REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.9° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.9° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Scandalagiii din Mamaia SUNT LIBERI!

Scandalagiii din Mamaia SUNT LIBERI!

Replica API 1 august 2017 | 00:51 2016

Urmare a cercetărilor în cazul comiterii unor infracțiuni de încăierare, tulburarea ordinii și liniștii publice și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Mamaia i-au identificat pe George Robert Voinea, în vârstă de 38 de ani, din Constanța, Adrian Gabriel Marcu, în vârstă de 22 de ani, din Constanța, Ionuț Mihăiță Ganea, în vârstă de 30 de ani, din localitatea Slobozia – județul Ialomița, Florin Ițu, în vârstă de 35 de ani, din localitatea Independența – județul Călărași, Costin Cornel Scutaru, în vârstă de 33 de ani, din localitatea Săveni – județul Ialomița și Constantin Adrian Tîmplaru, în vârstă de 37 de ani, din municipiul Sibiu, bănuiți de comiterea faptelor.

Astfel, la data de 30.07.2017, ora 06.30, bărbații în cauză ar fi săvârșit faptele, pe raza stațiunii Mamaia, în parcarea de la Crazy Beach, în urma unui conflict spontan. Polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale al I.P.J. Constanța i-au reținut pe bază de ordonanțe, pe o perioadă de 24 de ore, pe cinci dintre bărbați, fiind formulate propuneri corespunzătoare către unitatea de parchet competentă.

Luni seara, a venit şi verdictul! Toţi cei cinci bărbaţi au fost puţi sub control judiciar pentru 60 de zile de către procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa. Poliţiştii constănţeni continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de încăierare, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi port sau folosire fără drept de arme albe.

L.C., R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
bazgaliti jegosi
0
0
S-au adunat tiganii aici la comentarii, dar ii tradeaza limba romana. Ati primi inchisoare pe viata daca s-ar amenda violarea limbii romane.
0
0
Futui in gura de tarani... ce baietii sunteti voi smarodi puli.. cu cutitu toti sunteti smardoi pizdelor
0
0
Astia care nu cunoasteti , stati cuminti cu Taranoi de la Saveni si astea , ca omul are casa si la mare si la munte si unde vrea pl lui , s-a vazut ce poate si cine e! Are domiciliu la tara ca acolo s-a nascut si ii place aerul curat nebuniilor! Stati pe tocurile voastre astia care comentati fara cunostiinta de cauza ca nu e chiar asa !
1
9
niste agarici, maimute fara creier care se bat ca retardatii si se cred smardoi.au fugit ca sobolanii inclusiv piz d a aia mica de birlic o pasarica traficanta de droguri care si le baga in cwr cand trece vama
3
0
Tamer treci sa ami sugi tamponu cand al scot din mijareta an prima zi
2
1
Emil bodyguard?paznic,poate...
2
0
Slugile lu periculosu ala de Bogdan Druga care sigur a fugit era si el si a fugit
4
3
Cine a reprezentat smardoii astia?
2
1
au fost puti sub control ?
2
1
Cum poate oare un avocat sa apere astfel de mafioti ?
0
2
celebrul bodyguard EMIL nu era la munca?!?!? eu eram acolo si nu l am vazut sau poate iar dadea copii si femei afara arogantul si agramatul ala om de nimik , spagangiu la masini si intrare si la bataie fuge pasarica
9
0
Adika i-a incurajat si pe alti sa mai faca.Bv parchetule
7
1
Pai vii tu de la Saveni Ialomita sa dai cu cutitul pe la Mamaia ?!?!? Taranusilor..!!!!
24
0
pestii baraganului esuati pe malul marii
18
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614