REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

SCANDAL într-un centru comercial din Constanța! S-a lăsat cu lovituri și dinți scoși!

SCANDAL într-un centru comercial din Constanța! S-a lăsat cu lovituri și dinți scoși!

Replica API 6 decembrie 2018 | 00:35 289

De la un schimb de replici s-a ajuns la pumni! Un bărbat a fost transportat la spital, iar altul a fost condus la audieri, lăsându-se cu măsuri preventive și dosar penal. Nefericitul eveniment a avut loc într-un centru comercial din Constanța!

sursa foto: cbsnews.com

În urma cercetărilor în cazul comiterii unei infracțiuni de loviri sau alte violențe, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție au identificat un bărbat, în vârstă de 33 de ani, bănuit de comiterea faptei, pe care l-au prezentat, la data de 4 decembrie a.c., Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, care a dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. Acesta, la data de 17 noiembrie a.c., ar fi fost implicat într-un conflict spontan, pe raza unui centru comercial din municipiul Constanța, în urma căruia ar fi agresat un alt bărbat, în vârstă de 45 de ani, care ulterior a depus plângere penală, având leziuni care au necesitat mai multe zile de îngrijiri medicale. Mai exact, totul s-a petrecut la orele amiezii, când agresorul se afla în incinta unui centru comercial situat pe bulevardul Tomis, moment în care a zărit-o pe fosta sa concubină alături de un bărbat. A intrat în vorbă cu acesta, s-au luat la harță și a început să-l lovească în zona feței cu pumnii. Victima a suferit mai multe leziuni (printre care și dinți scoși), iar medicii legiști au decis că are nevoie de 40 – 45 de zile de îngrijiri medicale. Cercetările continuă.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ai uitat sa precizezi ca este vorba de ti gani alba nezi! Sik tir!
2
0
Sa mori ars de viu !!!
3
0
E clar ca aici vorbim de rrromi indieni si turcime corcita ..cine putea sa faca asa ceva ...
13
1
Lectie de fiziologia sistemului nervos central sub influenta hormonilor adicatelea cum o iei in gurita cand lasi cel de-al treilea piciorus sa gandeasca in locul creierului.
4
0
bagati cocoselul la racoare
7
0
Prostia si smecheria se platesc, voi criticii pizdii, in imaginatia voastra democratica, traiti intr-o lume perfecta, fara sa realizati nimic notabil
4
5
Popor de tigani smardoi si cocalari
28
4
ce ti mai trebuie stomatolog? du te prin mall, ia o proasta de brat si sigur iti sare vreun cretin in cap din cauza ei...numai platesti nici medicul si mai obtii si profit. Clar cand numai am.chef de stat pe afara ma apuc de afacerea asta ..merita sa intorci pt oportunitati rare ca asta
19
2
Si toate astea pentru o pixda obosita ! De dinti imi pare rau !
30
1
Cei mai multi barbati nu inteleg ca daca o femeie a plecat de langa ei,nu mai are rost sa se cramponeze de ce a fost. A tine pe cineva langa tine cand stii foarte bine ca nu mai esti ,,alesul'' este dovada nu de barbatie,ci de pura cretinitate. Valabil si pentru dame. Prostii rezuma relatiile la posesiunea sexuala ca forma mecanica de a-si satisface nevoia de orgasme ,completata cu orgoliu idiot. Ori pentru fiecare exista variante in plus,cum se spune,fiecare fasole isi are umbra ei.
43
0
Nu cresc la loc, dar se vindeca ranile
16
1
Ce chestie ... nu stiam ca dintii scosi cresc la loc in 40-45 de zile !!!
15
5

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218