REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Scandal monstru cu un autostopist, la Vama Veche!

Scandal monstru cu un autostopist, la Vama Veche!

Replica API 3 iunie 2022 | 21:01 2304

Marius Bogzeanu a fost condamnat la 2 ani de închisoare cu suspendare pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală, în timp ce Pavel Antică a fost condamnat la 1 an de închisoare cu suspendare pentru săvârșirea infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere. Sentința a fost dată de Judecătoria Mangalia, pe 31 mai 2022 și nu este definitivă. Marius Bogzeanu este acuzat că, aflîndu-se în Vama Veche cu un prieten, l-a lovit pe fratele lui Pavel Antică cu pumnii în față. Conflictul a izbucnit după ce Pavel Antică a refuzat să îi ia pe inculpatul și pe prietenul său, în mașina pe care o conducea fără permis.

Conform probatoriului administrat, Pavel Antică, însoțit de fratele său și de altă persoană, s-au deplasat cu autovehiculul marca Ford Tranzit, din centrul localităţii 2 Mai până în staţiunea Vama Veche, vehiculul fiind condus de Pavel Antică, fără a poseda permis de conducere. După ce au oprit maşina, cei trei au avut o discuţie contradictorie cu Marius Bogzeanu și altă persoană, care făceau autostopul pentru a ajunge în Mangalia. În timp ce Pavel Antică şi cealaltă persoană au plecat, pentru a merge la un fast food, victima a mers spre cei doi pentru a le cere explicaţii cu privire la motivul pentru care i-au vorbit urât, iar, în momentul în care s-a apropiat de Marius Bogzeanu, acesta a avut impresia că urmează a fi lovit de persoana vătămată, astfel că i-a aplicat acestuia o lovitură cu pumnul în zona feţei. În urma loviturii, victima a căzut la sol, cu faţa în sus, în stare de inconştienţă, iar Marius Bogzeanu s-a speriat şi a fugit spre localitatea 2 Mai, ascunzându-se pe câmp, de unde a apelat serviciul 112. La rândul său, prietenul inculpatului a fugit de la locul agresiunii şi s-a refugiat într-un magazin, fiind scos cu forţa şi agresat de către Pavel Antică, care l-a imobilizat până la sosirea lucrătorilor de poliţie.

Magistrații din cadrul Judecătoriei Mangalia au reținut că elementul material s-a realizat prin acţiunea de lovire, cu pumnul, exercitată de inculpat, urmarea imediată a constat în producerea unei vătămări a integrităţii fizice a persoanei vătămate, care a necesitat pentru vindecare 55 - 60 zile de îngrijiri medicale şi care au pus în pericol viaţa victimei, iar legătura de cauzalitate dintre acestea rezultă, fără dubiu, din declaraţiile martorilor, concluziile actelor medicale, precum şi declaraţiile inculpaţilor. Instanța a decis condamnarea lui Marius Bogzeanu la 2 ani de închisoare cu suspendare în timp ce Pavel Antică a primit 1 an de închisoare cu suspendare. Sentința nu este definitivă.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce scandal monstru, unu ia dat un pumn lu altu si voi numiti asta scandal monstru in Vama unde 20000 mii de oameni se distreaza fara probleme.
1
0
Cum mortii ma-tii sa te duci in vama, in imputiciunea aia acolo?
1
0
rapanosii care fac autostopul si cersesc trebie flituiti din prima.Ba,eu te-am adus aioci?pleaca dreq de unde ai sosit,boschetare!si am pregatita o bara la indemina sa le dau peste picioare daca sar la bataie.si un spray piper ptr ursi!
2
0
De ce nu a luat un blatist ca politia rutiera din Mangalia oricum le ia spaga la blatistii care fac transport ilegal de persoane si e plina si gara si 2 maiu si vama de ei cu tigaile lor CT 09 AZL , ford CT 11 WDW si altii
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272