REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.1° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
11.1° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Scandal sângeros la Negru Vodă, provocat de un bețiv!

Scandal sângeros la Negru Vodă, provocat de un bețiv!

Virgil STOIAN 13 noiembrie 2023 | 00:00 1846

Florin I. este cunoscut ca un cal breaz în Negru Vodă, pentru faptele sale de violență. Eliberat din închisoare pe 29 august 2022, după ce a ispășit o pedeapsă de trei ani și opt luni de închisoare, acesta nu a rezistat decât un an în libertate. De această dată, bărbatul l-a înjunghiat cu o foarfecă pe un alt bărbat, după ce acesta intervenise pentru a aplana un conflict declanșat chiar de Florin I..

Scandal sangeros la Negru Voda, provocat de un betiv! Foto cu rol ilustrativ

Potrivit rechizitoriului, la data de 27.08.2023, în jurul orei 01:30, lucrătorii de poliţie au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe Şoseaua Constanței din localitatea Negru Vodă, în faţa Căminului Cultural, a avut loc un conflict între mai multe persoane care au tulburat ordinea şi liniştea publică, iar din declaraţiile părţilor implicate în conflict a rezultat că, în urma unor discuţii contradictorii, Irimia F., care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, l-a agresat fizic E.C., înţepându-l cu un obiect ascuţit în zona abdomenului, în momentul în care acesta a intervenit pentru a aplana un conflict intervenit între Irimia F. și un alt bărbat.

La momentul agresării persoanei vătămate, în zona conflictului se aflau mai mulţi localnici. Potrivit declarațiilor unui martor, în timp ce se deplasa, împreună cu victima către Căminul Cultural s-au întâlnit cu Irimia F. și un alt bărbat care, aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice, au început să adreseze injurii şi ameninţări, moment în care victima le-a solicitat să înceteze şi să-şi vadă de treaba lor. Fiind deranjat de intervenţia persoanei vătămate, Irimia F. s-a apropiat de el, a scos din buzunar un obiect ascuţit, respectiv o jumătate de foarfecă, cu care l-a înţepat în zona abdomenului. Din instinct de apărare, persoana vătămată l-a lovit pe inculpat peste mână, iar acesta a scăpat foarfeca lângă o pubelă din parcul aflat în faţa Căminului Cultural. Martorul a mai precizat că inculpatul a avut un comportament violent faţă de organele de poliţie venite la faţa locului, aducându-le injurii şi fiind recalcitrant, motiv pentru care a fost încătuşat şi condus la sediul poliţiei, iar în final martorul a declarat că, în urma scandalului, persoanele aflate în apropiere la un eveniment privat au ieşit în stradă întrucât s-a creat o stare de panică şi temere, fiind perturbată ordinea şi liniştea publică.

Scandal sangeros la Negru Voda, provocat de un betiv! Foto cu rol ilustrativ

Instanța a constatat că în sarcina inculpatului urmează a fi reţinute, pentru fiecare dintre cele două infracţiuni, dispoziția  referitoare la recidiva postexecutorie dat fiind că, prin sentinţa penală din 15.12.2021 a Judecătoriei Mangalia, definitivă prin neapelare, acesta a fost condamnat la pedeapsa rezultantă de trei ani şi opt luni închisoare cu executarea sa în regim de detenţie, fiind eliberat la termen la data de 29.08.2022.

Pentru aceste considerente, instanța a decis condamnarea lui Irimia F. la un an și două luni de închisoare, cu executare, pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire și alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. Sentința nu este definitivă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cum lovire ma p******r ordinar corupt si judecator partinitor imputit? Asta era tentativa de omor. Luavar dracu, asa sa fiti injunghiati si voi ca sa vedeti atunci ce c***t ati facut! Muistilor. Trebuia sa ii dati 10 ani
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468