REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.5° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
16.5° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

Scandal într-un bar! Tânăr CONDAMNAT după ce a bătut un liceean din cauza unei fete

Scandal într-un bar! Tânăr CONDAMNAT după ce a bătut un liceean din cauza unei fete

Replica API 18 noiembrie 2019 | 00:00 558

O distracție între adolescenți organizată într-un bar din Constanța s-a încheiat pe patul de spital pentru un puști de 15 ani. Acesta a fost bătut de un coleg, din cauza unei fete. Agresorul, care era mai mare cu 3 ani, a fost dat pe mâna poliției, ulterior fiind condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare. Totul s-a petrecut în 2017, însă recent, agresorul și-a aflat pedeapsa.

În aprilie 2017, împreună cu mai mulți prieteni și colegi de liceu, S.Ș. a participat la o petrecere organizată de un coleg de-ai săi, la un bar din Constanța. În jurul orei 01.00, în timp ce dansa, s-a împiedicat și din cauză că s-a dezechilibrat, a atins-o din greșeală cu cotul în umăr pe o colegă. La un moment dat, a fost luat la bătaie de iubitul acesteia, în vârstă de 18 ani, la acea dată. Victimei i-a venit rău,a mers la baie și a observat că i se deplasează oasele mandibulei și scuipa sânge, resimțind o durere foarte puternică și a observat că nu putea vorbi decât dacă își sprijinea mandibula cu mâna. După ce s-a întors de la baie, s-a întins pe o canapea, moment în care agresorul l-a amenințat. Victima a plecat cu un taxi acasă, însă a început să-i fie din ce în ce mai rău, iar părinții au dus-o la spital cu fractură de mandibulă, fiind internet 3 zile, unde a suferit și o intervenție chirurgicală. Agresorul a fost dat pe mâna poliției, fiind deschis un dosar penal pentru lovire sau alte violențe. Bătăușul a fost trimis în judecată, iar în fața magistraților, colega lui S.Ș, din cauza căreia a mâncat bătaie, a relatat faptul că partea vătămată consumase alcool și că, în timpul petrecerii, îi făcea avansuri, dansa în apropierea ei, cu gesturi foarte largi și necontrolate, iar la un moment dat iubitul fetei a sărit la bătaie. Magistrații au constatat că agresorul provine dintr-o familie organizată, în cadrul cărora membrii se sprijină reciproc, este angajat ca ucenic bijutier, iar familia sa are o imagine bună în colectivitate. Nu este cunoscut la nivelul Secției 5 Poliție Constanța ca fiind implicat în activități antisociale, iar în referatul de evaluare s-a precizatcă inculpatul prezintă un risc de recidivă mic. Magistrații i-au aplicat măsura educativă a supravegherii pe o perioadă de 3 luni pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe. Acesta a formulat recurs, la Curtea de Apel Constanța, pe 15 noiembrie, fiind stabilit un prim termen de judată pentru 27 februarie 2020.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tiganasii aia care umbla in haite , nemancati si imputiti care umbla sa fure sau imbarlige fete minore.
5
0
daca cel batut era fiul judecartoarei ??????condamnat inculpatul la inchisoare ,asa inculpatul este integrat in afacerea familiei,bijutier......
8
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272