REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
14.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

SCANDAL la LUV! Un client a intrat cu un pistol în club! A PRIMIT O AMENDĂ USTURĂTOARE!

SCANDAL la LUV! Un client a intrat cu un pistol în club! A PRIMIT O AMENDĂ USTURĂTOARE!

Replica API 3 decembrie 2018 | 12:32 1837

Polițiștii constănțeni au fost sesizați, duminică dimineață, în jurul orei 6,00, de faptul că în clubul LUV din municipiul Constanța, zona Dacia, a avut loc un scandal.

Ajunși la fața locului, oamenii legii l-au găsit în toaleta clubului pe Andrei Tudor Mădălin, un tânăr de 28 de ani, din Medgidia, aflat într-o stare avansată de ebrietate. Din primele informații, tânărul ar fi intrat în toaleta clubului, unde s-ar fi descărcat, din greșeală, pistolul de tip airsoft pe care îl avea asupra lui.

Faptul că arma s-ar fi descărcat a fost pusă pe seama stării avansate de ebrietate în care se afla tânărul. Chiar şi aşa, pentru că a utilizat o armă în spațiul public, a fost sancţionat cu amendă de 5.000 de lei, au precizat, pentru "Replica", oamenii legii!

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Care vreti sa stati de vorba cu pistolarul oparit de Medgidia ma gasiti foarte des la City Park Mall, sunt traficant de muraturi.
0
0
Clubul are termenu de valabilitate expirat.
0
0
baaa nu mai vindeti marfa la copii ma mizerilor,vira noi stim ca abea iti platesti leasingu la caruta dar laso mai usor,oricum mult nu mai duci !
10
0
toti fomisti,toate bagabelele sarace care le pute pizda a pesti si peste stricat,candidoase cu haine imprumutate de la prietene toti saracii cu aere de interlopi da ei n au batut nici covorul macar toti boschetarii lesinati de foame cu masini in rate si chirii cu restante la intretinere baga un live 3 poze sa arate la fraierii care nu ies la club ca ei. Sa va bag pulile in gat de nemancati
18
0
Sa mi se usuce pula si sa mi cada si sa imi moara la nastere viitorii copii. Sa moara toata familia mea arsa in ruine. Sa mor calcat de masina. Sunt o pizda care minte Sper sa mor cat de curand
3
1
O mizerie de club!
12
4
L am vazut pe Papacostea Alexandru cu cocaina in club la LUV era mort tragea linii pe bar cu 2 tigani
18
2
Budi te-au dat de gol astia ca esti poponar... urat din partea lor sa dea din casa asa cum vor ei hahaha
14
1
un cacat de club plin de pesti saraci care fac cheta la masa ,rable care vin 3 cu 50 lei si gasesc vreun fraier sa le dea de baut,poze sa arate la lume ce bine se distreaza si frigiderul e in coma acasa. Sa va trag muie
54
1
Realitatea, nu are nici o treaba cu postarea!!!
15
1
stie tot orasul ca ion budi e homosexual
33
5
De cand a ajuns bodega asta detinuta de motanelul ionut budi un soim inca in dulap si fratele unei coarde monumentale .. locatie de lux? in bodega asta vba celui de jos se srang doar bagaje obosite, pestii lor si copilaretul de pe la licee plus inca cateva babe la varsta a doua cautatoare de maciuca!
49
3
Foarte bine bodygard ce cauta ala cu pistolu acolo sa se duca in guvernu psd cu pistolu nu aici in luv bvo body
17
8
S-au umflat hemoroizii la bulani !
12
0
se vede cat e de periculos se vedee
7
0
Papacostea Alexandru vinde cocaina la club LUV in fiecare weekend, politia doarme, umbla si cu briceag plus este un tip tare periculos
39
0
Asta e -lumea buna- din Constanta. Si iti garantez ca ala ar fi plecat cu masina de acolo daca nu se intampla asta
21
4
Se.vinde.marfa.multa.acolo...
18
2
sigur Constanta daca nu se iau masuri , va ajunge rau, ca in vestul ....salbatec acum cateva secole!
17
0
faptul ca am plecat din acest jeg de oras denumit constanta a fost cea mai buna decizie..un jeg de oras cu jeguri de oameni...mult sub nivelul de educatie din vestul tarii...cocalareala, nesimtire, manelarie si snobism...doar astfel este catalogat orasul...din cauza constantenilor oamenii merg pe litoralul bulgaresc!
45
4
Iocul de intalnire al garoilor imputiti din cta si din satele aferente judetului, a prostituatelor de rang josnic, a femeilor rebele ce doresc aventuri, a pustanilor care vor sa devina la fel ca idolii lor, smecherii cu masa
58
2
Sa mearga la stomatolog si i se va rezolva problema!
13
2
Trebuia sa-i rupa si mana jegosului,acum mai sa umblii cu pistol la tine,dupa mai vii cu el si in club,te imbeti si mai omori pe cineva acolo.
24
0
Jeg de oras cta drogangii Medgidia oras linistit de pensionari si copii
8
27
Toti taranii si tataroii care put a seu de oaie sunt din medgidia,rusinea tarii
37
12
clubu satanistilor.
23
6
Locul unde se vand droguri mai ceva ca la Amsterdam . Aloooo politia ce faceti ? Antidrogu e buna spaga ?
48
3
o mizerie de club , doar jeguri de oameni pe acolo
61
0
Vai mama lor de parliti
37
1
Titlul comentariului poate induce in eroare, trebuia sa scrie: ca cautau acesti 2 tarani la oras. Paznicul si cu inarmatul p..ii. Mars la Medgidia si Basarabi, oparitilor.
39
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272