REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

SCANDAL la final de an: s-a trezit cu fostul soț în casă, care avea un BIDON cu BENZINĂ!

SCANDAL la final de an: s-a trezit cu fostul soț în casă, care avea un BIDON cu BENZINĂ!

Replica API 6 ianuarie 2020 | 00:00 334

O femeie din Constanța a ajuns în instanță în ultima zi din an, cerând ordin de protecție pe numele fostului soț, de care s-a despărțit recent, întrucât, după cum a spus ea, a continuat s-o hărțuiască, să vină la domiciliul tatălui ei, inclusiv cu un bidon de benzină, amenințând că va da foc.

Judecătorii i-au admis cererea, emițând un ordin de protecție prin care au dispus păstrarea de către pârât a unei distanțe de minim 200 m față de femeie, domiciliul și de locul de muncă al acesteia. Prezentul ordin de protecție a fost emis pentru durata de o lună, ce curge începând cu data de 31.12.2019 și se va sfârși la data de 31.01.2020. Interpelată fiind cu privire la aspectul dacă pârâtul consumă băuturi alcoolice victima a precizat că da, consumă băuturi alcoolice iar în ziua în care a intrat peste ea în casă era băut, îl cunoaște pe pârât când este băut și în momentul în care răspunde pârâtul la telefon își dă seama imediat. A arătat că bărbatul a intrat peste ea și copil în casă, și pârâtul în momentul când a vrut copilul să sune la Poliție a luat telefonul ei crezând că este al copilului și pentru a nu suna acesta la Poliție a reușit să-l scoată afară pe pârât. Arată că după aceia a reușit să sune la Poliție, a venit Poliția și s-au dus la secție, fiind adus și pârâtul de la domiciliul său. Femeia a pus că stă cu frică, ziua și noaptea stau cu ușile și porțile închise, este de meserie factor poștal și lucrează cu banii și îi este frică să meargă pe stradă pentru că agresorul are acest comportament doar când bea. Interpelată fiind cu privire la aspectul dacă a sesizat organele de poliție dea lungul timpul când a fost supusă acestor agresiuni, victima a spus că niciodată nu a depus plângere deși a fost bătută, dar nu a luat niciodată certificat medico-legal deși trebuia să ia dar a considerat că au doi copii. Însă, ultimul episod, și anume că a intrat cu bidonul cu benzină în casă, amenințând că va da foc, a făcut-o să ia măsuri. Bărbatul și-a recunoscut gestul, dar a adăugat că nu avea de gând să facă nimic și doar s-o intimideze.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Poza cu bidoanele este pentru incendierea Romei ?
0
0
Ba, cine va invata limba romana? Si ce handicapat va tine redactori acolo?
0
0
asculta fa:ia.ti un spray cu piper ptr ursi,de la magazinele de arme,de la noi sau bg.Tine un stingator cu Spuma linga usa intrare.Schimba yalele. Cind vine boureanul pe strada din spate,da.i cu spray in ochi,dar mult. Daca.l vezi pe linga casa,chemi politia. Bautura e circumstanta Agravanta!
2
1
Vai steaua si virgulele voastre...
3
0
Pai daca omul a recunoscut ca"a facut o gluma"domnul ar trebui arestat pentru gluma asta,caci se poate ca in viitor fostul sot sa isi faca curaj cu alcool si sa omoare femeia sau sa incendieze casa.
5
1
est si tu handicapat marine, nu credeam!
2
3
Alt dement care se crede stapanul pamantului. Locul tau este la beci, derbedeule !
4
4
Veniti fara zestre si furati banii barbatului. Cheltuiti milioane apoi tot cersiti. Femeia nebatuta e ca si calul nestrunit.
6
6

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614