REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

SCANDAL la porţile firmei de ecarisaj din Ovidiu! Imagini horror

SCANDAL la porţile firmei de ecarisaj din Ovidiu! Imagini horror

Replica API 14 iulie 2017 | 00:54 875

Societatea care strânge câinii din judeţ şi îi adăposteşte la Ovidiu şi-a pus iubitorii de animale în cap! După mai multe tentative de a vizita adăpostul, oamenii au reuşit, ieri, să intre, pentru a vedea condiţiile în care sunt cazate animalele. Imaginile din interiorul societăţii private de la Ovidiu au fost rapid împrăştiate pe reţelele de socializare, comentariile fiind că animalele sunt ţinute în condiţii improprii, de coşmar!

A fost scandal la porţile centrului, oamenii solicitând imperios să fie lăsaţi să vadă unde ajung câinii adunaţi de prin judeţ. Au fost lăsaţi, într-un final, dar numai după ce la faţa locului au ajuns şi poliţişti, cât şi reprezentanţi ai Corpului de Control al Primăriei Ovidiu. Întreaga situaţie a pornit de la imagini scandaloase din acest centru, difuzate de o televiziune, dar şi după ce cadavrul unui câine a fost descoperit într-o ladă frigorifică.

De menţionat că între iubitorii de animale revoltaţi se numără şi cei de la Cernavodă, supăraţi că patrupedele sunt adunate de pe străzi. În această privinţă, Primăria Cernavodă a menţionat că există un contract legal încheiat cu societatea de la Ovidiu. Cei care doresc să recupereze câinii o pot face, evident, în termenii legii: să semneze că îi iau în grijă şi să îi ţină la ei acasă. De precizat că, în Cernavodă, un sondaj de opinie efectuat în rândul populaţiei a indicat că cei mai mulţi dintre cernăvodeni nu doresc să mai vadă câini fără stăpân pe străzi.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nu e deloc un subiect infinit - e chair foarte finit - normalitate contra scarbosenie in functier de cine castiga olumea va supravietui sau va pieri pe mana psihopatilor - FOARTE BINE CU ACEL CUSTI - SA-I bage pe zoofili in ele dupa ce termina cu javrele.
1
1
Pro si contra iubitori de animale e un subiect infinit....va certati degeaba e ca si cu subiectul gay lor ...pro si contra
1
2
Tot raul spre bine.Unele centre de ecarisaj au propriile abatoare, nu ti-ai recuperat ghioarla in 14 zile ajunge hrana la zoo&circ si sunt fericiti crocodilii, lupii, leii!
3
2
Mereu ati sustinut hingherii. Voi si adunatura de otrepe care se tem, cica, pentru plozii lor. De fapt sunteti niste nenorociti care n-ati iesit din propria voastra stare de animalitate. siktir!
5
8
Ana, se plateste doar de catre cei ce au sansa - prin suferinta, e drept- de vindecare a sufletului ! Cei care sunt pierduti, vor fi pierduti si dincolo, fara posibilitate de amnistie!
3
2
Cine omoara caini sa fie muscati de ei in vesnicie in iad...Sa muriti criminalilor, in chinuri,,,,voi si tot neamul vostru ,,sa fiti blestemati
8
4
ffffffffffffffffff
0
0
sa faca fripturi sa vanda pe litoral,,,jupuiti,
3
8
Cine a scris articolul suge pula...Bine de tot.
4
6
'in ce hal" ?! orasul Ovidiu a ajuns intr-un anume fel, care este departe de "hal"! cand mor oameni devorati de caini, nu va lamentati in "halul" asta, cand mor oameni de foame, nu va pasa, cand copii sunt abandonati in ghene de gunoi, e o simpla stire de la ora 5. Halal oameni! Sa lasam cainii sa se inmulteasca si oamenii sa moara - planeta cainilor! Halal societate..
12
13
in ce hal a ajuns acest oras. RUSINE RUSIN
12
5
Confirm...Si dupa ce sunt impuscati in cap, hoiturile puturoase trebuiesc arse....
6
3
Astia de la ovidiu sunt niste animale fara suflet, conteaza doar banu la ei. Patronii trebuie impuscati in cap
12
7

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108