REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Scandal sângeros în Km 4-5; un bărbat a fost tăiat, altul împușcat! Video

Scandal sângeros în Km 4-5; un bărbat a fost tăiat, altul împușcat! Video

Replica API 16 martie 2022 | 21:17 19072

Scandal ca în filme, pe strada Sălciilor din Constanța! În urma unui conflict mai vechi, spiritele s-au încins între doi bărbați, în vârstă de 33 și 38 de ani, lăsându-se cu lovituri de cuțit și focuri de armă. Totul a avut loc în cartierul Km 4-5, iar unii vecini (pentru că nu prea au vrut să vorbească) susțin că persoanele implicate sunt cunoscute în zonă, tot pentru scandaluri. În cauză se efectuează cercetări, ancheta urmând a fi preluată de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.

În cursul nopții marți spre miercuri,15 spre 16 martie a.c., în jurul orei 00.45, polițiști din cadrul Secției 5 au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe strada Sălciilor din municipiul Constanța, ar fi avut loc un scandal.

Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat un bărbat, de 33 de ani, care prezenta plăgi tăiate la nivelul corpului, refuzând transportul la spital.

Totodată, la spital a fost identificat un alt bărbat, de 38 de ani, care prezenta o plagă prin împușcare.

Video:

Cercetările au fost preluate de polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale.

Din primele verificări a reieșit faptul că, pe fondul unui conflict anterior, bărbatul de 38 de ani s-ar fi deplasat la domiciliul bărbatului de 33 de ani, unde ar fi provocat scandal prin spargerea cu pietre a geamurilor imobilului, iar apoi l-ar fi agresat fizic pe cel din urmă.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Video:

Cercetările continuă, pentru stabilirea situației de fapt și a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, precum și pentru identificarea tuturor participanților și luarea măsurilor legale care se impun.

Update: S-a mai drogat și a accidentat mașinile

Potrivit informațiilor noastre, conflictul între ce doi bărbați este unul mai vechi, însă în alte episoade violente nu au dorit să depună plângeri. Se aude că ar fi vorba și de datorii, dar și de gelozie. Bărbatul de 38 de ani i-ar fi făcut ochi dulci concubinei celui de 33, între ei având loc o serie de mesaje pe telefon și de aici s-ar fi enervat bărbatul de 33 de ani și ar fi mers la domiciliul celui de 38.

Video:

Vecinii susțin că îl știu pe cel de 38 de ani (care a fost împușcat) și că, în trecut a mai fost implicat în scandaluri. ”A mai avut antecedente, pe fondul consumului de droguri, a accidentat vreo 5 - 6 mașini pe stradă, le-a luat la rând. Nu știu cum s-a soluționat..., dar știu că pe fondul consumului de droguri”, a spus un vecin.

Unii vecini strângeau cioburile, dar nu știau nimic...

De menționat este faptul că mai toți vecinii, în afara celui care a spus că știe câte ceva, au precizat că nu au auzit nimic. Mai mult decât atât, o femeie care strângea cioburile din curte imobilului, acolo unde au fost sparte geamurile, a avut o reacție nervoasă când a fost întrebată ce s-a întâmplat.

”Nu s-a întâmplat nimic! Dar ce te interesează pe dumneata?”, a spus ea.

Se pare că bărbatul de 38 de ani a fost împușcat în zona abdomenului, iar acum se află în comă indusă.

Cercetările continuă.

V.S., L.I. A.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De Fery nu se mai aude nimic acum e sifon la diicot de vinde mai mult ca inainte
0
0
Cand tata meu arsen imi zicea ca sunteti papitoi nu il credeam.va pupa faruc
0
0
Beliti mielu la oaie
0
0
Numele la interlopii din clanul lui Bogdan druga nu se dau?droguri camatarie proxenetism lupte de strada!
0
0
Cine este si albina asta e vreo pensata ceva c de vira stim ca o suge ciocanul lui Nas ?
0
0
Replica sunteti pe statul de plata a interlopilor de nu dati nume? Unde este senzationalul?
2
0
O iau la cioc
0
0
staana dorin un kkt cu oki protejat de tacsu de la militie care a sifonat in dosaru cu praga si a scapat si vira un kkt cu voce de pisda sageata lu druga bulangiu care se arde la bostan sa pisat pe el cand a venit dicotu peste el lesinati de foame
0
0
Vira un cadavru viu care vinde droguri fiind acoperit de Nas,amandoi cu nevestele la produs afara. Vira a fost impuscat,mai bine murea ca scapa lumea de un zdrentoi infect nesuportabil de nimeni. Dar data viitoare poate numai scapa,daca continuua asa nici el,nici cei care sunt pe linga el Vira.Nas,Calu,Manuta,Albina,Grigorenco, toti vand droguri
0
0
Sa va fie Rusine. Sariti pe saraca femeie care chiar nu stie nimic doar ca sa publicati ceva
0
0
Cine pe cine a impuscat? Dati nume !
1
0
Albina la impuscat pe virgil , din greseala
1
0
sau luat de la afaceri cu marfa garda stie da doarme in post tot 4 5 vinde marfa mai nou si sifoanele vind stana dorin vinde protejat de tasu mare smecher la garda
0
1
A fost impuscat in abdomen si a trecut pe partea cealalta nu in cap
1
0
numai cwrve si bulangii in 4-5 incepand de la kktu de druga pana la boschetarii de vira alde grigorenco si toate sagetile bulangiilor
0
0
Ami cer scuze
0
0
POATE TE POTOLESTI SA MAI DAI MESAJE LA FEMEILE LA LUME BULANGIULE.DATA VIITOARE IEI FOC INCHIS IN MASINA
0
0
O sa fie asa...aia de la Sectia 5 o sa ia cascavalul si I cheama sa se impace.Cei mai manjiti si cei mai ordinari...oameni ai legii ..cica
1
0
Gagicile din 5 cu nevestele la produs sau certat intre ele. Fetita de virginel cu porcusorul de nas
1
0
te pisi pe eii femei bulangi au la produs barbati vira aia ..
1
0
Au pornit gipsanii razboiul ?
1
0
pasari negre?
1
0
Vira...Nas...Calu...
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614