REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
16.9° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

SCANDALAGIII de la BENZINĂRIA din PALAS au ajuns în pușcărie

SCANDALAGIII de la BENZINĂRIA din PALAS au ajuns în pușcărie

Replica API 30 octombrie 2021 | 21:07 5975

Costel Florin Nunucă a fost condamnat la 6 ani și 8 luni cu executare pentru săvârşirea unei tentative la infracţiunea de omor, pe când Marodin Daniel s-a ales cu pedeapsa de 2 ani şi 6 luni închisoare, tot pentru săvârşirea de tentativă la infracţiunea de omor, prin sentința Tribunalului din Constanța, din data de 16 martie 2021. În urma apelului care s-a judecat pe 28 octombrie 2021, Costel Florin Nunucă a reușit micșorarea pedepsei la 5 ani de închisoare. Decizia este definitivă.

În cauză s-a reținut că din cadrul Secției 4 Poliție Constanța au fost direcționați prin intermediul serviciului 112 să se deplaseze în zona străzii Sublocontenent Gheorghe Sasu din Palas, acolo ar fi avut loc un scandal, astfel că, ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit că cele sesizate se confirmau, în sensul că din discuțiile cu persoanele strânse în zonă a reieșit că o persoană ar fi fost înjunghiată, fiind preluată de un echipaj SMURD, ambulanța părăsind zona chiar la momentul sosirii lucrătorilor.

Costel Florin Nunucă a folosit un briceag

Mai exact, la benzinăria Rompetrol de la intersecția bulevardului I.C. Brătianu cu strada Sublocotenent Gheorghe Sasu, din zona Palas, mai multe persoane, între care și Daniel Marodin, s-au strâns (prieteni fiind) pentru a bea un suc pe terasă, fiind aniversarea zilei de naștere a unuia dintre ei, iar în jurul orei 1,00, la fața locului a apărut și inculpatul – parte civilă Costel Florin Nunucă, persoană care, din relatările martorilor, ar fi fost în stare de ebrietate și care, fără vreun motiv evident le-ar fi solicitat tinerilor să părăsească terasa, context în care Daniel Marodin împreună cu prietenii au precizat că, întrucât nu au dorit să creeze scandal, au părăsit terasa, însă în momentul imediat următor, între cei doi izbucnind un scandal în care s-au îmbrâncit reciproc. Nunucă ar fi scos un cuțit tip briceag și l-a lovit cu acesta o singură dată, la nivelul coastelor, în partea stângă (zona hemitorace stâng). Mai mult, se mai reține din probele administrate în cauză, că Marodin, după acest incident, împreună cu o parte dintre tinerii alături de care venise, au luat-o la fugă, parcurgând în alergare distanța de la locul respectiv și până la locuința sa, la câteva sute de metri distanță, iar faptul că acesta ar fi fost într-adevăr înjunghiat la momentul respectiv reiese, pe lângă declarațiile sale și ale martorilor, și din împrejurarea conform căreia, cu ocazia cercetării la fața locului, în zonă au fost identificate numeroase urme de sânge.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468