REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.6° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

SCANDAL! Tânăr DAT AFARĂ din casă de mamă: s-a URCAT pe MAŞINĂ şi a început să sară!

SCANDAL! Tânăr DAT AFARĂ din casă de mamă: s-a URCAT pe MAŞINĂ şi a început să sară!

Replica API 3 aprilie 2019 | 00:00 284

Iată întrebările instanţei

Iată întrebările instanţei

Un tânăr în vârstă de 24 de ani, care a fost diagnosticat cu depresie, și-a terorizat mama și sora. La ultimul episod, femeia a sunat la Poliție, iar oamenii legii au emis mandat de protecție provizoriu. Ulterior, a ajuns în instanță, iar judecătorii au decis să-l prelungească pentru 3 luni.

O femeie a cerut ordin de protecție pe numele fiului său, pe care îl acuză de violențe. Aceasta susține că tânărul nu muncește și că se întâmplă ceva cu el, în sensul că a urmat și un tratament pentru afecțiuni psihice.

Întrebare instanță: Ce s-a întâmplat, ce declarați?

Răspuns reclamantă: Ceea ce am declarat și la Poliție: mă simt amenințată și eu și fiica mea de fiul meu. Problemele treneaz ă de câțiva ani, de când sunt divorțată de soțul meu. Sunt în situația de a apela la Poliție ca ultima șansă .

Întrebare instanță: De ce credeți că are fiul dvs acest comportament ?

Răspuns reclamantă: Nu sțiu de ce, doar el știe de ce.

Întrebare avocat desemnat pentru pârât: cum a decurs viața de la divorțul cu soțul până acum, pentru că se pare că pârâtul are probeleme, niște frustrări, din cauza căroroa au avut loc și evenimentele din ultima perioadă. Dacă a fost un divorț violent sau cum s-a răsfrânt asupra pârâtului ca și copil evenimentele din familie?

Răspuns reclamantă: Violență în familie nu a fost, soțul meu nu a fost violent nici față de copii nici față de mine, dar după această perioadă fiul meu a ajuns la un medic psihiatru, tot pentru problemele pe care le făcea, nu știu cum a fost diagnosticat, în schimb a luat tratament. Cred că ar fi binevenită o evaluare psihiatrică dacă încuviințează instanța, pentru că simt că e ceva în neregulă cu el.

Întrebare instanță: Ce aveți de declarat?

Răspuns pârât: Am fost diagnosticat cu depresie, atâta tot. Eu am dorit decât să stau la mine în casă. Nu-mi dă voie să stau în casă, îmi zice „du-te adu-mi bani, du-te fură”.

Întrebare instanță: Dvs lucrați ?

Răspuns pârât: Nu lucrez. Reclamanta îmi zice: „cine ești tu să-ți dau o farfurie de mâncare ”. Prima dată tata mi-a cumpărat mie apartamentul, iar apoi, fără să știu, mi-a zis : „ vino la notar să semnezi divorțul între mine și tatăl tău, ca să rămâi cu mine” , exact așa mi-a spus, am așteptat în mașină, am semnat și după aceea am înțeles că am semnat să vând casa. După aceea a început să-mi spună: „ieși afară din casa mea”.

Întrebare instanță: În data de 27 martie ce s-a întâmplat ?

Răspuns pârât: Pe data de 27 martie, îmi dăduse cu o săptămână în urmă un telefon spart, telefonul meu tot așa căzuse de pe noptiere și s-a spar t. I l-am cerut să îl repar. Mi l-a dat, am plătit reparația și am plecat. Când m-am întors, peste câteva zile l-am amanetat. Sora mea m-a întrebat dacă vreau încărcătorul și i-am spus că nu vreau pentru că l-am amanetat . De atunci mi-a spus „ieși afară din casă”, i-am cerut hainele și nu mi-a dat nici o haină.

Întrebare instanță: Ați amenințat-o pe mama dvs în vreun fel?

Răspuns pârât: Nu, recunosc, am agresat-o verbal, am înjurat-o, dar nu i-am făcut ceva fizic .

Întrebare instanță . Ați scuipat-o?

Răspuns pârât : Da, m-a scuipat ea și am scuipat-o și eu

Întrebare instanță: V-ați urcat pe capota autoturismului Ford, cu picioarele?

Răspuns pârât: Da, pe ntru că mă ținea la gratii, iar vecina mea are niște câini foarte mari și avea ușile deschise țipa ea, țipam și eu, și câinii s-au agitat și eu m-am speriat.

Întrebare instanță: Ați amenințat-o că o ucideți?

Răspuns pârât: Niciodată. Nu am ucis pe nimeni.

Întrebare instanță: Pe sora dvs ați amenințat-o?

Răspuns pârât: Nu. Dar dacă mama îi spune să zică ceva, spune ca ea.

Ulterior, instanța a decis să elibereze un ordin de protecție pentru o perioadă de 3 luni de la data pronunțării hotărârii, în sensul că l-a obligat pe pârât la păstrarea unei distanțe minime de 200 m față de persoana reclamantei, față de locuința reclamatei și față de copilul acesteia, potrivit rolii.ro. De asemenea, au dispus evacuarea pârâtului din locuința reclamatei.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cica nu lucreaza dar dupa aia are bani de platit reparatii la telefon. Hai lasa ne ma tata ca probabil desfasurati activitate ilegala deci cum aveti nesimtirea sa ajungeti in instanta?
1
0
Telenovele cauzate de guvernarea psd... Totusi , daca ti-ar place sa muncesti , poti pleca ma baiatule in lumea larga , chiar maturator...
1
1
daca o batea fiica pe mama nu ii dadea ordin de restrictie. instanta nu s-a gandit sa cerceteze treaba cu vino sa semnezi divortul? cu genul asta de atitudini credeti ca o sa reduceti violentele impotriva pizdelor? sau de fapt voi vreti sa le amplificati ?
0
0
Saracul preot barbulescu sa fie dat afara de curvoiul de Diana care se crede o diva la primaria c-voda pe motiv ca ar avea un nou amant pe domnul Aristotel !
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272