REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Scandal în Breeze! Mai mulți tineri și-au împărțit pumni! Video

Scandal în Breeze! Mai mulți tineri și-au împărțit pumni! Video

Replica API 31 iulie 2022 | 00:00 10164

Încă un scandal a avut loc în clubul Breeze din stațiunea Mamaia! Două grupuri de tineri s-au luat la bătaie, fiind nevoie de intervenția agenților de pază pentru a fi aplanat conflictul. Precizăm că nu este primul scandal de acest fel, încă unul fiind înregistrat și în luna mai, când victimă a fost Bogdan Mocanu.

Totul s-ar fi petrecut în acest weekend. După cum se poate observa și în imagini, un scandal imens s-a iscat. Mai mulți tineri, împărțiți în două grupuri, au început să-și împartă pumni și picioare. În "vârtejul" din club au fost cuprinse, la un moment dat, și fete. Au intervenit agenții de pază pentru aplanarea conflictului.

Amintim că au mai avut loc scandaluri în Breeze. Unul dintre acestea a fost în luna mai.

Video:

Mai exact, în dimineața de 14 mai a.c., în jurul orei 3.15, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, s-au sesizat, din oficiu, cu privire la faptul că un bărbat, care părăsea incinta unui club din stațiunea Mamaia, prezenta o rană la nivelul brațului. Potrivit informațiilor noastre, este vorba despre clubul Breeze. Conform primelor cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în urma unui conflict spontan, patru persoane l-ar fi bruscat pe bărbatul de 24 de ani, moment în care una dintre acestea l-ar fi agresat fizic cu un obiect tăietor-înțepător. Victima a fost cântărețul Bogdan Mocanu, iat agresorii erau inclusiv din clanul Chira.

Detalii aici: Imagini de la scandalul cu macete din clubul Breeze din Mamaia! Victima este Bogdan Mocanu! Video

Interlopi din clanul Chira, implicați în scandalul cu macete din clubul Breeze

L.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nu mai primiti agricultorii in club
1
0
s.a umflat fasolea in voi?merget ba inainte la traseiste,iesirea din tuzla,sa va goleasca,apoi va duceti in discoteca,agricultorilor!
1
0
Niste fraieri cocliti, drogati si sparti in anus
1
0
Besi cu comentariile tale de rahat...
1
0
Eu am observat ca de la un an la altul numarul consumatorilor de droguri si tupeul baietilor de bani gata,cocalarilor al interlopilor si alte lighioane dastea creste continuu si in acelasi timp in rapoartele de activitate pe care le prezinta politia la fiecare sfarsit de an activitatea lor"a politistilor"arata impecabil. Poate voua vi se pare ca lucrati foarte bine mai militienilor dar rezultatul munci voastre se vede si nu arata bine deloc.
2
0
Loc infect,patron infect! R****n Iacob!!
2
0
Toate aceste magazii denumite Cluburi sunt destinate comertului de droguri acoperit ! Inchideti-le in plm. ca doar nu sunt institutii de cultura !
1
0
Ce se agita ,,,bategarzii" cand se bat niste copiii.La ciorile lui Sedan din piata se faceau ca nu vad bataia.
1
0
La ce fauna bipeda populeaza locurile acelea,nu e de mirare sa iasa cu conflicte . Acesta e specificul unei mari categorii de decerebrati .
3
0
cred ca impartitul de pumni a devenit singura distractie in j*****a Mamaie . S-au luat probabil de la sampania cu artifica .
3
0
Tineretul din ziua de azi nu stie sa se distreze civilizat. Asta este atmosfera din cluburi, consum excesiv de alcool, droguri dupa care violenta cit tine.
1
0
jocurile de ...noroace sunt singurele locuri fregventate de tineretul,muncitor! la mare , la munte!
1
0
Toti paznici....in fruntea lor filip......doar de poze ca in rest...droguri nu sunt.....ce sa mai.....
2
0
Asa se intampla daca ii primesc pe aia din Cogealac la club.
1
0
S a umflat danonino si tediul in ei. Toti copiii corditi au inceput sa vina in cluburi
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108