REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.9° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
22.9° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

SCANDAL între AGENȚII de PAZĂ și NEVACCINAȚI, la intrare în HIPERMARKET! Video

SCANDAL între AGENȚII de PAZĂ și NEVACCINAȚI, la intrare în HIPERMARKET! Video

Replica API 27 noiembrie 2021 | 00:03 31774

Maria Șandor Saioc și soțul acesteia, Marian Saioc, sunt cunoscuți pentru participarea lor la protestele legate, în special, de măsurile luate în contextul pandemiei de Covid- 19. Au fost și sancționați cu sume cuprinse între 16.000 și 21.000 de lei, însă cei doi nu se lasă, considerând că este vorba de un abuz. Militează împotriva restricțiilor din spațiile comerciale aplicate nevaccinaților (printre altele), motiv pentru care Maria Șandor a fost filmată în timp ce a intrat la Kaufland dar și Auchan, fără a avea certificate verde. Precizăm că Marian Saioc a fost membru AUR, dar s-a retras în vară, susținând că este nevoie să înființeze un partid nou, care să fie alături de popor.

Maria Șandor a fost filmată, zilele trecute, în timp ce a intrat în magazinul Kaufland din zona ICIL, în spațiul destinat persoanelor vaccinate. Nu a prezentat certificatul verde și a mers mai departe, însă agentul de pază s-a luat după ea. ”Domnișoară, domnișoară”, a încercat el s-o oprească.

”Nu aveți voie să intrați în această zonă, fără certificatul de Covid. Vă rog frumos…”, a spus agentul de pază.

”Spuneți-mi legea!”, a răspuns Maria Șandor, așa cum se poate vedea pe imagini.

”Deci se poate intra dacă nu ne supunem lor! Kaufland din Constanta (ICIL) am depus și o petiție, am făcut o cerere în care i-am rugat ca în 12 ore să scoată acele garduri! Vom merge din nou pentru a verifica dacă ne-au luat în considerare atât petiția cât și rugămintea. Constanța nu cedează! La fel trebuie făcut în toată țara! Nu suntem marionetele nimănui!”, a spus Maria Șandor.

Video:

Circ și la Auchan

Un episod similar s-a derulat și la Auchan, acolo unde, după un schimb de replici cu agentul de pază, atât Maria cât și Marian au intrat. ”Am reușit să intrăm, suntem în Auchan”, a spus Marian, după cum se poate observa în imagini. S-au plimbat prin centrul comercial, până când agenții de pază au spus că sună la 112. Însă, cei doi nu s-au lăsat, au depus o petiție și aici, precizând că nu sunt cobaii nimănui.

Conflictul a continuat și puteți urmări întreg episodul în video:

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mooie replica
2
3
Nu o sa vezi oameni inteligenti facand asa ceva, chiar daca sunt impotriva vaccinarii.
9
5
bai, eu plec din tara asta, e mai simplu.
6
3
dar eu ce sint elefant. n-o sa-ti vina sa crezi, dar si eu sint om si eu am dreptul sa nu ma imbolnaveasca tuta aia cu barba-su, ca sa ma pot duce la munca, sa am ce pune pe masa la familie, sa-mi platest lumina, intretinerea etc, sa pot duce o viata cit se mai poate de decenta in vremurile astea.
7
9
O scoteam afara ca pe sacii de cartofi
14
8
Presa relateaza circ, de fapt este vorba de drepturile omului, despre o discriminare pe fata pe care presa o sustine, despre independenta in presa nu se poate discuta atata timp cat directorii de publicatii, inclusiv ai vostri, sunt vanduti si forteaza sub amenintarea concedierii pe oricine lucreaza in publicatia lor sa ia parte la acest circ, facut de voi, mass media, rusine, amatori cu pretentii de jurnalisti.
24
8
cum au reusit un neamt si un arabitoi mincinosi sa ne desbine si sa ne umple de ura ! chiar nu vrem sa ne trezim !
26
10
De ce plm mai poarta masca daca e impotriva vaccinarii?
26
4
Bravo lor. Rusine tuturor care se cred superiori si accepta segregarea si ura.
25
12
vine ultimul update la covid...mai vorbim peste o luna... lol
20
6
Sa o f__em pe ma-ta.
24
14
Cei nevaccinati raspund de proriile vieti,nu trebuiesc sa fie opriti. Ei transmit virusul la fel ca si cei vaccinati ,doa ca la ATI s-ar putea sa crape in caz de boala sau sa crape dupa vindecare,din cauza sechelelor. Nu-i poti pbliga sa traiasca,daca ei nu vor.
42
18
Atunci cand oile se inmultesc , behaitul lor produce o larma de nesuportat . OILOR , DACA VOI ATI ACCEPTAT SA VA VACCINATI , INSEAMNA CA VA-TI PUS LA ADAPOST . CE TREABA AVETI VOI CU CEI CARE NU VOR SA SE VACCINEZE . CUM PUTETI SA SPUNETI CA NEVACCINATI VA POT INBOLNAVI CAND VOI DUPA MINTEA VOASTRA DE TURMA SUNTETI VACCINATI . Asta voi nu intelegeti si behaiti pentru ca atat va duce capu .
43
64
Lui Nicu: n-ai auzit de vinuri din prafuri? Just add water.
44
5
Am avut un comandant de companie acum forte multi ani. Saioc si ala, un sonat si ala. Se pare ca este in gene cu numele. Le-au pus astia ceva in nume.
20
8
Bachus sa traiasca, azi am fost la Kaufland sa-mi iau ceva sticle de vin , la rafturi era plin cu vin Murfatlar doc !!!, mi-am adus aminte ca acum vreo trei ani am trecut aproape de fosta Podgorie cu masina, am vazut ca mai erau 3-4 hectare de vita de vie , in rest stepa,,, cum massa mafrate sunt supermarketurile pline cu Murfalar?
27
2
Dosar de ofiter: Solcan Adrian . cautare pe yt si vedeti video
14
10
Agramati la plimbare!
48
10
Mda, circ .
49
12
nimic altceva. doar cersesc atentie, se dau importanti si vor sa para martiri, eroi.
75
20
Comentati slugilor impotriva unora care au coaie ,voi taceti si aplecati-va spatele!
39
80
"Daca esti un om care iti e frica si te supui". NF asta este si analfabeta, pe langa faptul ca cerseste atentie
75
20
"Hai sictir, de schiloada dracului!" "Nu pleaca nici liftul cu tine!" Ar fi spus Vadim.
66
28
Sunt disperati ca au strans amenzi de zeci de mii de lei ! Sa mearga voluntari la o sectie ATI DACA VOR SA DOVEDEASCA CEVA !
91
31
bag poolea in AUR si in toti auristii rusi
81
37
Magazinul este spatiu privat , deci nu faci tu ce vrei acolo.
96
32
niste circari ieftini .sper ca au fost la inmormantarea colegului lor de proteste .
91
47

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369