REPLICA ONLINE CONSTANTA

9° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
9° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

SCANDAL cu BÂTE într-o discotecă din Constanța!

SCANDAL cu BÂTE într-o discotecă din Constanța!

Replica API 7 februarie 2017 | 12:51 772

Scandal de proporții într-o discotecă din județul Constanța. Mai mulți tineri aflați sub influența băuturilor alcoolice au dat năvală înarmați cu bâte și au lovit mai multe persoane și au distrus bunuri. Tudorel Guță, de 23 de ani, Ionuț Burnaz, de 26 de ani, Ion Horțea, de 18 ani, și Ionuț Daniel Flueraru, de 19 ani, au fost încătușați de oamenii legii.

Urmare a cercetărilor efectuate în cazul unor infracțiuni de loviri sau alte violențe, amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice, portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, polițiștii din cadrul Secției 6 Rurale Cernavodă, Postul de Poliție Rasova, i-au identificat și reținut pe Tudorel Guță, de 23 de ani, Ionuț Burnaz, de 26 de ani, Ion Horțea, de 18 ani, și Ionuț Daniel Flueraru, de 19 ani, din localitatea Rasova, județul Constanța, bănuiți de comiterea faptelor.

Astfel, la data de 5.02.2017, ora 00.50, cei patru tineri, aflați sub influența băuturilor alcoolice ar fi lovit cu obiecte contondente (bâte), pe terasa unei discoteci din localitatea Cochirleni, ce funcționează pe societatea s.c. Vantes Café SRL, mai multe persoane aflate în zonă. Cele patru persoane au fost reținute pe bază de ordonanțe și au fost introduse în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, după care au fost prezentate procurorului de caz pentru dispunerea măsurilor legale. Menționăm că tinerii nu au antecedente penale, dar sunt cunoscuți ca scandalagii.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dumnezeu e sus ma si el le aseaza pe toate. Nu mai injurati si va bagati pula in rasoveni . fiecare cu treaba lui .
0
0
Hortea....nu te vorbeste nimeni de rau...doar ne amuzam de tine...iti multumesc ca ai facut posibile aceste comentarii, acum stim cu totii ca rata de analfabetism in Rasova este in continua crestere.
0
0
Sa stiti ca cine ia facut tarani flamanzi mai bine uitativa la voi nespalati daracu si oricum tarani astia va trage la muie oricand si la orice ora
0
2
Tarani nu ai ce le face, astia habar nu au pe ce lume traiesc sau in ce secol suntem, toti rupti de foame se cred mari smecheri, ei vin in plm cu sape si bate ca acum 150 de ani cand era ca si acum la tara, nu o sa evoluati deloc, nici ca gandire nici ca nimic, asa o sa muriti, rupti de lume si realitate, inchisi in case de chirpici.
0
1
Scursurii ...viermi intestinalii!!!
0
0
Salut tuturor ! Vreau doar sa va spun ceva la toti care ne.au vorbit de rau .!!! Va trag la muie tutor oricand
5
3
Bai analfabetilor, mai intai invatati sa scrieti si apoi comentati. Va dati aiurea cu parerea si oricum in Cochirleniul ala sunteti numai flamanzi, niste gunoaie, nimic altceva
5
0
Ba astia care ii vorbesc de rau pe cei din rasova sa stiti ca sunteti niste lepre nici nu ii cunoasteti si vorbiti aiurea taceti dracu da pisati
2
1
Ai dracu batausi,mari smardoi se dau si daca ii vezi nu au un corn in stomac.Parlitii naibii.Poate va potoleste si pe voi cineva.
1
0
VEATZA LA TARA E GREU
2
4
Tot vb de Rasoveni ca sunt plosnite si nu mai stiu ce...dar mai bn asa decat alcolisti ca voi care nu va mai controlati.Tot tineretul din Cochirleni pacat de voi ca aveti o varsta frageda si va aduna parintii de pe jos si va duce in casa ca voi nu sunteti in stare.Cel putin 80% va cunosc perfect si asa faceati si cand veneati la Rasova....asa ca nu mai vb ca tot voi va faceti de ras.
4
1
"Discoteca din constanta" care de fapt este o bomba din cochirleni!
6
1
Rasoveni o sa va dea clasa mereu si asa sunteti niste inapoiati mintali
6
4
N au creier!
1
1
Domnul Vasile putem sa venim si noi in vizita?
3
0
cum zicea paunescu,asta e caciula mea,inainte vreme la discotecile,acuma cluburi comunale,nu exista sambata,fara o lupta inter satesti,dar urate,maciuci,lanturi,tractoare,fara ele, de unde distractie
1
1
Sa le sugeti pula la toti rasovenii si daca nu aveti loc de noi va asteptam in vizita
5
6
Niste scursuri
11
2
Tarani care asculta manele si apoi se bat. Astia nici nu stiu cum e in Constanta,inca traiesc in lumea lor de comuna
8
3
Tarani de ai lui iohannis de la USR
7
11
Niste tarani...
10
2
Oare credea vre1 din ei ca o sa scape ?
6
1
Da ma si pe voi ce va potoleste?? Mata
4
5
sa faca scandal
6
5
Pleosnitele alea sunt a lui Ma-ta, nu a lui Iohanis !
9
11
discoteca? poate ati vrut sa ziceti maneloteca
10
2
astia-s alu drinca de la rasova ii scapa tata lor drinca consilieru
9
2
Da sigur Rasovenii dar voi cei din Cochirleni ati uitat ce faceati cand veneati la Rasova la discoteca ca va imbatati pana va pisati pe voi si cautati mereu scandal.vedeti-va pe ale voastre si dupa aceea vb de altii.
5
6
Protestele sunt de vina, s-a umflat tarata in ei!
12
13
Nu au antecedente ?????semneaza la politie fratilor..si nu erau numai 4 dragilor huliganii astia se string cite 20 .la puscarie cu ei ...pe rasoveni nu ai potoleste nimeni???
13
8
plosnitele astea sunt a lui Iohannis.
13
21

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212