-0.6° Constanța Sâm., 28 Ian. 2023
Anul XX Nr. 6257
-0.6° Constanța Sâmbătă, 28 Ianuarie 2023 Anul XX Nr. 6257

SCANDAL în ȘEDINȚA de CONSILIU Local, pe tema echipamentelor pentru exerciții fizice, din PARCURI

Replica API 14 octombrie 2021 | 00:37 1437

Schimb de replici între aleșii locali! Consilierii USR, Dumitru Caragheorghe și Mirela Garip, l-au atacat pe Costin Răsăuțeanu, liderul de grup al consilierilor USR, în cadrul ședinței extraordinare. Mai exact, Răsăuțeanu nu a considerat că un proiect inițiat de Cătălin Iacob este unul ce merită pus pe ordinea de zi și că este un „exercițiu ieftin” dorința consilierilor USR de a monta echipamente pentru exerciții fizice, inclusiv de tip calisthenics, în parcurile din municipiul Constanța.

După 20 de ani de administrație PSD, Constanța va avea nevoie de ample lucrări pentru a a aduce municipiul la ceea ce cetățenii își doresc. Cu toate acestea, nu este ședință de Consiliu Local în care să nu existe confruntări și atacuri între partidele aflate în opoziție. De exemplu, și proiectul de hotărâre privind aprobarea necesității și oportunității amplasării de echipamente pentru exerciții fizice, inclusiv de tip calisthenics, în parcurile din municipiul Constanța inițiat de consilierul Florin-Cătălin Iacob a stârnit controverse între consilierii USR și Costin Răsăuțeanu, consilier din parte PSD.

Magnum BET - Ad.
Magnum BET - Ad.

Iată schimbul acid de replici dintre consilieri

„Cine se pricepe cât de cât la administrație și știe cât de cât pentru un astfel de demers era suficient un referat, o achiziție, iar aceste echipamente puteau fi montate. Iar mi se pare un exercițiu așa, ieftin, și cu părere de rău cred că nu ăsta trebuie să fie nivelul de comportament în Consiliul Local. Trebuie să devenim responsabili și să venim cu proiecte într-adevăr”, a declarat Costin Răsăuțeanu, consilier PSD.

Costin Răsăuțeanu

În replică, consilierii USR au luat cuvântul și au declarat: „Domnului Răsăuțeanu i se pare serios să voteze pentru ceasuri stradale și altele și nu i se pare ok să voteze niște proiecte care pot fi realizate pe fonduri europene. Aceste echipamente din parcuri pot fi prinse și pe diverse acte de finanțare europeană”, a spus Dumitru Caragheorghe, consilier local și lider al partidului USR.

Dumitru Caragheorghe

Garip: „Sunt uimită de impertinența dumneavoastră”

„Domnule Răsăuțeanu ați spus că cine se pricepe la administrație știe niște lucruri. Dumneavoastră vă pricepeți la administrație? După cum arată orașul după 20 de ani de guvernare PSD pare că nu vă pricepeți pe loc. Sunt uimită de impertinența dumneavoastră. Orașul arată foarte rău și arată foarte rău din cauza guvernării PSD. Vă rog să nu mai spuneți că vă pricepeți la administrație pentru că nu vă pricepeți deloc. Nu mai căutați pretext să nu susțineți proiecte bune”, a spus Mirela Garip, consilier USR.

Mirela Garip

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Ti-a placut articolul?

COMENTARII

Urmariti reportajul Recorder- marele alb
1
0
sunt toti niste rahati pe talpa mea
8
0
Mireluto, ia zi-ne tu scumpo, cum e cu administratia asta...
10
4

REPLICA

LOTO

6/49
494234281137
5/49
288635422
joker
44191422011