REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.6° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
18.6° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

SCANDAL între soți, la Constanța: a băgat furtunul în pod și a inundat casa!

SCANDAL între soți, la Constanța: a băgat furtunul în pod și a inundat casa!

Replica API 6 octombrie 2018 | 00:00 253

sursa foto: romania-actualitati.ro

O femeie din localitatea Poarta Albă a obținut un ordin de protecție împotriva soțului său, magistrații decizând ca el să fie evacuat temporar din domiciliu. Numai că bărbatul a depus apel, ce i-a fost respins de magistrații Tribunalului Constanța.

Prima instanță a constatat că, în prezent, părțile sunt despărțite în fapt, relațiile de familie sunt deteriorate, astfel încât cu privire la imobilul care constituie domiciliul comun al soților, acești a au efectuat un partaj de folosință, fiecare dintre cei doi ocupă două camere și o bucătărie, separate printr-un zid, având curți și intrări stradale separate.

Potrivit certificatelor medicale atașate la dosar anterior reclamanta a fost victima unor acte de agresiune, săvârșite de către pârât, leziunile traumatice suferite necesitând pentru vindecare câte 4-5 zile de îngrijiri medicale, stare de fapt ce a stat la baza emiterii unui ordin de protecție împotriva pârâtului din prezenta cauză, a cărui efecte au încetat până la data introducerii prezentei cereri.

Familia se află în atenția serviciului de autoritate tutelară din cadrul Primăriei comunei Poarta Albă, comportamentul violent al pârâtului față de soția sa și față de fiica minoră a acesteia, fiind monitorizat de către asistentul social (astfel cum rezultă din conținutul anchetei sociale aflate la dosar ).

Numai că bărbatul ar fi continuat să-și terorizeze soția, aceasta acuzându-l că a dus furtunul cu apă în pod și i-a inundat casa, iar altă dată i-a tăiat țeava de apă. Astfel, analizând situația, judecătorii au respins apelul pârâtului, ordinul de protecție rămânând valabil.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272