REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
5.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Scandal pe linia 101C: controloarele, GEST RUŞINOS! VIDEO

Scandal pe linia 101C: controloarele, GEST RUŞINOS! VIDEO

Replica API 2 martie 2017 | 08:23 335

Incredibil!

Incredibil!

Scandal monstru în RATC! Primăvara a început cu o ceartă de proporţii surprinsă de un martor pe linia 101C din oraşul Constanţa. Un călător a fost apostat şi nu a fost lăsat să valideze biletul de către doi femei controlor. În momentul în care a vrut să explice, cele două au început să ţipe şi nu a fost lăsat să coboare din transportul în comun. Mai mult, femeile au urlat de mai multe ori la şofer să nu deschidă uşile.

Un bărbat a fost încolțit de femeile responsabile cu controlul biletelor pe autobuz. În momentul în care acesta s-a urcat în autobuz, vorbea la telefon și dorea să valideze biletul. Fix înainte să apuce să facă asta două controloare l-au legitimat. Evident, acesta nu a apucat să valideze, iar femeile nu l-au lăsat să coboare. În acel moment, acestea au țipat de mai multe ori la șofer să nu mai deschidă ușile la vehicul. Totul s-a întâmplat pe linia 101C, pe 1 martie. Martorii au povestit pentru cotidianul „Replica” că bărbatul nu a fost violent, doar a mimat că o împinge pe una dintre femei. De asemenea, bărbatul a țipat răspicat „Dacă eram țigan, nu îmi mai făceai nimic”. Martorii au mai adăugat că cele două femei sunt cunoscute pentru comportamentul neadecvat, una dintre ele cerându-le altor persoane să le arate ce au în geantă, în momentul în care nu prezentau documentele de călătorie.

Claudia CORBU

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
moatrte controloarelor , jos cu el ....pumni si picioare in fata
1
0
Pai cum vrei sa castige si fostele centuriste un ban
3
0
controlul comunist trebuie sa dispara . autobuze cu urcare numai prin fata cu bilet la sofer prin casa de marcat . coborare pe la mijloc . usa spate anulata . prea multi intermediari la bilete . ratc ia 1. 50 lei la un bilet dus - intors si restul sunt comisioane la vanzatorii intermediari .
10
0
nesimtita aceea din imagine ar trebui data afara...este fara scrupule...o stiu de cand era pe linia 102...linie pe care circula multi tigani ce locuiesc in henri coanda...pe tigani intotdeauna ii ocolea...nu le crea nici macar ce aveau de la primarie...dar daca prindea vreun amarat, ziceai ca a prins cel mai mare hot al tuturor timpurilor...
10
0
Sa controleze si tiganii
10
0
javre nenorocite ...pe tiganii borati de ce nuii controleaza ?
12
0
De aceeau au dezlipit afisele cu plata biletului prin SMS, ca sa poate amenda calatorii cu telefon, care la un eventual control trimetea imediat SMS-ul pentru bilet.
10
0
Cu siguranta un sistem de taxat la urcare ar fi foarte necesar, atunci nu vor mai urca toti tiganii care asculta manele la maxim pe telefon, sau cei care in ultima perioada ne-au terminat cu mirosurile lor imputite si care nu numai ca nu poti sta in autobuz de mirosul lor dar se mai si sterg de scaune! Autoritatile sunt obligate si vavtrebui sa ia masurile necesare ce se impun! Nu este nici corect si nici civic, ca noi cetatenii cu bun simt, ce folosim mijloacele de transport in comun sa validam biletul, abonamentul...iar scursurile societatii sa mearga gratuit!
20
1
Ar tb ca intrarea sa se faca pe la sofer si sa aiba masina care scoate biletul pe loc si nu mai e nevoie de controlori,nu mai merge nimeni moca,nici toata tiganimea,nici leul dat soferului nu intra in buzunarul lui,cum se face in toate tarile civilizate din lumea asta.Alo,Fagadau,auzi?faci ceva ptr orasul asta sau il lasi in mana tiganilor complet?
15
1
ar trebui facut un sistem in care, de la urcarea in autobuz si pana la validarea biletului,sa ai un timp de 1-2 minute, dupa care sistemul sa se blocheze. cine este prins dupa cele 2 minute,sa fie taxat. nu asa ca nici nu ai urcat si iti iei amenda!
9
1
Individa din imagine,are tupeu.....daca nu vede bine ce sa taxat pe bilet,urla la tine.....
12
2
asa fac mereu doamnele dar cei de la RATC nu var, nu stiu...... doar e firma cuiva
9
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614