. Persoana vătămată a plecat cu mai mulți prieteni, iar când au ajuns în fața barului Liquid Caffe au oprit mașina pentru a saluta niște amici prezenți în acea zonă. În timp ce stăteau de vorbă, au venit cu două mașini, care au oprit brusc pe mijlocul străzii, mai multe persoane, care au coborât din autoturisme. Atunci fugit spre restaurantul Dromas și magazinul Doi Pași în momentul în care l-a văzut pe inculpatul L.M. C., cu o bâtă în mână și îndreptându-se spre el. Când a ajuns la intersecția dintre cele două localuri, a fost lovit cu bâta de două ori peste piciorul stâng de către inculpatul L.M. C., apoi a fost lovit în zona capului de către o persoană necunoscută, iar ulterior și-a pierdut cunoștința. A mai arătat persoana vătămată că și-a revenit în ambulanță.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
NU STII SA DAI NUMELE INTREG!!
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212