REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

SCANDAL în AUTOBUZ din cauza MĂȘTILOR de PROTECȚIE. VIDEO

SCANDAL în AUTOBUZ din cauza MĂȘTILOR de PROTECȚIE. VIDEO

Replica API 22 august 2020 | 00:00 2495

Masca de protecție folosită în spațiile închise, igiena și distanțarea socială, rămân principalele măsuri de protecție împotriva răspândirii coronavirusului. Totuși, nu toată lumea înțelege acest aspect și, deși majoritatea constănțenilor respectă măsurile impuse, există și excepții. Astfel, o persoană nu avea sau nu dorea să poarte masca, lucru care a stârnit mânia unei femei care ar fi vrut ca acesta să fie coborât din autobuz.

Femeia aflată împreună cu nepoata ei apostrofează toate persoanele care urcă în autobuz fără mască, lucru care îi face pe ceilalți oameni din autobuz să intre în conflict cu ea, totul culminând cu cererea unei alte călătoare ca nepoata femeii, în vârstă de 2 ani, să poarte masca.

Totul se termină în momentul în care cei doi coboară din autobuz însă conflictul se pare că ar fi continuat între cei doi.

VIDEO:

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Noroc cu Ceausescu ca ne-a civilizat cat de cat. Altfel, eram niste maimute care ne bateam intre noi cu bete si stiuleti de porumb, din lipsa de banane. Poate din cauza asta nu importa Ceasca banane.
6
0
Sunt unii care niciodata nu sunt intrbati de bilete pentru nu le au si niciodata nu poarta masca si nici n-are nimeni curajul sa- corecteze.Vesnic este ales cite un acar paun pe care-si varsa toate frustrarile cite unul mai exigent.................e trist!
8
0
Pandemia la romani creaza dezastru la fel ca unii care detin diploma de facultate si fac pe grozavii! Fiecare trebuie sa-si vada propriile defecte!
8
1
trebuie sa porti masca in autobuz dar e ciudat sa faci educatie altora cand copilul pe care il ai in grija nu poarta masca!
6
6
Este imposibil ca in cateva luni,fie ele si de pandemie,sa educi oamenii. Vrem o tara ca afara dar sa ramanem tot aroganti cretini si agresivi,hoti si smecheri de doi lei. Nu se poate. Cine se fereste sa o faca,insa incercarea de a convinge boul sa nu mai fie bou este inutila si chiar periculoasa. Lasati jivinele asa,poate unele din ele chiar vor da coltul de la virusul asta aroganta si nesimtirea lor va fi uitata la nici trei zile dupa inmormantarea lor.
11
3
Daca nu ii convine,de ce nu sta acasa? Acolo ar fi in siguranta,muratura !
6
11
Comunistilor ati distrus tara poate scap am de voi
7
13

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614