REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° ConstanÈ›a Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
11.4° ConstanÈ›a Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

SCANDAL ÎN TOMIS III ÎNTRE DOI CERȘETORI! AMENINȚĂRI CU PIETRE ȘI FURT!

SCANDAL ÎN TOMIS III ÎNTRE DOI CERȘETORI! AMENINȚĂRI CU PIETRE ȘI FURT!

Replica API 3 octombrie 2018 | 00:00 251

Ionuț Cosmin Mandan este o mai veche cunoștință a oamenilor legii, el fiind condamnat, în trecut, și de Tribunalul Botoșani. Acum a primit doi ani cu executare pentru tâlhărie, la care s-a adăugat și pedeapsa de 3.600 lei amendă penală. Este vorba despre un scandal izbucnit în Tomis III, în vara acestui an.

Mai exat, dosarul a fost înregistrat la Judecătoria Constanța pe 11.07.2018, iar el a fost condamnat în septembrie. Decizia nu a fost definitivă și a fost depus apelul. Totul a avut loc în cursul zilei de 6.06.2018, în jurul orei 17.30, în timp ce o femeie se afla pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, în dreptul magazinului de ziare situat vizavi de City Park Mall.

Astfel, aceasta, care este de etnie romă și care obișnuia să cerșească în zonă, a avut un conflict verbal cu un tânăr, care și el cerșea în zonă, pe motiv că ar fi băut apă din sticla sa, lăsată pe bordură. În timpul conflictului, tânărul a luat o piatră, cu care a amenințat-o, iar ea, de frică, a încercat să se refugieze în magazinul de ziare, scoțând în același timp telefonul mobil, marca LG, model K4, cu intenția de a suna la 112. Tânărul i-a smuls apoi telefonul din mână și a fugit.

Ulterior, în data de 7.07.2018 a plecat în căutarea lui, împreună cu nepotul său, găsindu-l în zona Autogării Nord, lângă magazinul Lidl, potrivit rolii.ro. L-a recunoscut după îmbrăcăminte și după fizionomie. Nepotul ei l-a prins de o mână, iar altcineva a apelat 112.

Persoana vătămată a menționat că valoarea prejudiciului este de aproximativ 500 de lei. Totul a fost confirmat de către imaginile suprinse de camerele de luat vederi ale chioșcului. Audiat fiind, inculpatul a declarat că, în ziua cu pricina a observat o persoană de etnie romă pe iarbă, vizavi de City Park Mall, care avea lângă ea un bidon cu apă. I-a cerut voie să bea și ea l-a lăsat.

Apoi i-a reproșat că bea prea mult, cerându-i să se oprească. Cum nu a ascultat-o, ea a luat o creangă de copac și a început să-l amenințe. Apoi și el a luat o piatră și a ieșit ditamai tărăboiul. Când femeia a scos telefonul să sune la Poliție, el, fiind flămând, după cum a declarat, a decis să i-l fure. Apoi a fugit și a oprit oameni pe stradă, reușind să vândă bunul unui tânăr, cu 50 de lei.

Și-a cumpărat mâncare de 25 de lei, și a păstrat 25 de lei pentru a doua zi, de dimineață. Noaptea a dormit în canalizarea din zona Serviciului Județean de Medicină Legală, iar a doua zi, de dimineață, și-a cumpărat de mâncare, de restul banilor. Apoi a plecat din nou la cerșit.

În data de 07.06.2018, în jurul orei 13:00, cerșea în zona Autogării Nord, când a simțit că îl prinde cineva de gulerul tricoului. S-a întors și a văzut-o pe femeia căreia îi luase telefonul în ziua precedentă. S-a tras și a încercat să fugă, însă nu a reușit, pentru că l-a prins apoi un tânăr de etnie rromă, ce o însoțea pe femeie. Ei au anunțat atunci poliția. Inculpatul a precizat că recunoaște și regretă sincer cele întâmplate.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nici macar locuri in penistenciare nu avem. noroc cu oioropa
2
1
Asa sa batem cersetori sa nu mai stea sa cerseasca asa scapam de ei dp drumuri
5
0
Alte stiri nu aveti?!
4
4

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468