REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

SCANDAL MONSTRU la Teatrul de Stat! S-au REVOLTAT actorii!

SCANDAL MONSTRU la Teatrul de Stat! S-au REVOLTAT actorii!

Replica API 6 iunie 2017 | 15:38 482

Actorii din piesa Eutopia, care va avea premiera sâmbătă, 10 iunie, s-au revoltat pe interesul scăzut al autoritățiilor locale și al constănțenilor. Ei acuză ordonotorul de credite că nu a făcut nimic, că nu s-a definitivat bugetul pentru evenimentele sub egida Teatrului de Stat, că nu sunt angajați colaboratori care să fi făcut istorie, iar promovarea în presă este slabă din lipsa acută de interes pentru cultură.

"Dacă era un mort spânzurat în holul teatrului, toată presa era aici. Dar noi nu ne spânzurăm, muncim și iubim. Invităm oamenii la teatru pentru a vedea unul dintre cele mai puternice proiecte", au punctat actorii. Mai mult, ei fac apel la responsabilii din partea oricărei culori politice să se implice, să pună accent pe cultură.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
niste neica niomeni vor bani ptr. toate tampeniile , adica vor bani ptr. joaca de-a baba oarba : SIKTIR !
0
2
Bai nene tu esti prost azi?,sau asa tot timpul??cum poti sa afirmi astfel de imbecilitati??
5
0
Bag seama ca orasul asta nu se va vindeca niciodata! Initial am crezut ca aici nu sunt bani pentru cultura... dupa ce am aflat cam cat de mari sunt fondurile pentru cultura si cum banii se reporteaza an de an din cauza incapacitatii unora si altora de a-i folosi, am crezut ca problema ramane la autoritati si la neputinta lor de a-i gestiona, dar acum vad de fapt ca nici n-ai cui sa te adresezi... Nu meritati cultura, constanteni! Ne meritam soarta! La asa argumente, nici un punct de vedere exprimat nu meritati! Duca-se pe apa sambetei orasul asta! De aia plecam din tara!
1
6
"Dragii mei"..asa ca sa citez un mare actor roman,nivelul teatrului actual lasa de dorit,actorii de azi nu mai sunt cei de alta data,asta pe de o parte,iar pe de alta parte societatea in care traim,grija zilei de maine,stresul zilnic pe care oamenii il duc,necazurile si frustrarea oamenilor ca traiesc intr-o societate fara valori cu siguranta a pus teatrul si cultura pe ultimul rand in lista cu prioritati. Adevarul cotidian al Romaniei de azi si maine. Cu stima.
7
0
pai, CJ C TA RAPREZENTAT DE sabrinao stiti,cea care vedea in manifestentii anti gratiere,niste putori, pe Fagadau care de Sf Pasti a plantat oua de sirma in Cta, de brailoiu din Eforie ...prietenul sabrinei, de unul care este vicepresedinte al cjc un alt martian numai oameni iubitori de cultura...lor le place sa si umple burtile, sa faca shoping,sa bea bine, sa aiba toale,misto!ce i aia cultura,se maninca?! uitati va la zona peninsulara si la Cazino! asa se conserva cultura in Cta! astia s ar putea sa caute conserve de cultura, miine, poimiine...
4
1
Faci parte cumva dintre prostii care cred ca daca se duc la teatru sunt si culti?
3
0
ok,si unde-i monstrul macar unul mic,macar un biban ca dem radulescu,ca in cazul celorlalte facultati si la teatru sistemul da acelasi rezultate iar in cazul de fata cu ce ti-ar atrage atentia aceasta piesa,eutopia poate un remake dupa eurobotul,dar macar in cazul al doilea mai realizezi despre ce-i vorba,pe cand eu numele sau eu denumirea mai nimic
5
0
Ptr 16:39 Ptr tine draguta,care ZEMUIESTI de atata cultura prin toate orificiile,am o intrebare!DE CE FUGI DE MUNCA?
7
0
La h 15.34, 16.05, 16.10
1
9
Daca un salariat intr-o firma castiga un salariu mic ptr ca patronul sponsorizeaza un teatru si acel salariat vrea sa mearga la teatru,va ganditi ca plateste din munca lui si biletul de intrare si salariul actorilor!?Daca unele firme care sponsorizeaza teatre ar avea ptr salariati reducere la pretul biletelor ar fi si sali pline si actori multumiti!Si ar putea actorii,din fondurile lor,sa sustina si scoli de teatru ptr copii
11
3
Domnilor actori, cand lumea nu mai doreste produsul ''x'' inseamna ori ca produsul este foarte prost ori ca nu mai este de actualitate!! Va recomand sa imbunatatiti ''produsul'' sau sa va reprofilati!
11
1
Adica,voi prostilor,care va rupeti oasele la munca pe santiere,etc, nu meritati sa mancati delicatese,nici voi si nici copiii vostri,ptr ca nu ati invatat carte dar,artistii da,merita sa munciti ptr ei sa aiba salarii mari si sunt pretentiosi la mancaruri.Apoi,actorii se dau specialisti si va critica ptr ca nu ati muncit bine ca ei!Lungul nasului nu prea se mai vede in reflectoare!?
14
2
inchideti pravalia si la turnat asfalt,,,in agricultura,,,in port docheri...este de munca si pentru voi..
9
6
"iconomia mi piata" a venit cu motto-ul "nu se produce pe stoc:. ca voi tot trebaluiti la strungul ala al vostru are relevanta ZERO cat timp nu aveti cumparatori. Nu exista "exceptii" - cu exceptia TVR. Daca societatea asta in care traim azi nu gaseste timp si bani pentru batrani neputinciosi si copiii strazii, daca alte categorii profesionale si-au gasit un nou drum in viata spaland vesticii la cur, de ce credeti voi ca trebuiti tratati altfel? s-avem rezon, monser!
8
3
Exista limite in orice.Nu se poate sustine la infinit ceva care si la un nivel ridicat de profesionalism,in aceste vremuri,nu prezinta interesul celor care ar trebui sa fie atrasi de cultura!Ce e de facut,spune tu o solutie?Sa fie obligati oamenii sa mearga la teatru,cumva?sau elevii?Dupa tine,probabil,ar trebui oamenii sa achite bilet la spectacol chiar de nu merg la teatru!Cand solutiile de supravietuire sunt la limita legii,cu toate parerile de rau,dar se inchide activitatea!si teatrul e o meserie si,ca orice meserie,are riscuri chiar si de acest fel!
18
3
Asa sustii cultura din Cta? Le sugerezi sa plece???
15
25
Si ca orice pravalie,daca nu are cautare ,se inchide!poate sa fie si poleita cu aur!Asa si cu teatrul,nu vinzi bilete,inchizi si pleci;nu cersesti bani ca actor ci,iti iei valijoara si pleci intr-o alta localitate ptr ca esti actor valoros!
24
20
si minunatii din cjc ce zic? tac ca melcul si se tarasc prin politica
14
15
Ati punctat bine cu mortul! Asa este! Presa, daca poate fi numita asa, este croita numai pe stiri de 2 lei, ca deh-asta are priza la public,mare parte din el incult!
18
25

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614