REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

SCANDAL și LOVITURI de CUȚIT la o TERASĂ din Costinești: 'Am băut, nu mi-am luat tratamentul'

SCANDAL și LOVITURI de CUȚIT la o TERASĂ din Costinești: 'Am băut, nu mi-am luat tratamentul'

Replica API 15 august 2019 | 00:00 294

Prima instanță s-a pronunțat

Prima instanță s-a pronunțat

Au consumat băuturi alcoolice împreună și până la un conflict spontan nu a fost decât un pas. Una dintre părți a luat un cuțit de bucătărie și i-a aplicat colegului de scandal o lovitură la nivelul gâtulul, cauzându-i o plagă ce a necesitat circa 14 zile de îngrijiri medicale. Acum, instanța de fond s-a pronunțat: 5 ani cu executare. Urmează a se judeca apelul.

Din actele și lucrările dosarului, instanța a reținut că, atât inculpatul cât și partea vătămată se cunosc de mai multă vreme, amândoi lucrând ca muncitori zilieri și locuind în locația: Terasa „Perla Mării" din Stațiunea Costinești aparținând unui om de afaceri din București. În ziua de 27.02.2019, potrivit rolii.ro, aceștia, aflându-se la locația mai sus amintită, având de făcut un gard, au intrat în discuții contradictorii pe motiv că partea vătămată nu vroia să muncească în acea zi și pe fondul consumului de băuturi alcoolice. Aceștia au consumat băuturi alcoolice până în jurul orelor 19.00, în ultima parte a timpului aflându-se în camera deținută de partea vătămată. Aici, între cei doi a apărut un nou episod al stării conflictuale, motivul fiind același, al neconfecționării gardului, ocazie cu care și-au adresat cuvinte injurioase și indecente. În aceste împrejurări, inculpatul enervându-se, a mers în camera lui care este alăturată celei ce era locuită de partea vătămată, s-a înarmat cu un cuțit de bucătărie de dimensiuni mari (cu lama de 18 cm și mânerul de 13 cm - în total cu lungimea de 28 cm), s-a deplasat cu acest cuțit în camera părții vătămate și i-a aplicat o lovitură la nivelul gâtului cauzându-i leziuni ce au necesitat 12-14 zile de îngrijiri medicale, create prin lovire cu corp dur cu muchii ascuțite, viața acesteia fiind pusă în primejdie prin plaga tăiată de la nivelul regiunii cervicale, cu secționarea completă a venei jugulare externe, ce a necesitat intervenție chirurgicală în condiții de urgență, conform concluziilor preliminare medico - legale. În continuare, agresorul, după înjunghierea părții vătămate, a mers în camera lui de unde a revenit după aproximativ o jumătate de oră, fără a lua măsuri de acordare a primului ajutor. După parcurgerea acestui timp inculpatul a revenit în camera victimei și, constatând starea gravă în care se afla și realizând consecințele faptei sale, a sesizat autoritățile prin Serviciul 112. Partea vătămată a fost transportată cu ambulanța la spital. Inculpatul a recunoscut fapta, a spus că o regretă și că s-a produs pe fondul consumului de băuturi alcoolice, din cauza nervilor și din cauza faptului că nu și-a luat tratamentul medicamentos.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La costinesti esti in epoca de piatra, numai maimute si ciori, ca la henri coanda, poarta 6..palas..km45
2
3

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614